Tilaa uutiskirje
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään?) lahjakortin voittaja on arvottu: voittaja on nimimerkki Leluloveri, onnittelut voittajalle ja iso kiitos osallistumisesta kaikille!

Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Saatko mielestäsi riittävästi seksiä?

Onko seksin määrä elämässäsi riittävä? Jos koet eläväsi seksin puutteessa, mikä siihen on syynä?LaLaLandia, N31 12.04.2022
Kärsin valtavasti seksinpuutteesta sinkkuuden ja ujon luonteeni johdosta. Itsetyydytys ja fantasiat ovat ihania juttuja, mutteivat korvaa toista ihmistä. Kadehdin valtavasti ihmisiä, joilla on säännöllinen seksielämä!
Hyväkysymys, M50 /soolo/avio/fuck-buddy/bi 13.04.2022
Hyvä kysymys, jota aloin yllättäen ekaa kertaa ajatella määrän, ei laadun, näkökulmasta. Olen 50 ja seksi on ollut yli 40 vuotta voimakas tarpeeni. Usein on tuntunut, että seksiä ei ole riittävästi, mutta nyt rupesin oikein erittelemään seksielämääni ja laskemaan, onko näin. Tulokset yllättivät! Säännöllisen ja edelleen jatkuvan itsetyydytyksen aloitin varhain teini-iässä, joten kertoja täytyy olla yli 10 000. Naimisissa olen ollut yli 30 vuotta, ja seksikertoja on varmasti pari tuhatta. Vakituinen ns. fuck-buddy minulla on ollut koko 2000-luvun. Koko ajan sama henkilö, jolla myös on parisuhteen tarjontaa voimakkaampi seksin tarve, ja jonka kanssa synkkaa hyvin yhteen. Seksikertojemme määrä lasketaan sadoissa. Joskus käyn myös paikoissa, joissa harrastetaan miesten kesken ryhmäseksiä. Näistä kertyy kymmeniä seksikertoja. En voi väittää, että olisin puutteessa elänyt. Sperma- ja endorfiinilitroina laskettuna nautintoa on ämpärikaupalla! Ja kun seksikaupan sivuilla ollaan, täytyy kehaista, että hupi- ja hyötyvälineitä löytyy nykyään upeasti.
Riittävästi? Kenties, Mies 18v 14.04.2022
Sanotaanko näin, haven?t had any complaints, mutta ainahan enemmänkin voisi saada ;)
Jolene, Nainen, 36 17.04.2022
Seksin määrä elämässäni ei ole riittävää tällä hetkellä. Suuri syy siihen oli alun perin ero, jonka jälkeen en etsinyt seuraa. Tätä seurasi pandemia, joka rajasi mahdollisuuksia olla ihmisten ilmoilla ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Kaikkein suurin este kuitenkin on ollut epävarmuus itsestä. Ero pisti pallon pyörimään ja pandemia pahensi entisestään heikkoa omakuvaa. Kun omaan kehoonsa ja ulkonäköönsä ei ole tyytyväinen, tuntuu raskaalta ajatukselta esitellä sitä muille, saati kuvitella, että kehostaan innostuisi itse. Itsensä tsemppaaminen siihen, että voisi olla avoin ja itsevarma (ne kuitenkin parantavat reippaasti seksikokemusta) tuntuu kaukaiselta ja liian isolta haasteelta. Lopulta isoin este seksin riittävälle määrälle lienee minä itse ja ajatus siitä, että oma ulkomuoto olisi jotenkin nauttimisen arvoinen.
Bubu, Nainen 26v 19.04.2022
Tuntuu ettei viime aikoina ole ollut aikaa kunnon seksille. Vaikka sanotaan, että aikaa löytyy, kun tarpeeksi haluaa, niin tällä kertaa olen kyllä hieman eri mieltä. Puolison kanssa aikataulut ja unirytmit menevät niin pahasti välissä ristiin, että aikaa on vain pikaiseen seksiin. Olisi mukava välissä ottaa pidemmän kaavan kautta. Vastaisin siis että ehkä "saan" riittävästi seksiä, mutta en välttämättä laadukasta.
Korkealibido, Mies 34v 20.04.2022
Ei ole riittävä. Itse haluaisin erittäin paljon seksiä kaikissa muodoissa mutta puolison kanssa ei halut kohtaa ja arki on aika kiirettä. Iltaisin yleensä puoliso erittäin väsynyt. Vaikka itse olen väsynyt myös haluaisin silti seksiä.
Hevi ukko, M23 20.04.2022
Olen nuori mies ja olen toisessa vakavassa parisuhteessa elämässäni. Seksin puute on selkeästi suurentunut viimeisen vuoden aikana, ei ole ollut todellakaan helppoa. Omat halut antaisivat helposti mahdollisuuden 7 kertaan viikossa vähintään, kumppanin taas kerran 2-3 viikkoon. Suurimman osan ajasta minulla ei ole "haluttu" olo. Ehkä kemiat eivät vain täsmää ja olemme erilaisia. Monta kertaa miettinyt eroa tästä syystä mutta en ole kehdannut tehdä sitä.
Julle75, Mies 46v 20.04.2022
Korona estää. Kumppani nukkuu toisessa huoneessa:(
Muumikeksi, N23 20.04.2022
Kieltämättä voisihan sitä olla enemmänkin olla mutta muu elämä pitää myös hoitaa kuten työt, lapset ja lemmikit.
kesseli, N25 20.04.2022
Olen todella tyytyväinen määrään. Harrastamme päivittäin seksiä. Olen aika sopeutuvainen määrän suhteen: jos toinen haluaa useammin, se sopii ja jos taas harvemmin, niin sekin sopii. Jos paikkani ovat kipeänä esim. kuukautiskierron johdosta, niin otan ilomielin mieheltäni suihin. Pidän pussit tyhjänä :)
Ram man, Mies 40 20.04.2022
Koen että en saa tarpeeksi seksiä, meillä meni emännän kanssa lusikat jakoon ja sen jälkeen käytännössä vain sooloseksiä. Ja pakko myöntää että en kyllä saanut tarpeeksi seksiä yli 20 vuoden suhteen aikanakaan. Ihme ettei ollut muita kumppaneita...
belle, Nainen, 39v 20.04.2022
Seksielämä on ollut pääasiallisesti epätyydyttävää, pitkän liiton aikana enin palo on sammunut enkä ole saanut itseäni tuntemaan puolisoa kohtaan sitä mitä joskus tunsin. Seksin määrä ja tarpeet eivät ole vuosiin kohdanneet. Olen harrastanut seksiä mieheni kanssa harvakseltaan lähinnä velvollisuudentunnosta nauttimatta asiasta juurikaan itse. Olen vuosikausia saanut orgasmeja vain leluilla ja masturboidessa. Muutama kuukausi sitten kyllästyin tilanteeseen, ja sen seurauksena tapasin miehen, jonka kanssa seksihalut ja kiinnostuksen kohteet seksissä kohtaavat melko lailla täydellisesti. Hän on antanut minulle enemmän orgasmeja kuin oma mies lähes kahdenkymmenen vuoden aikana. Ratkaisu ei ole tyypillinen eikä täydellinen, ja monen mielestä varmasti moitittava, mutta en ole enää valmis luopumaan nautinnollisesta ja vastavuoroisesta seksistä, jossa kumpikin antaa ja saa vuorollaan ja josta kumpikin saa yhtä paljon nautintoa ja tyydytystä. Hänen kanssaan voisin harrastaa seksiä enemmänkin, mutta arki tulee siinä vastaan. Nyt kuitenkin seksin laatu korvaa määrän; olen valmis hieman harvempiin kertoihin, kun kerrat ovat täydellisen tyydyttäviä.
Plus 40v ja lähes aikuinen, N42v 20.04.2022
Nykyään on. Uusi mies, seksiä joka ikinen päivä ainakin kerran, viikonloppuisin useammin. Ei voi valittaa kyllä ;)
Sumppa, Nainen 38v 20.04.2022
Voisi olla enemmänkin. Syynä seksin vähyyteen on arkiset asiat, lapset, ja tietysti myös väsymys. Toki itselläni myös se, etten saa seksistä sitä nautintoa mitä toivoisin. Kumppani kyllä tekee parhaansa mutta kehoni ei toimi kuten tahtoisin.
Ammattikortti2021, Mies 20.04.2022
Tällä hetkellä elämässäni on seksiä aivan liian vähän. Seksin määrä laski heti huomattavasti kun lapsi syntyi n. 3 vuotta sitten. Syitä voi olla monia mutta tukiverkkojen puuttuminen on yksi Isoimmista asioista. Kumppanin ei tee mieli kun on väsynyt koko ajan mutta siihen vaikuttaa tosin muutkin seikat. Siksi isoksi asiaksi on noussut oman seksinhimon hillittijäksi erilaiset lelut miehelle.
Ei pelkkää seksiä, Sinkkunainen, 46 21.04.2022
Tällä hetkellä tilanne on vähän kaksipiippuinen: saisin seksiä nykyistä enemmänkin, mutta se olisi tuskin laadultaan sellaista, mitä toivoisin. Pelkkä seksi ei nyt kiinnosta vaan haluaisin kokonaisvaltaisempaa yhdessäoloa, johon kuuluu fyysisen yhteyden lisäksi myös vahva henkinen yhteys. Sinkkuna on siis vaikea löytää hyvää miestä, joka osaisi ja uskaltaisi olla muutakin kuin pelkkää seksiseuraa.
Mr. P, M43 21.04.2022
Voisihan sitä olla reilusti enemmän. Aiemmin seksiä oli päivittäin, sitten useasti viikossa ja nyt se on hiipunut kertaan kuukaudessa tai kahdessa. Tähän syynä ovat tietenkin elämän tuomat haasteet. On lapset, lemmikit, työn tuomat haasteet ja hieman erilaiset elämänrytmit. Ei ihme että on jokseenkin kuivunut kasaan. Kyllähän tätä silloin tällöin yritetään puhaltaa uudelleen roihuamaan ja aina hetkeksi onnistuukin. Jouluisin kun availee lelulahjoja niin menee pari viikkoa huomattavasti aktiivisemmin...
Vilkas, Mies 46 21.04.2022
Kyllä tällä hetkellä on. Se vain huono puoli että kumppanilta puuttuu mielikuvitus asioiden suhteen.Eli kyllä kokeillaan uusia juttuja mutta vain jos minä keksin jotain.Eli tilannehan ihan ok periaatteessa,mutta mukava olis joskus tulla yllätetyksi.
Omenapuuro, Bi-n40v 21.04.2022
Seksi on ollut tärkeä osa elämääni 15-vuotiaasta lähtien. Nyt olen täyttänyt 40 ja olen 2.kertaa naimisissa, puoliso on elämäni 2.poikkis teinivuosilta :D Alkuun, niin kuin yleensä, seksiä oli riittävästi. Tunsin olevani tyydytetty ehkä ekaa kertaa elämässäni. Puolisoni on hyvin lahjakas rakastaja, hän osaa soittaa kroppaani upeasti. Molempien sairastelujutut ovat edellisten parin vuoden ajan vaikeuttaneet rakastelua, sooloseksiä, toisen ihmisen fyysistä koskettamista. Kipujen kanssa elämme molemmat, joten ymmärrystä riittää molemmin puolin. Haluamme toisiamme paljon, seksiä on harvoin, mutta jokanen kerta on paras ikinä. Tarve saada tuntuu olevan suurempi kuin puolison, mutta tiedän, että pinnan alla hän haluaa minua yhtä paljon ja yhtä ussein. Saan ja en saa tarpeeksi seksiä =D Onneksi on sooloseksi ja lelut!
Blehm, N32 21.04.2022
Parisuhdeseksini on tällä hetkellä erittäin tyydyttävää. Nautin niin paljon kumppanistani etten malta pitää näppejäni erossa mutta en voi sanoa etten saisi tarpeeksi seksiä. Ironista kyllä seksimme sisältää paljon valtaleikkejä ja kieltoja, joten seksielämäni on mitä ihanimmalla tavalla myös epätyydyttävää.
Piusku83, Nainen 38 21.04.2022
En saa tarpeeksi. Pitkiä päiviä töissä kumpikin ja nyt kun olen reilun 2kk vuotanut kuukautimaista vuotoa melkein koko ajan niin ei silleen kiinnostakaan kun on liian sottasta...
Sakke, N21 21.04.2022
Kumppania tulee nähtyä reilu kerran viikossa, eikä hänellä ole yhtä korkea libido kuin minulla :( En kuitenkaan valita!
Ruuhkavuodet, Pariskunta 24.04.2022
Kyllähän kaksi pientä lasta ja pitkät työpäivät vaikuttavat siihen ettei aina ehdi tai jaksa vaikka kuinka haluaisi.
Aatos, M31 24.04.2022
En saa seksiä ollenkaan. Olen antisosiaalinen sinkku, en tapaa missään uusia ihmisiä. Masturbointi on ainut tapa päästä paineista hetkeksi. Tai no varmasti on muita tapoja mutta ei se tervettä olisi jättää runkkaamatta.
Rawrx3, N15 25.04.2022
Oon puutteessa, sillä en saa orgasmeja masennuslääkityksen takia.
Kilttimuija, Nainen, 30 virolainen mies Suomesta 27.04.2022
Meillä puolison kanssa on aika touhukas seksielämä. Vaikka ollan oltu jo 10 vuota yhtessä. Eli minimi määrä on noin 2 kerrta viikossa. Välillä itsellä on vähän liiankin halukas olo. Niin sillon tunntuu että pitäisi saata monnta kerrta päivässä. Mutta tietän että puoliso ei valitettavasti kykene sihen. Mutta on meillä siten niitä leluja jotka autta hätästä. Olen kyllä tyytyväinen sexin määrä. Jouluna oli paras. Hommattiin se tuhma joulukalenteri niin voite uskoa että. Huhuhh oli meno ja meininki melkei joka ilta. Ja kaiken lisäksi vaikka meilläkin on kolme lasta. Olen Yllätynyt miten palljon ollan vieläkin jaksetu touhuila. Ja joskus pitkin päiviä kiusotteltu toine toista. Ja silloin illalla nammm. Voin sano että on riitävä. Ja ihana.
Kaveri, Mies 42 28.04.2022
Noo Valtavasti. On aikoja millon on hiljasempaa mutta ikä antaa anteeksi, oppinut välttämään rapulaa ja nähnyt myös aikuisuuden tuoman vapauden valita puoliso.
Ujo, Mies 35v 29.04.2022
Ujona ihmisenä sinkkuajan seksi on tiukassa, etenkin kun yöelämä on jäänyt korona-aikana pois. Olen kehittänyt itsetyydytystä paremmaksi leluin ja median avulla, mutta eihän se toista ihmistä korvaa.
Rouva 40 , Pimeässä peiton alla 29.04.2022
Mieheni saa aina kun haluaa. Minä noin joka 10. kerta... Näin jo yli 10v. Ehkä pitäisi päivittää välineistö tai hankkia fuckboy...
Mun motto on suihinotto, Nainen 24v 11.05.2022
Riittävästi seksiä, mutta liian vähän omaa aikaa kosketella ja viihdyttää ite itteeään. Kaalimadosta tilannu aikoinaan 3 satisfyeria ja ollu kyllä kovassa käytössä mut nykyään liian vähän omaa aikaa ja arkeen uusi lelu piristäis.
Temptation, Nainen 30 12.05.2022
Kyllä olen tyytyväinen seksielämääni. Sinkkuna elelen mutta tarvittaessa löytyy aina apukäsiä.. if you know what i mean ;)
Tytty, Kolmen henkilön suhde lähemmäs 40v 14.05.2022
On riittävä. Kaksi pysyvää kumppania viimeiset kymmenisen vuotta ja kumpikin haluaa paljon. Ei valittamista siis!
jortikka34, mies 34 14.05.2022
Talvi on mennyt vähän huonommin seksin suhteen, aikataulu, uusi työ, masennus ja väsymys on vähentänyt seksin harrastusta jos vertaa edellis kesään mutta kiima on palannut taas takasin pikkuhiljaa kun mennään kesää kohti ja seksiä aion nauttia mahdollisimman paljon. Uusia seksivälineitä tilattu ja niitä kokeilla myös uusia asentoja.
Näillä mennään, Pariskunta M43, N38 16.05.2022
Saisin ennemmän vaimolta mitä haluan tällä hetkellä 2-4 krt/viikko, molemmat työssä käyviä ja kolme teiniä talossa niin se kahdenkeskisen ajan löytäminen ilman että kello on nukkumaan menoa vailla on aika haastavaa. Pikapanoilla pesuhuoneesa mennään mutta tylsäksi sekin muuttuu kun itse on kokeilunhaluinen ja ois kiva päästä taas pitkän kaavan mukaan hoitaa hommat leluilla ja muilla lisukkeilla. Määrä ok laatu vois olla parempaa.
Jujeko, Pienien lapsien äiti 25v 17.05.2022
En koe että seksin määrä olisi lainkaan riittävää, kaipaan seksiä ja läheisyyttä suhteeseeni erittäin paljon.
Aiemmat aiheet Oletko harrastanut seksiä julkisella paikalla? Millaisia seksiunia olet nähnyt? Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan? Lisääkö lämmin sää seksihalujasi? Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut? Miten lemmikkieläimet vaikuttavat seksielämääsi? Piristääkö seksi sinua? Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien Miten junailet lemmenhetken lapsiperhearjessa? Entä, jos ei seiso? Eka kerta seksivälineen kanssa Onko yhdyntä ohi liian nopeasti? Oletko teeskennellyt orgasmin? Kotiin eristäytyminen ja seksielämä Miten sinä saat orgasmin? Syökö some seksielämääsi? Mitä mieltä olet vihjailevista kuvista ja videoista? Yllätitkö jonkun kesken seksipuuhien? Unohtuiko ehkäisy? Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi? Mikä seksinovelli tai eroottinen kirja saa sinut syttymään? Millaiset lupaukset toimivat? Millaisia orgasmeja olet kokenut? Kuuluvatko sooloseksi ja seksivälineet yhteen? Onko korona-aika vaikuttanut seksiin? Vaikuttaako korona treffailuun? Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta? Onko suomi seksikieli? Vaikuttaako ammatti kumppanin valintaan? Mitä mieltä olet suuseksistä? Millaista on hyvä seksi? Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi. Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi. Seksilelu joululahjaksi? Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään?vv