Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

CHIVEN3 MASTURBATOR

Tyylikäs ja useita ominaisuuksia sisältävä masturbaattori sai testaajilta kelpopisteet. Värinän kautta saatu orgasmi on pitkäkestoisempi ja nautinnollisempi. Tuotteen pesun hankaluus ja hieman liian laimea värinäteho toivat arvioihin miinuksia.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Tällä kertaa paketista paljastui tuliaisia suoraan Hong Kongista eli pääsen testaamaan OTouch-nimisen firman masturbaattoria. Ikuisen talven keskellä alkaa jo sykähdellä toivo keväästä, joten lelu tuli testattavaksi oikein hyvään aikaan.

Masturbaattori on tehty tanakasta muovista ja sen sisällä on silikoninen tunneli, johon muna menee kätevästi. Paketin mukaan lelussa on useita eri tärinämoodeja, akku kestää pitkään ja lelu käy hiljaisesti. USB:llä voidaan tarjota virtaa lelulle ja lelulla matkitaan suuseksiä (jaa, aika harva pääsee lähellekään aitoa kokemusta, mutta yritystä on). Aiemmista leluista poiketen tämä masturbaattori lämpenee ja en nyt tiedä, mitähän lisähyötyä lämmin lelu sitten oikein tuo: aidomman tuntuisen kokemuksen? Kunhan ei vehjettä kärvennä, niin olen tyytyväinen. Mukana on hyvän kokoinen säilytyspussi, mikä on hyvä juttu varsinkin näin testaajan ominaisuudessa, kun sadan eri pärisyttimen johdot ja lisätarvikkeet meinaavat mennä hukkaan.

Lelu on napakkaa tekoa ja laadukkaan oloinen kätösissä. Laadukkaan vaikutelman tekee myös se, että lelussa on säätimenä pieni "joystick" sen päässä ja lelu piippailee, kuin parhaastakin sci-fi-leffasta oleva laite, kun säätöjä etsii. Tärinämoodeja on useampi kuten leluissa noin yleensä ja jokaisella moodilla on kolme eri voimakkuusastetta. Täytyy tunnustaa, että lelusta löytyy potkua täysillä moodilla ja se tuntuu erityisen mukavalta, vähän yllätyin, miten mukavasti lelu värisee! Lämmitysmoodi ei sekään hassumpi ole: lelu lämpiää isollakin asetuksella sopivasti eikä mitenkään liian kuumaksi. Mikäs siinä, onhan tällainen munanlämmitin toki kiva, mutta itse en tuota lämpöä erityisesti kaipaa tai tarvitse . kun lelu tärisee kuin katupora, niin se on jo enemmän kuin tarpeeksi! Tunnelissa on sikäli paljon tilaa, että meikäläisen munan ympärille tuo ei erityisemmin tiukkuutta tuo, mikä on sikäli miinus: monissa masturbaattoreissa on paljon tiukempi ote. Voin vain kuvitella, miten mukavaa tätä olisi käyttää, jos tiukkuutta olisi enemmän. Peseminen on helppoa, mutta siitä tulee miinusta, että tunnelia ei pysty kokonaan ottamaan pois: lelun kuivaaminen syvältä vaatii vähän sormea pitempää keppiä.

Mitäs tästä nyt sanoisi: tehoa on mukavasti ja lelu näyttää laadukkaalta ja jämäkältä ja helposti lähestyttävältä ja sinänsä sillä pääsee tavoitteeseen. Orgasmin tällä saa ja tärinä hivelee mukavasti, lämpöominaisuus on hauska mutta ehkä vähän turha lisäominaisuus. Miinusta tulee siitä, että tunneliosa ei ole irrotettava ja että lelu voisi olla tiukempi. Hmm, ei tämä läpipaska ole, mutta pisteitä tulee tällä kertaa 3/5 - ei hassumpi, mutta päivitystä odotellessa.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Tällä kertaa Kaalimato tarjosi Chiven3-masturbaattorin testattavaksi. Ensimmäinen fiilis oli, että jes, mahtavaa! (Suuseksi)masturbaattorit, jotka eivät vaadi käyttäjältä muuta kuin napin painalluksia ovat tulevaisuus, josta pidän!

Chiven3 on ominaisuuksien ja ulkonäkönsä puolesta kiinnostava ja kihelmöintiä herättävä tapaus. Tietojen mukaan se on usb-ladattava moottoroitu masturbaattori, jossa on kolme värisevää tehoa sekä kuusi eri värinäohjelmaa. Näiden lisäksi se lämpenee napin painalluksella 45-asteiseksi.

Esteettisesti Chiven3 on varsin tyylikäs. Se istuu suhteellisen hyvin meikäläisen käteen ja siitä saa hyvän otteen masturboidessa. Musta ulkokuori ja punainen inserttiosuus. Aukko, jonne penis olisi tarkoitus työntää on syvä, eikä sormella kokeillessa pohjatuntumaa saa. Tuotetietojen mukaan syvyyttä löytyy 11,5 cm. Suuaukon sisähalkaisija on 4,2 cm. Sisäreunaa koskettaessa tuntuu erilaiset juomut ja nystyrät. Tuotteen päässä on pienimuotoinen joystick, jota neljään eri suuntaan työntämällä voidaan säätää värinöitä ja lämpötilaa.

Ei muuta kuin testaamaan.

Voitelen velton penikseni liukuvoiteella ja työnnän sen laitteen sisälle. Joystickia painamalla saan laitteen päälle. Laitan lämmöt ja värinä päälle. Värinä tuntuu hennolta, mutta kuitenkin sen verran, että penis alkaa vähitellen kovettumaan laitteen sisällä. Penis istuu hyvin laitteen sisälle, eikä erityisesti kiristä mistään, eikä toisaalta tunnu kovin väljältä. Kokeilen eri värinäohjelma ja voimakkuuksia. Heti ensimmäiseksi ongelmaksi havaitsen sen, että värinä jää melko hennoksi jopa maksimivaihteella. Värinä kyllä mukavasti stimuloi terskaa ja penistä isolta alueelta, mutta olen melko varma, että orgasmiin ei kovin nopeasti pääse. Tuntuma vastaa hentoa suuseksiä ilman imun tunnetta. Peniksen työntely edestakaisin hieman lisää stimulaatiota. Mukavalta tuntuu myös työntyä pohjaan saakka. Kohonnutta lämpötilaa en kyllä sinällään havaitse ollenkaan, mutta todennäköisesti laite on lämmennyt asianmukaisesti. Lopulta koen vähitellen orgasmin tulevan ja jään värinän armoille. Penis alkaa sykkimään laitteen sisällä ja myös orgasmi viimein tulee voimakkaana ja pitkäkestoisena.

Useamman kokeilukerran jälkeen olen todennut Chiven3-masturbaattorin ihan kelpo laitteeksi. Värinän aiheuttama orgasmi on yleensä hieman erilainen kuin perinteisellä tavalla saavutettu. Se on pitkäkestoisempi ja nautinnollisempi. Laitteessa on monipuolisesti värinävaihtoehtoja, mutta lopulta niiden voimakkuus jää liian laimeaksi. Orgasmin saavuttamisessa itselläni meni normaalia pidempää aikaa. Tuote on tyylikäs ja ergonominen. Pidin siitä. Suuaukon halkaisija on keskikokoiselle penikselle sopiva. Syvyyttäkin löytyy sopivasti. Lämpötilan säätelyn en kokenut itse merkityksellisenä, koska en sinällään edes havainnut sitä konkreettisesti. Heikon stimulaation lisäksi annan kaksi muuta miinusta. Tuote on värinöiltään melko vähän ääntä päästävä, mutta sen sijaan joystickin avulla, kun vaihtaa esim. värinäohjelmaa niin kuuluu voimakas piip-ääni. Kun säädän esim. värinän voimakkuuden täysille ja painan ylimääräisen kerran vielä, laite piippaa kahdesti melko ärsyttävällä tavalla ikään kuin ilmoittaakseen, että maksimivaihde on saavutettu. Toinen miinus tulee käytön jälkeisestä pesusta. Koska suuaukko on syvä ja et sormella ylety pohjaan niin joudut käyttämään luovuutta. Oma pesu jäi lopulta huuhtelun varaan ja lopuksi työnsin pyyhkeen sisälle kuivatakseni.

Arvosana 3/5
+ tyylikäs ja ergonominen
+ orgasmit pitkäkestoisia ja nautinnollisia (sopii nautiskelijoille)
+ värinöiden säätö helppoa
+ hiljainen (jos piip-ääniä ei lasketa)
+ sopii hyvin keskikokoisille peniksille
- värinät eivät ole kovin voimakkaita
- voimakkaat piip-äänet melko rasittavia ja äänekkäitä
- peseminen suhteellisen haasteellistaEdellinen arvio: Airturn2 Masturbator Seuraava arvio: Satisfyer - Candy Cane


Chiven3 masturbator
5990

Chiven3 masturbator

USB-ladattava moottoroitu Chiven3 masturbator on suuseksi-masturbaattori joka värisee kolmella teholla sekä kuudella eri värinä/pulsaatio-ohjelmalla. Chiven3 lämpenee miellyttävästi jopa 45-asteiseksi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv