Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZENN - PAMELA REAL LIFE SEX DOLL, ASS & PUSSY

Testaajapari sai testiin hartaasti toivomansa tuotteen ja palaute oli sen mukaista: "Tällaisesta tuotteesta ei voi kirjoittaa muita kuin ylisanoja. Aivan käsittämättömän loistava ja monipuolinen tuote, jonka laadussa ei ole tingitty."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.,

Hymy kyllä nousee huulille heti paketin aukaisun yhteydessä; nukkeleikkejä on testipariskunnalla luvassa. Välittömästi huomio kiinnittyy tuotteen korkeaan laatuun: Miten Pamela voikin olla noin kuuman muotoinen ja aidon oloinen! Materiaalikin on todella laadukasta ja ihanan pehmeää. Turpeaksi muotoiltu pillu ja halukas pikku-peppu suorastaan kutsuvat käyttämään. Testipari ei voi kuin hämmästellä tuotteen korkeaa laatua, materiaalia ja hienon yksityiskohtaista muotoilua.

Pamela painaa todellakin yllättävän paljon, mikä tekee siitä hyvän käyttää. Upeaa on nostaa Pamela pöydälle ja tunnustella käsin pienen pepun pyöreää kaarta. Liukkarilla kostutetut sormet uppoavat kiihottavasti Pamelan pilluun ja peppuun. Kerrassaan aidon tuntuista! Pamelan aukkoja on mukava nuolla niin testiparin miehen kuin naisenkin mielestä. Pamela ei siis ole pelkästään miesten herkkuhetkiin soveltuva, vaan pariskunta-leikkien osaksi Pamela hyvin sopii.

Testipariskunnan mies upottaa peniksensä kostutettuun Pamela-masturbaattorin pilluun, testipariskunnan naisen hieroessa pääasiallisen testaajan kiveksiä. Erittäin hyvältä tuntuu, voi veljet. On kiihottavaa vaihtaa välillä hiukan tiukempaan reikään. Pamelan aukkojen sisällä olevat nystyrät hierovat penistä oikein hienosti.

Myös Pamelan pepulle läimiminen tuntuu myös aidolta ja kiihottavalta, sillä materiaali on todella ihon kaltaista. Kovaakin käyttöä Pamela kyllä kestää! Pamelaa on helppo nussia myös sylissä pitäen. Samaan aikaan testiparin miehen oli ihanaa nuolla testiparin naisen kosteaa pillua, joka pöydältä miehen eteen kurottautui. Pamelan ollessa pariskunta-leikkien osana, ei lainkaan häiritse rintojen puuttuminen. Pamelan ala-osastossa on herkkua kylliksi. Testipariskunnan mies laukeaa Pamelan peppuun. Eipä ole pariskunnan mies saanut millään muulla elottomalla välineellä samanlaista huuto-orgasmia.

Tällaisesta tuotteesta ei voi kirjoittaa muita kuin ylisanoja. Aivan käsittämättömän loistava ja monipuolinen tuote, jonka laadussa ei ole tingitty.Edellinen arvio: SVAKOM - Sam Neo Interactive Masturbator Seuraava arvio: Satisfyer - Twirling Delight


ZENN - Pamela real life sex doll, Ass & Pussy
49900

ZENN - Pamela real life sex doll, Ass & Pussy

Nauti ainutlaatuisista intiimeistä hetkistäsi tämän ulkoisesti kauniin ja vastustamattoman Pamela real life sex doll Ass & Pussyn kanssa! Täydellisen tiukka vagina ja kiihottavan kutsuva anusaukko kutsuvat Sinua työntymään sisään!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv