TESTIRAPORTTI

ZALO - QUEEN G-SPOT VIBRATOR

Hyvin laadukas ja ylellinen sauva, jonka lämpiävä ominaisuus teki testaajaan erityisen vaikutuksen. Sauvasta löytyy ominaisuuksia ja nautintoa joka lähtöön, kunhan sen kanssa ensin hieman harjoittelee.

n00bsM22,N20,

Kuten varmaan jokainen tätä lukeva jo tietää, kyseessä on melkoinen paketti ominaisuuksia pakattuna yhteen laitteeseen.

Pakkaus lelulle on hyvin tyylitelty ja käyttötarkoituksestaan hyvin vähän puhuva. Tyylittely on kuitenkin hyvin lelun omaa tyyliä mukaileva ja pyrkii tuomaan hyvin ylellistä mielikuvaa. Mukana myös on lelulle oma pussi. Pussi on hyvälaatuinen ja tyylikäs ja piilottaa hyvin itse lelun vieraiden silmiltä.

Laatu Zalossa on huippuluokkaa. Silikoni on kauttaaltaan hyvin mukavan tuntuista ja tuntuu hyvin kestävältä. Latausportit ja painikkeet ovat hyvin saatavilla ja vastaavat muitakin hieman arvokkaamman tason leluja joita on saatavilla.

Muotoilultaan vibraattori on tarkoitettu löydävän G-pisteen suorastaan luonnostaan. Ensisilmäykseltä tämä vaikuttaa hyvinkin lupaavalta ja ideana se on oikeinkin mahtava. Valitettavasti meidän käytössämme ei G-piste tahtonut löytyä ja itse lelulla sitä oli ehkä hieman hankala lähteä edes etsimään. Muuten Zalo kyllä tuntuu mukavalta käteen ja sillä on helppo lähteä leikkimään. Muotoilussa siis ollaan kuitenkin onnistuttu vaikka meidän kanssamme ei tuo mainostettu ominaisuus toivotulla tavalla toiminut.

Leikkien lomassa kuitenkin tuli hieman harmillisena yllätyksenä painikkeiden hankaluus. Tai no, ehkä enemmänkin erilaisuus verrattuna muihin vibraattoreihin. Painikkeita löytyy laitteesta kolme, jotka jokainen on yhteen lelun ominaisuuksista. Käynnistämiseen kuitenkin tarvitsee painaa yhtä niistä pitkään ja tämän jälkeen jokaisesta saa lyhyellä painalluksella käskytettyä kutakin ominaisuutta. Kaikkien näiden aloittaminen siis vaatii pitkän painalluksen ja kolme lyhyttä ja jokainen voimakkuuden nostaminen vaatii kahta painallusta. Hieman hämmentävää, mutta lelu kuitenkin toimii hyvin, kun siihen hieman tottuu.

Erikoisimpia ominaisuuksia Zalossa on kuitenkin lämpeäminen. Tämän avulla ei lelu ole leikkien alussa kylmä vaan mukavan lämmin. Harmillisesti ominaisuus lähtee pois päältä, kun muita ominaisuuksia otetaan käyttöön, joten lämpöjä pitää leikkeihin löytää aivan omasta takaa. Ominaisuus on kuitenkin hyvin mukava ja pystyn sitä lämmöllä suosittelemaan.

Sitten itse leikkeihin. Lelu värisee; Yllätys. Näin se toimii hyvin normaalin vibraattorin tavoin. Värinä on melko voimakas, siitä löytyy eri voimatasoja ja melko hyvin erilaisia värinäkuvioita. Moottori on kuitenkin ehkä hieman takana, joten pelkästään tähän tarkoitukseen saattaa muita laitteita löytyä jotka tekevät homman hieman paremmin. Älä kuitenkaan jätä Zaloa harkitsematta, sillä ominaisuudet eivät vielä loppuneet.

Sitten on vielä leikkeihin Pulse Wave teknologia. Tämän kun osaisi suomentaa. Kyseessä on G-pistettä stimuloiva pulsseileva moottori lelun päässä. Moottori pitää hieman keinuttavaa liikettä lelun päässä, jonka sitten olisi tarkoitus osua juuri sinne parhaaseen paikkaan. Kuten värinän kanssa on moottorin teho kehuttavaa ja siitä löytyy useita eri kuvioita. Kuviot erityisesti ovat tässä tilanteessa jänniä, kun liike ei ole pelkkää värinää vaan suorastaan aaltoja. Tähän on tarjolla paketissa myös lisäosa, jolla lelun aaltoilevan liikkeen voi muuttaa imeväksi. On siis jokaiseen lähtöön mahdollisuuksia yhdessä lelussa.

Viimeisenä ja ehkä vähäisimpänä ominaisuutena leluun on sisällytetty Bluetooth ominaisuus. Leluun on lisäsovellus, jossa sen kuvioita voi muuttaa, niitä voi tehdä uusia ja voi värinän laittaa jopa toimimaan musiikin tahdissa. Kuulostaa sinällään aivan mukavalta ajatukselta, mutta valitettavasti sovellus itsessään on hidas ja sen ominaisuuksiin on hankala löytää ja niitä on melko hankala käyttää.

Kaikkiaan lelu on hyvin laadukas ja siitä löytyy ominaisuuksia jokaiseen lähtöön. Ensimmäinen kerta sen kanssa ei ehkä ole kaikkein hedelmällisin, mutta muutaman toiston jälkeen lelu pääsee oikeuksiinsa.

ZALO - Queen G-Spot Vibrator
12990

ZALO - Queen G-Spot Vibrator

Koe todellista ylellisyyttä Queen-vibraattorin kanssa, joka saa sinut tuntemaa itsesi kuningattareksi! Ainutlaatuinen Queen G-Spot PulseWave Vibrator kohdistaa voimakkaasti pulsoivat aallot suoraan G-pisteelle.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.