Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

VELV'OR - ROOSTER IVAR COCK RING

"Omassa sarjassaan todella loistava tuote. Paras puoli on ehdottomasti tuotteen leveys, joka antaa naiselle mahdollisuuden klitoris-stimulanssin paranemiseen." "Tätä rengasta voi kyllä suositella etenkin normaalikokoisille kaluille" "Paras penisrengas, mihin olemme törmänneet!"

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Saimme arvioitavaksi Velv´Or-sarjan Rooster Ivar penisrenkaan. Tämä pieni söpö tupakka-askin kokoinen paketti tuli s-kokoisessa paketissa postiautomaattiin. Ihmetystä aiheutti pakkauksen pieni koko ja keveys, mutta eipähän ne kullirenkaat koskaan järin painavia ole.

Tämä silikoninen rengas ei olekaan aivan perinteisen muotoinen, vaan se on varustettu normi renkaan lisäksi kolmion muotoisella ulokkeella. Pakkauksessa on kuvalliset ohjeet, kuinka tämä rengas asetetaan kalun ympärille. Ohjeiden mukaan ensin kalu asetellaan kolmioulokkeiseen tunneliin ja rengasosa laitetaan pallien ympärille napakasti. Ilman ohjeita olisimme ainakin aluksi olleet pää pyörällä siitä, mitä sujauttaa mistäkin reiästä.

Testivaiheessa oli paksukaluisemmalla meistä hiukan ongelmia renkaan tiukkuuden kanssa. Renkaan asettaminen saattaakin vaatia hieman liukkaria isompiaseisille jannuille. Paikalleen asettuessaan rengas on aika juhlallisen näköinen kalun ympärillä. Kolmionmuotoisen ulokkeen muodostama tunneli tuo paksuutta kalun tyveen mukavasti ja pallienkin takana kulkeva rengaskin on sopivan napakka.

Testasimme tätä rengasta runkkaillessa ja myös panon aikana. Runkkailu onnistuu renkaan avulla hyvin ja pitää yllä kunnon seisokkia. Panojen yhteydessä tämä rengas oli hyvä myös lisä tuodessaan lisää paksuutta kalun varteen. Nautintoa siis lisää kummallekin osapuolelle.

Tätä rengasta voi kyllä suositella etenkin normaalikokoisille kaluille. Roosterilla saat ns. normirenkaiden tilalle hieman lisämaustetta ja luksusta!

CupidoMies, 24v.,

Penisrenkaat ovat tuoteryhmänä tuttuja testiparille menneiltä vuosilta. Niitä on tullut joskus parikin hankittua, kun on ajateltu niiden lisämaustavan jo entuudestaan monipuolista seksielämää. Kaikesta huolimatta näitä hankintoja ei juuri ole tullut käytettyä. Pakko se on myöntää; niiden ilot ja mahdollisuudet ovat jääneet hiukan aukeamatta. Suurimmat syyt tähän ovat varmasti olleet, että erektiokyvyn pitämisessä ei ole Jorkalla ollut ongelmia, eikä myöskään ole ennenaikainen tuleminen vaivannut sitten nuoruusvuosien. Seisoo kuin tammi ja kestää kestää - edelleen. :) Kysymys kuuluukin: Mitä muuta penisrengas voi tarjota kuin erektio-kestävyyden ylläpitoa ja aktin keston jatkumista?

Nyt testissä oleva tuote, Rooster Ivar, on kyllä jämäkkää tekoa. Todella jämäkkä on puristus, jestas! Ehkä jopa liiankin tukala puristus on alkuun, kunnes hyvään tukeen nopeasti tottuu. Tuotteen paikalleen saaminen ei ole rakettitiedettä, mutta silikonin jämäkkyys voi tuottaa hankaluuksia päälle laitossa. Tämän pukeminen velttoon vehkeeseen on varmasti vaikeaa, ellei mahdotonta. Semi-seisokkiin tai juhlakuntoiseen on tämä kyllä syytä laittaa. Tunnelmaa siis kannattaa nostattaa ennen tämän päälle pukemista. Onneksi Raija on hyvä tunnelman kohottamisessa. :)

Ei kyllä yhtään pidä ihmetellä, ettei tätä saisi yli puolta tuntia pitää. Puristaa kyllä niin vartta kuin nyyttejäkin todella reippaalla otteella. Hyvänä puolena on Ivarin leveys: se todellakin lisää käyttömukavuutta miehellä.

Rooster Ivarin hyvänä, ehkä jopa parhaana, puolena on kuitenkin levennys , joka tuo peniksen alaosaan lisää paksuutta. Ja sehän ei ole koskaan huono asia. Raijasta paksunnos Jorkan jormassa herätti aluksi hiukan outoja fiboja, mutta pikkuhiljaa erilaiseen ulottuvuuteen pääsi Raijakin sopeutumaan. Maaliin päästiin. :)

Omassa sarjassaan todella loistava tuote. Paras puoli on ehdottomasti tuotteen leveys, joka antaa naiselle mahdollisuuden klitoris-stimulanssin paranemiseen. Mukavaa vaihtelua Rooster Ivar kyllä tuo. Paras penisrengas, mihin olemme törmänneet! Parasta tässä on meillä nimenomaan naisen nautinnon monipuolistaminen ja ah, se ihana vaihtelu, jota seksielämä toisinaan kaipaa.Edellinen arvio: Leten - SM340 Super Masturbator Seuraava arvio: Rocks-Off - Chaiamo


Velv'Or - Rooster Ivar Cock Ring
2590

Velv'Or - Rooster Ivar Cock Ring

Korkealaatuisen Velv'Or-sarjan Rooster Ivar Cock Ring on jännittävästi muotoiltu, hyvän tuntuinen ja erittäin tukeva penis-kivesrengas. Superpehmeästä mutta riittävän napakasta silikonista valmistettu Rooster Ivar saa kovan kalusi näyttämään upealta!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv