Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - BACKDOOR LOVER

Satisfyer -sarjan peppuleikkeihin sopiva Backdoor Lover sai testaajilta plussaa muotoilusta, a loittelijalle sopivasta koosta, edullisesta hinnasta, hyvistä värinäominaisuuksista ja vedenkestävyydestä. Lelussa yhdistyy myös pepputapin ja eturauhaskiihottimen ominaisuuksia, joten se on hyvä hankinta varsinkin miehille ja pariskunnille.

GottlichPari, M26, N 36.,

Satisfyerin tuotteiden laatu on tunnetusti ollut kelvollisen korkeaa ja tälläkin kertaa miellyttävä kokemus alkoi jo pakkauksesta. Magneettikiinnitteisen laatikon ulkopuolelta löytyy perustietoja tapin ominaisuuksista, materiaalista, takuusta jne, mutta ihme kyllä tapin koosta ei ollut paketissa mainintaa, mikä aiheutti hieman kummastusta. Onneksi tämä ei liene ongelma, sillä magneettikiinnitteisen kannen avaamalla paljastuu jo tutuksi tullut kurkistusikkuna, jonka läpi tuotetta voi katsella.

Ikkunan takaa paljastuu musta, kaarevalla muotoilulla ja yllättävän paksulla kannalla varustettu vibraattoritappi, jonka materiaali tuntuu todella laadukkaalta ja muotoilu kutsuu kokeilemaan pikimmiten, sillä tämä näyttäisi juuri oikean muotoiselta miehen g-pistettä stimuloimaan.

Valitettavasti tämä tappi ei aivan täyttänyt odotuksia eturauhasen hieronnassa, mutta lähelle päästiin.

Kyseessä on kooltaan melkolailla keskiluokkaan putoava tappi, joka on kylläkin yllättävän lyhyt. Käyttöpituutta löytyy vain noin kahdeksan senttiä ja paksuutta noin 3,5cm. Kanta sitten taas on yllättävänkin leveä, joten tämä ei välttämättä ole optimaalisin tappi pitkäaikaisempaan "arkikäyttöön".

Tuttuun tapaan tapista löytyy värinäohjelmia kaiken kaikkiaan kaksitoista, ei mitään uutta ja mullistavaa sillä saralla. Tälle tapille täytyy kyllä antaa ehdottomasti pisteet hiljaisuudesta. Kovimmallakin värinällä tämä kyseinen vibra on todella hiljainen, suurimpaan osaan vastaavia tuotteita verrattaessa.

Kokonsa puolesta sopii hyvin aloittelevalle harrastajalle ja mahdollisesti pidempiaikaiseen käyttöön, ellei todella leveä kanta haittaa pakaroiden välissä. Kaareva muoto hyväilee kivasti kävellessäkin ja koska tappi on täysin vedenpitävä, on peseminen äärimmäisen helppoa.

+hiljaisuus
+voimakkuus
-liian leveä kanta

CupidoMies, 24v.,

Pitkästä aikaa värisevää pepputappia testikierrokselle! Satisfyerin Backdoor Lover on hyvin perinteinen värisevä keskikokoinen pepputappi. Lelu on noin 3,5 cm paksu ja ei erityisen pitkä, joten se sujahtaa peppuun melko helposti ilman erityisiä lämmittelyjä, kunhan muistaa käyttää pienen määrän liukuvoidetta. Tappi on tehty allekirjoittaneen lempimateriaalista eli silikonista, ja se on tiheydeltään jämäkämmästä päästä silikonisia leluja - tapin pinta ei kovin paljoa jousta, mutta ei se aivan kivikovakaan ole. Värinämoodeja lelusta löytyy yhteensä kaksitoista, joista viisi on eri voimakkuudella olevia tasaisia värinöitä ja seitsemän erilaisia aaltoilevia tai sykkiviä ohjelmia. Moottori on tapin päässä ja siinä on yllättävän paljon tehoa näinkin pieneen tappiin, joten värinät välittyvät hyvin koko peppuun ja nautinnon ei pitäisi jäädä tehosta kiinni. Lelu ladataan magneettisesti mukana tulevan USB-johdon avulla ja sitä käytetään kannassa olevaa nappia painamalla: lyhyt painallus vaihtaa ohjelmaa, pitkä painallus toimii virtapainikkeena. Koska Backdoor Lover on silikoninen ja lataus tapahtuu magneettisesti, on se täysin vesitiivis ja soveltuu vesileikkien kaveriksi tai suihkuseksiin. Myös puhtaana pito on helppoa hygieenisen silikonin ansiosta - lelu pestään juoksevan veden alla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella.

Tappi on muotoiltu kaartumaan hieman ylöspäin, jotta sen pää osuisi paremmin eturauhasen alueelle tai naisten kohdalla emättimen ja anuksen väliseinämään. Tapin kanta on riittävän kookas ja kaula melko ohut, joten lelu pysyy hyvin paikallaan ja sitä on mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Koska lelu ei myöskään ole liian pitkä eikä se paina kovin aggressiivisesti pepun seinämiin, niin soveltunee tämä vaikkapa yön yli käytettäväksi - allekirjoittaneen peppu ainakin kesti hyvin useankin tunnin sessiot. Jos lelun muotoilusta pitäisi jotain negatiivista keksiä, niin mainittakoon hieman koholla olevat saumat lelun sivuilla sekä terävähkö kärki, jotka voivat tuntua aluksi epämukavalle, jos on vasta-alkaja peppuleikkien maailmassa.

Tämän kokoluokan pepputapiksi tämä täyttää anuksen ihan kohtalaisesti, vaikkei pelkkä lelun sisään työntäminen tajuntaa vielä sumennakaan. Backdoor Loverin valttikortti löytyy kaarevuudesta, joka takaa paremman ulottuvuuden eturauhaselle - supistamalla sulkijalihasta tappi hieroo ja stimuloi kiusaavasti eturauhasen aluetta. Ensimmäisellä kerralla tätä testatessani jopa yllätyin, kuinka hyvin näinkin pieni tappi voi ylettyä hyväilemään eturauhasta - yleensä allekirjoittaneen eturauhasstimulaatiosessioissa on ollut huomattavasti kookkaampia ja ulottuvampia leluja kaverina. Koska tappi tavallaan toimii kuin eturauhaskiihotin, voi sen kanssa hyödyntää eturauhasstimulaatiosta tuttuja tekniikoita, kuten aiemmin mainittua sulkijalihaksen supistelua sekä lelun pientä liikuttamista lisäämällä painetta tapin kantaan esimerkiksi istumalla ja liikuttamalla lantiota hitaasti edestakaisin. Parhaiten sopiva tyyli riippuu omasta anatomiasta, mutta kaikkea kannattaa kokeilla etsiessään itselleen tyydyttävintä tapaa hyväillä eturauhasta. Allekirjoittanut tykkää käyttää esimerkiksi tyynyjä sängyllä siten, että niiden päällä istuessa voi lantiota liikuttamalla liikuttaa myös sisällä olevaa tappia ja täten hieroa eturauhasta. Tällä tavalla masturboimalla vapauttaa molemmat kädet runkkaukseen ja orgasmin voimakkuus saa silmät sumenemaan ja maailman katoamaan hetkellisesti. Värinäohjelmista allekirjoittanut tykkäsi eniten täydestä tehosta, mutta käytti myös muutamaa hitaasti aaltoilevaa ohjelmaa pidempään kiusoitteluun. Värinän saa tuntumaan aika voimakkaasti, jos lelua painaa eturauhasta vasten tai sulkijalihasta supistaa lelun ollessa päällä. Värinät lisäävät stimulaatiota kivasti varsinkin silloin, kun tappi osuu eturauhaselle. Ja ettei koko arvio menisi pelkkään eturauhasstimulaatioon keskittymiseen niin mainittakoon, että lelu ajaa asiansa hyvin perinteisenä pepputappinakin masturbaation lisäkaverina ja voimistaa orgasmia huomattavasti, oli värinät päällä tai ei.

Plussaa Backdoor Lover saa muotoilusta, hyvistä värinäominaisuuksista ja vedenkestävyydestä. Miinusta taasen pienestä kulmikkuudesta ja hieman liian kovasta materiaalista, joka olisi voinut olla hivenen pehmeämpänä mukavampi käyttäjälle. Edullisuutensa takia tämä lelu soveltuu varsin hyvin kaikille peppuleikkien saloihin tutustuville vaikkapa ensimmäiseksi leluksi. Lelu myös yhdistää pepputapin ja eturauhaskiihottimen ominaisuuksia, joten se on hyvä hankinta varsinkin miehille ja pariskunnille.Edellinen arvio: Satisfyer - Teaser Seuraava arvio: Satisfyer - Twirling Fun


Satisfyer - Backdoor Lover
2990

Satisfyer - Backdoor Lover

Suositun Satisfyer-sarjan, todella tehokkaalla moottorilla varustettu anustappi tyydyttää varmasti! Anatomisesti muotoiltu anustappi tuo kiihottavia tuntemuksia sekä naisille, että miehille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv