Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PUMP WORX - COCK TRAINER PUMP SYSTEM

Pump Worxin penipumppu sai kehuja helppokäyttöisyydestään ja yksinkertaisuudestaan. . Suosittelemme Pump Worx -pumppua sellaisille ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta pumpuista tai jotka haluavat kasvattaa itsetuntoaan ja kaluaan..

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kertaa saimme testattavaksemme Pump Worx -merkkisen penispumpun. Penispumppu on ollut aina kiinnostava tuntemattomuus, jota olemme jo pitempään halunneet testata. Pump Worx tarjoaa ensikertalaiselle helpon tavan tutustua pumppujen maailmaan. Pumppu mielletään usein parantamaan seisokkia tai kasvattamaan penistä, mutta sen käyttäminen käy myös esileikkinä kuten hyvin huomasimme. Ekstrana paketissa oli vielä kätevä penisrengas sekä näytepakkaukset penistä suurentavasta voiteesta, vesipohjaisesta liukkarista ja seksilelujen puhdistusaineesta.

Tässä pumpussa on 22cm mittainen läpinäkyvä sylinteri, jossa on mitta-asteikko. Asteikon avulla voi seurata oman kalunsa kasvua alipaineen vaikuttaessa sen kokoon. Mukana on kolme erikokoista tiivistettä, joten pumppu on hyvä niin paksummille kuin ohuemmillekin kaluille. Liukkarin avulla tiivisteiden käyttö on huomattavasti miellyttävämpää ja helpompaa. Liukkari aiheuttaa toisaalta kyllä myös hankaluuksia jos tiiviste pääsee irtoamaan paikoiltaan. Silloin liukkaan tiivisteen asettaminen paikoilleen on haastavaa ja vaatii hyviä hermoja.

Itse toiminnassa pumppu on varsin helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Sylinterin päähän kiinnitetään pumppu, jonka käsikahvasta voi itse säädellä paineen määrää. Ensimmäinen kokemus paineistetusta kalusta on varsin outo mutta pääosin kuitenkin miellyttävä. Ekan käyttökerran jälkeen mitään näkyvää eroa kalussa ei näe, mutta muutaman kerran jälkeen ainakin toinen meistä koki pumpun vaikuttaneen positiivisesti myös kalun lepopaksuuteen. Seuraamme tilanteen kehitystä tiiviisti myös jatkossa!

Meille pumppu toimii silloin tällöin esileikkinä, toisinaan sen käyttö taas on hyvää ajanvietettä; vaikka telkkaria katsellessa voi laittaa hetkeksi kalun pumppuun kasvamaan. Suosittelemme Pump Worx -pumppua sellaisille ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta pumpuista tai jotka haluavat kasvattaa itsetuntoaan ja kaluaan. Pumppua käytettäessä on kuitenkin muistettava, että sitä suositellaan käytettäväksi maks. 30 minuuttia kerrallaan!Edellinen arvio: Tickler - Foxy Pocket Toyfriend Seuraava arvio: Europe Magic Wand - Hieromalaite


Pump Worx - Cock Trainer Pump System
5590

Pump Worx - Cock Trainer Pump System

Tehokkaasti imevä penispumppu tekee kalustasi suuremman ja kovemman. Käsikahvan avulla pumppaat sylinteriin alipaineen nopeasti ja tehokkaasti.

Kirkkaan sylinterin lävitse näet kuinka kalusi kasvaa. Sylinterissä on mitta, josta näet kehityksesi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv