Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ADRIEN LASTIC - G-WAVE DUAL RABBIT VIBRATOR

Pariskunnillekin sopiva vibraattori pääsi tällä kertaa vain naistestaajan arvioon. Kaksiosaisen vibraattorin lataus ja käyttö oli helppoa. Testaajan mielestä tuotteen kiusoittelevat ja epäsäännölliset rytmit jakanevat naisten keskuudessa mielipiteitä.

ParittelijatPari, 30v,

Paketista tällä kertaa löytyi ihanan vaaleanpunainen rabbit vibraattori, mikä on suunniteltu sekä klitoriksen että emättimen kiihottamista varten samaan aikaan. Tuote on joustava keskiosastaan, joten sen voi työntää kokonaan myös sisäänsä.

Tuote itsessään on hyvin simppeli käyttää ja ladata. Tämä vibraattori ei myöskään ole kova ääninen ja se on helppo ladata mukana tulevan kaapelin avulla.

Tuotteessa on hyvin monta erilaista värinä toimintoa, erilaisia rytmityksiä jne. Oma kokemukseni näistä on, että esim. itseltä löytyvästä Womanizerista simppeli värinän nopeuden säätö on kaikista paras oman orgasmin saamiseen. Tässä kyseisessä laitteessa tuntui juuri tuo värinän kovuuden säätö tarpeeksi nopealle jäävän hiukka vajaaksi. Varmasti kuitenkin löytyy naisia, joille tuo kiusoitteleva epäsäännöllinen rytmitys myös toimii.

Kokonaisuudessaan olen sitä mieltä, että tämä vibraattori on enemmänkin kiusoittelija esileikkiin kuin varsinaisen orgasmin saamiseen tarkoitettu. Mutta jokainen on yksilö, joten suosittelen rohkeasti kokeilemaan kyseistä tuotetta.Edellinen arvio: Rocks-Off - Ro-Zen Pro Seuraava arvio: Autoblow A.I. Suihinottokone


Adrien Lastic - G-Wave Dual Rabbit Vibrator
7990

Adrien Lastic - G-Wave Dual Rabbit Vibrator

Adrien Lastic G-Wave Dual Rabbit Vibrator on erittäin mielenkiintoinen ja samalla käytännöllinen pariskuntavibraattori, joka jättää kädet räpläilystä vapaiksi hyväilylle!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv