Tilaa uutiskirje
ESITTELY JA TESTIRAPORTIT

MARIE

Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä ja saankin harrastaa sitä riittämiin kihlattuni kanssa ? tai no, SAIN harrastaa riittämiin kihlattuni kanssa. Menossa siis ensimmäinen vuosi etäsuhdetta, mutta seksihalut eivät ole mukautuneet tilanteeseen. Tiedossa siis mielenkiintoinen matka seksilelujen suurkäyttöön!


Fun Factory - Stronic G pulsaattori
15990

Fun Factory - Stronic G pulsaattori

Pulsaattori. Ei siis vibraattori, kuten ensimmäistä kertaa sitä päälle laittaessani luulin, vaan rajusti edes-takaisin sykkivä pulsaattori.

Kyseessä on saksalaisten valmistama, pirteän pinkki, parinkymmenen sentin pituinen munankorvike, mikä lupaa stimuloida g-pistettä ennennäkemättömällä tavalla 6 erilaisen rytmin sekä 4 eri nopeuden voimalla.

Lue arviot
Womanizer - Starlet
8990

Womanizer - Starlet

Onni on työkaverit, joille voi töissä intoilla Kaalimadon paketin saapumisesta ja jotka vielä innokkaammin pyytävät tarkempia speksejä kokeiluistani. Paketin haettuani ja sitä (enemmän tai vähemmän) väkivaltaisesti avatessani innoissani arvailin, että mitäs ja mihinkäs reikään tällä kertaa tavaraa päästään tunkemaan.

Lue arviot
Satisfyer - Double Plus Remote, pariskuntavibraattori
4990

Satisfyer - Double Plus Remote, pariskuntavibraattori

"Tänkö pitäis sit siis pysyä paikoillaan ko pannaan?" "Niin tässä lukee." Mutta koska mieheke ei ole ilmeisen vakuuttunut lukutaidostani, tarttuu hänkin lelun mukana tulleeseen ohjekirjaan. Kun sama asia luettuna menee ilmeisesti läpi, testikierros alkaa testaamalla Satisfyer Partner Plussan eri ohjelmat (ensin kuitenkin kaivettuani äsken kertyneet hiekat pillusta).

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
We-Vibe - Jive
11900 9490
 

We-Vibe - Jive

En voi aloittaa varsinaista arvostelua We-Viben Jivestä, ennen tätä; onko tämä hennon baby bluen värinen laite tarkoituksella massiivisen kokoisen siittiön muotoinen? Kiitos, sain tämän pois rinnaltani ja voin jatkaa varsinaisesti laitteeseen.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Satisfyer Partner - Multifun 2
4990

Satisfyer Partner - Multifun 2

Satisfyer partner MULTIFUN (!!) 2 kaltaiset pariskunnille tarkoitetut lelut ovat kyllä aina yksi suuri seikkailu outojen asentojen ja .tuntuuko tää sulla missään?..Ei, pitäiskö?. maailmaan. Tällä kertaa pisteet satisfyerille kotiin siitä, että laite oli selvästi suunniteltu sekä naisille ETTÄ miehille, eikä tavalliseen tapaan molemmille .

Lue arviot


vv