Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DONA - HIERONTAÖLJY-LAHJAPAKKAUS, 3 X 30 ML

Uuden DONA-tuotesarjan hierontaöljyt saivat testaajilta kiitosta herkullisista, jopa huumaavista tuoksuistaan. Hierontaöljyt sopivat parhaiten herkkään ja eroottiseen hierontaan. DONA Hierontaöljy lahjapakkauksen öljyjä on saatavilla myös isoimmissa pulloissa.

Iloinen arkiPari 30+,

Testaamamme öljyt lupaavat pakkauksellaan ja tuotekuvauksellaan sensuellia, kihelmöivää kokemusta tehden ihon vastustamattomaksi koskettaa. Kokeilemme ensin suklaata. Pullon avattuamme huoneen täyttää vahva ja houkutteleva suklaan tuoksu, niin vastustamaton että lopulta kieli hakeutuu kuin huomaamatta iholle. Valitettavasti öljy ei ole maustettu, ainoastaan hajustettu.

Sama toistuu myös muiden pullojen kohdalla. Tämä tuote sopii parhaiten herkkään, eroottiseen hierontaan sillä eri aromit ovat todella miellyttävän tuoksuisia - jopa huumaavia. Jos tarkoitus on kuitenkin oikeasti irrotella jumiutuneita lihaksia kannattaa valita jokin riittoisampi öljy, sillä nämä purkit ovat todella pieniä. Öljyä on joka tapauksessa helppo annostella nokallisen painokorkin ansiosta.

Meillä ei valitettavasti ole ammetta, joten emme päässeet itse testaamaan miten öljyjen aromikkuus riittäisi kylpyveteen sekoitettuna, mutta uskomme että näin öljyt riittäisivät pitkään ja sopisivat käytettäväksi yhteiseen iltaan valmistautuessa - höyryävässä kylvyssä rentoutuen yksin tai yhdessä.

Viettelevää Joulua!Edellinen arvio: Teatiamo Classic Birch Dildo Seuraava arvio: Ouch - Reversible Paddle


DONA - Hierontaöljy-lahjapakkaus, 3 x 30 ml
1990

DONA - Hierontaöljy-lahjapakkaus, 3 x 30 ml

Minkä valitsisin, syntisen mansikan, täyteläisen vaniljan vai herkullisen suklaan? Nyt saat ne kaikki: tämä lahjapakkaus sisältää kolme eri tuoksuista, feromoneja sisältävää hierontaöljyä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv