Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
ESITTELY JA TESTIRAPORTIT

365 PÄIVÄÄ SEKSIÄ

Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.


Fun Factory - Cayona vibraattori
6990

Fun Factory - Cayona vibraattori

Ensimmäinen arvio, ensimmäinen kokemus tällaisesta. Saimme paketin perjantai-iltana ja viikonloppuna olisi vieraita. Päätimme kuitenkin, että laite otetaan heti käyttöön, tilanteesta huolimatta. Ensivaikutelma oli jännittynyt, koska paketti ei ulkoapäin kertonut mitä se sisältää.

Lue arviot
Couples Rabbit, lila
5390

Couples Rabbit, lila

Saimme Couples Rabbit kiihottimen/vibraattorin testattavaksemme näin joulun alla. Kuten aina, Kaalimadon lähettämän paketin avaaminen oli jännittävää, sillä emme tienneet mitä paketti sisältää. Pakettia avatessa oli yhtä jännittävät tunnelmat kuin jouluna joululahjoja avatessa.

Lue arviot
Magic Motion - Flamingo
7900

Magic Motion - Flamingo

Kaalimadon paketit tulevat aina yllättäen ja tällä kertaa pakettiautomaatista löytyi arvioitavaksi toivomamme Magic Motion-tuoteperheen Flamingo-kiihotinkuula. Olimme miettineet pitkään tämän tyyppisen tuotteen testaamista, joten toivomuksemme mentyä läpi olimme innoissamme.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
HIKY 3 in 1 stimulator
8900

HIKY 3 in 1 stimulator

Kuten aina, Kaalimadon paketin avaaminen oli arvoituksellista. Tällä kertaa saimme testattavaksemme Hiky 3 in 1 -stimulaattorin. Väriltään testilaitteemme oli musta. Pakkauksesta ei heti tullut ilmi minkälaisesta laitteesta tällä kertaa oli kyse, toki laitteen suippo muoto antoi jotain viitteitä.

Lue arviot
Rianne S - Fembot Body Wand
7990

Rianne S - Fembot Body Wand

Tällä kertaa postista tupsahti aivan uudenlainen leikkikalu makuuhuoneeseen, Rianne S Fembot Body Wand, pinkki väriltään. Ensireaktio laitteesta oli lähinnä huvittunut, sillä itse laatikko oli varsin pitkä ja tuotteen kuvan perusteella laite oli varsin hupaisan näköinen.

Lue arviot
G-Girl Style - Climax 6
4990

G-Girl Style - Climax 6"

Kaalimadon paketti tupsahti postista ja jälleen kerran sen mielenkiinnolla avasimme. Pakkauspapereiden alta paljastui G-Girl Style Climax 6" tekopenis. Pakkaus oli malliltaan hyvin perinteinen, läpinäkyvää muovia ja tuote itsessään mustassa muovipakkauksessa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Satisfyer - Pro 4 Couples, pariskuntavibraattori
5990 4190
 

Satisfyer - Pro 4 Couples, pariskuntavibraattori

Pelkästään jo Kaalimadon paketin saapumisilmoitus toimii hyvänä esileikkinä;) Tällä kertaa Posti kiikutti testattavaksi Satisfyer Pro 4Couples -laitteen. Paketti avattiin rivakasti ja sisältä paljastui siisti ja laadukkaan oloinen kiihotin. Kiihotin on tarkoitettu erityisesti pareille tai käytettäväksi yhdessä dildon kanssa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Blowjob Vibrator
3990

Blowjob Vibrator

Kaalimadon paketista paljastui pienen pieni kotelo aikaisempiin lähetyksiin verrattuna. Simppelistä pakkauksesta ilmeni välittömästi sisältö eli sinertävä YOU2TOYS.n Blowjob Vibrator erityisesti miehen nautintoon. Ensimmäinen laatuaan tämän testipariskunnan tuotteista!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
SLT - Dildo 7
4990

SLT - Dildo 7"

Kesäloman rientoihin saapui juuri sopivasti Kaalimadon paketti, joka sisälsi tällä kertaa SLT tuotesarjaan kuuluvan tekopeniksen. Tämän tuoteperheen tuotteista meillä ei ollut aikaisemmin kokemusta, joten odotimme mielenkiinnolla testaamista. Tällä kertaa testattavaksemme saapunut tekopenis on kooltaan iso ja on todella aidon näköinen ja tuntuinen.

Lue arviot


vv