Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

LETEN - SM340 SUPER MASTURBATOR

Lupaus markkinoiden tiukimmasta lelusta pitää tämän tuotteen kohdalla todellakin paikkansa. Tekniikalla varustettu masturbaattori saa ruusuja ja risuja. Ruusuista mainittakoon orgasminappi, joka on tämän tuotteen erikoisuus. "Tuote on varmasti yksinäisen sinkkumiehen paras kaveri. Se on myös oiva lisä pariskunnan yhteisiin leikkeihin, ja tuo lisämaustetta petipuuhiin!"

KumitorviMies 30v,

Kahdesti olen viimeisissä kirjoituksissani harmitellut tuotteen tiukkuuden puutteesta, joten tällä kertaa Kaalimato oli valinnut minulle markkinoiden tiukimman lelun.

Tämä tietenkin saattoi olla sattumankauppaa, mutta on hauskempaa ajatella toisin.

"Super masturbator 340", jota jatkossa viittaan nimellä 340 on Leten firman valmistama, joka aloitti toimintansa kiinassa 2009 ja on kasvanut maailmanlaajuiseksi valmistajaksi vuosien saatossa. Yksi isoimpina saavutuksina Letenille oli 2019 vuoden titteli Kiinan suosituimpana miesten seksilelujen valmistajana. Eikä turhaan, sillä tuotevalikoimaa selatessa käy ilmi, että Leten on pääsääntöisesti panostanut erilaisiin teknisiin leluihin, joista 340 edustaa "imevää" ja tärisevää mallia.

Kaalimadon ruskean pahvilaatikon avattuani ensimmäinen asia, joka pisti silmääni, oli isohko keltainen varoitus "This product is sold as adult novelty only, use it as own risk". Tämä varoitus on kaikissa leluissa laillisista syistä, siltä varalta, että murrat kalusi käyttäessäsi lelua oikein tai väärin. Yleensä kuitenkin teksti on piilotettu tuotetietojen joukkoon tai ohjekirjaan. Tämä voi olla kiinan suunnittelemien tuotteiden määräysten alainen päätös, mutta siitä sai pahaenteisen mielikuvan lelun turvallisuudesta.

340 tarjoaa erinomaisen filtterin ja valikoiman eri toiminnoille. Se tarjoaa kymmenen eri audio, värinä ja pumppaus ohjelmaa, joita voi kaikkia vaihtaa tai poistaa käytöstä muista toiminnoista riippumatta. Näitä kaikkia tosin ohjataan neljällä eri led valolla varustetulla napilla, joten ensikerta meneekin ohjekirjaa lukiessa. Leten ei ole nähtävästi käyttänyt missään tuotteissaan näyttöä, mutta ainakin tämä olisi ehdottomasti siitä hyötynyt.

Power-nappia painettaessa tapahtuu niin monta asiaa, että on parasta jälleen käydä jokainen toiminto erikseen.

  • Audio on erinomaisesti toteutettu, se on kirkas ja selkeä niin kaiuttimesta kuin kuulokeliitännän kautta. Jokainen kymmenestä raidasta on yli minuutin mittainen ja vaikka Hatano Yui puhuukin japania, ei se ainakaan omaa tunnelmaani latistanut.
  • 360:n yhtenä tilana on liike aktivointi, mitä nopeammin lelu heiluu ylös ja alas, sitä rajummaksi tärinä ääni ja puristus menee. Ikävä kyllä monesta yrityksestä huolimatta, vaikka kuinka tasaisella liikkeellä heilutin lelua, se aktivoitui noin kolmeksi sekunniksi, sammui kahdeksi ja toistaisi tätä loputtomiin. mikään liike ei saisi yksijaksoista toimintaa aikaan.
  • Värinä toimii yhden värinäkuulan kautta, joka asetetaan insertin sisälle. Tämän ansiosta vibran tuntee voimakkaammin kuin monissa muissa leluissa, mutta itse kuulan myöskin tuntee sisälle työntyessä koneen ollessa pois päältä ja koneen ollessa päällä siitä muodostuu isompi ongelma.
  • Toisaalta, montakin ongelmaa muodostuu koneen ollessa päällä. Vaikka en voi olla varma väitteestäni, niin en liioitellut alussa sanoessani tämän olevan markkinoiden tiukin lelu. Puristus tapahtuu kahden ilmatyyny renkaan voimin, jotka tekevät tunnelista niin tiukan, että insertti pursuaa ulos kotelosta ja edes sormea on vaikea saada sisään. Edellä mainittu kuulavibraattori tekee työntymisestä jopa kivuliasta koneen ollessa päällä ja se ruhjoi pumppauksen aikana kalua niin, että ensi kerran jälkeen olin poissa pelistä viikonpäivät. Mustelmia tai muuta vakavaa en kärsinyt, mutta kosketus arkuus mahdollisti vain kusella käynnin.

Ilman vibraa käyttö on parempaa. Ihmettelen kuitenkin mistä tämä imu on tullut jokaiseen englannin ja suomen käännökseen. Liekö tämä käännösvirhe alkuperäistekstistä, sillä 340 aktiivisesti hylki kaluani. Mikäli en kaksin käsin pitänyt itseäni sisällä, paine ja liukuvoide ampaisivat lelun lattialle. Teoriassa insertin puristus ja vapautus voisi aiheuttaa lypsävän liikkeen insertin venyessä ja palautuessa, mutta kotelossa ei ole tarpeeksi siihen liikkumavaraa ja jokainen puristus kestää useita sekunteja, joka on aivan liian hidas halutun tuntemuksen mahdollistamiseen.

Nopeampi rytminen ohjelma tai manuaalinen vaihtoehto tyynyjen täyttöprosenttiin olisivat oiva lisä tuotteeseen, ja niiden kanssa 340 ansaitsisi suositukseni heti, sillä muutoin tuote on hyvä. Insertti on suurikokoinen, joten sitä voi käyttää seksityynyjen kanssa ja tekstuuri on maltillisesti kuvioitu. äänimaailma on runsas, korkealaatuinen ja kiihottava kielimuurista puuttumatta. Kirsikkana kakun päällä Leten 340 omaa, oh niin harvinaisen, orgasminapin. Jota painaessa puristus saavuttaa korkeimman paineen (mikäli se on edes mahdollista), värinä menee tappiin ja ääniraita vaihtuu tilanteeseen sopivaksi. Niin moni valmistaja käyttää aikaa ja rahaa saadakseen sinut hekuman huipulle parhaiten, mutta niin harva välittää siitä mitä tapahtuu, kun saavutat orgasmin. Moni vain jatkaa monotonista toimintaansa.

CupidoMies, 24v.,

Testiin tällä kertaa "super masturbaattori" Leteniltä! Leten on allekirjoittaneelle uusi tuttavuus seksileluvalmistajana, joten ennakko-odotuksia ei ole, mutta pikaisella vilkaisulla Leten tekee pääasiassa erilaisia pitkälle kehitettyjä masturbaattoreita. Pistetään lelu kovaan testiin ja katsotaan, onko SM340 nimensä veroisesti Super masturbaattori vai ei!

SM340 Super Masturbator on kotelollinen masturbaattori värinä- ja ilmatyynytoiminnoilla. Lelun insertti on verrattain melko lyhyt, noin 16 senttiä, ja irrotettavissa kotelosta puhdistuksen ajaksi. Insertti on materiaaliltaan ihoa jäljittelevää TPE:tä, joka on hyvin yleinen erilaisissa keinovaginoissa taaten pehmeän ja kimmoisan tuntuman. Lelua käytetään neljällä eri näppäimellä: virta, ääni, säätö ylös ja säätö alas. Pikku hetki meni ohjekirjaa ja näppäimiä räplätessä ennen kuin pääsin jyvälle siitä, kuinka lelua oikein käytetään. Säätöjä on useita erilaisia sekä värinälle että ilmatyynyille. Värinäohjelmien välillä vaihdetaan painamalla virtanäppäintä lyhyesti ja ilmatyynyjä säädetään "säätö ylös" ja "säätö alas" näppäimistä. Ääninäppäimestä ääniominaisuudet voidaan kytkeä päälle tai pois painamalla näppäintä pitkään, ja vaihdella kolmen eri äänimoodin välillä painamalla ääninäppäintä lyhyesti. Äänimoodeja on lyhyt, pitkä ja liikkeeseen synkronoitu tila, mutta näitä voi käyttää myös ilman ääniä halutessaan. Esimerkkinä: jos kytket äänen pois, mutta valitset liikkeeseen synkronoidun tilan, reagoivat värinä- ja ilmatyynyominaisuudet liikkeeseesi ilman ääniä. Lisäksi painamalla säätö alas näppäintä pitkään kytkeytyy värinä- ja ilmatyynyominaisuudet suoraan täysille niin sanottuun "maksimistimulaatio"-tilaan. Ilmatyynyt taasen saa tyhjennettyä painamalla säätö ylös näppäintä pitkään. Suosittelen perehtymään ohjekirjaan säätöihin perustuessa, sillä sieltä löytyy vielä yksityiskohtaisemmin selitettynä, kuinka tätä lelua oikein ajetaan. Mainittakoon vielä, että lelu aloittaa aina ensimmäiseltä värinätasolta ja ensimmäiseltä ilmatyynytasolta virrat kytkettäessä, se ladataan mukana tulevalla magneettilatauskaapelilla ja ääniä voi käyttää joko kaiuttimista tai liittämällä kuulokkeet.

Yleistuntuma ensityönnöillä on hyvin samankaltainen perinteisen fleshlightin kanssa, eli insertin muotoilu on varsin onnistunut. Pienenä miinuksena tuntumaan tulee insertin syvyys: SM340 Super Masturbatorin insertti on vain 16 senttiä syvä, kun esimerkiksi Fleshlight-tuotesarjan koteloitujen keinovaginoiden insertin syvyys on standardi 21,5 senttiä. Hieman keskivertoa pidempi penis siis osuu pohjaan todella helposti ja aivan koko penistä ei tällä lelulla valitettavasti saa stimuloitua. Yleisesti ottaen allekirjoittanut ei usein ole hirveästi välittänyt keinovaginoihin yhdistetystä vibraattorista, mutta tämä lelu on selvä poikkeus. Vibraattori on sijoitettu insertin sisään lähelle insertin seinämää, joten värinä välittyy penikselle vahvasti isommilla tehoilla. Vibraattori on suunniteltu värisemään suoraan frenulumin kohdalla, mutta halutessaan inserttiin voi työntyä miten päin haluaa, joten värinät voi ohjata myös enemmän terskalle. Värinän saa tuntumaan niin tehokkaasti, että pelkästään sillä voi saada orgasmin: suosittelen kokeilemaan ainakin kerran tulemista pelkällä värinällä. Jos allekirjoittaneen yksityiskohtaisemmat fiilikset penisvibraattoreista yleisesti kiinnostaa, voi käydä lukemassa aiempia arvioitani Hot Octopussin Pulse III Solosta tai Rebelin Vibrating Masturbatorista. Vibraattorin lisäksi myös ilmatyynyominaisuus on melko mielenkiintoinen: ilmatyynyjen avulla insertin tiukkuutta voidaan säätää ja löytyy ohjelmista myös vaihteleva versio, jolloin ilmatyynyt täyttyvät ja tyhjentyvät omaan tahtiin. Ilmatyynyt eivät siis varsinaisesti luo imevää tunnetta tai edes alipainetta insertin sisälle, vaan ainoastaan säätävät insertin tiukkuutta. Tästä syystä totesin jo ensimmäisellä testikerralla, että lelu tuntuu huomattavasti paremmalle ilman ilmatyynyjä, koska jo alimmalla ilmatyynyasetuksella lelusta tulee liian tiukka omaan makuun ja penis ei meinaa edes mahtua sisälle. Näen kuitenkin ilmatyynyissä potentiaalia, koska niiden ansiosta insertin saa säädettyä eripaksuisille peniksille sopivaksi: toisinaan pehmeähkö keinovagina voi tuntua joidenkin makuun liian löysälle, jos peniksen paksuus ei ole pornosta tuttua käsivarren paksuutta vaan lähempänä keskivertoa. Myöskään liikkeeseen synkronoitu tila ei ollut allekirjoittaneen mieleen, koska lelun reagointi liikkeeseen oli melko randomia ja se kytki ilmatyynyt päälle tehden tuntumasta liian tiukan.

Suosikkirunkkaustapani tällä oli melko tylsähkö perinteinen masturbaattoriin työntyminen vibraattori asetettuna täysille: vibraattorin värinät tuovat nautinnollista lisästimulaatiota varsinkin juuri ennen laukeamista ja orgasmin hetkellä. Tämä lelu yhdistää mielenkiintoisella tavalla kaksi täysin erilaista tapaa laueta: passiivisen vibraattorirunkkauksen ja aktiivisen masturbaattorirunkkauksen. Toki SM340 Super Masturbatorilla voit tulla pelkästään vibraattorin avulla tai pelkästään runkkaamalla normaalisti ilman värinää, mutta tämä on omiaan yhdistämään nämä kaksi eri maailmaa. Soveltuu myös pitkiin kiusoitteleviin edgetyssessioihin, kuten kaikki värinälelut yleisesti ottaen. Mikään ei tunnu paremmalle kuin kiusata itseään euforian rajamailla usean tunnin ajan ja lopulta kun pidättely on täysin mahdotonta antaa lastin lentää niin, että maailma hetkellisesti katoaa.

Plussaa SM340 Super Masturbator saa hyvästä tuntumasta, erinomaisista värinöistä ja monipuolisuudesta. Miinusta taasen tulee turhan lyhyestä insertistä ja hieman sekavista säätönäppäimistä. Tämä lelu soveltuu parhaiten masturbaattoriksi niille, ketkä haluavat kokeilla myös pelkällä värinällä laukeamista, mutta miksei myös yleisrunkkuvälineeksi miehen kuin miehen lelulaatikkoon. Todennäköisesti SM340 jää allekirjoittaneellekin aktiivilelujen joukkoon sen takia, että tämä on omalla tavallaan hieman erilainen perinteiseen keinovaginaan verrattuna loistavan vibraattorin ansiosta.

SandyPari, N. 24 v, M. 33v,

Olimme salaa mieheni kanssa jo kauan toivoneet yhteisiin leikkeihimme tekovaginaa. Vihdoin se saapui postissa piristämään kuumia ja kosteita kesäöitämme. Paketista sai välittömästi laadukkaan ja lupaavan kuvan. Paketin sisältä paljastui kovan kuoren sisällä oleva silkkinen keinovagina. Se oli aivan kuin olisi aitoa emätintä katsellut. Kotelo oli yllättävän suuri ja painava, mutta kuitenkin miehiseen käteen hyvin sopiva. Ensitutustumisen jälkeen alkoivat käyttöohjeetkin käytännön harjoittelussa tulla tutuiksi. Aluksi oli pientä hahmottamisongelmaa, mitä nappia tulisi painaa. Ominaisuuksia lelussa oli useita. Oli imua, värinää, pumppausta, puristelua ja jopa seksikkään naisen voihkintaa!

Kunnon liukastuksella penis liukui sisälle vaginan uumeniin kuin rasvattu - ihan kirjaimellisestikin. Puristuksen ollessa maksimaalinen, penis ei liikkunut sisällä juuri lainkaan. Puristuksen voimaa sai kuitenkin säädettyä ja imutehoa vaihdeltua. Tuntuma oli lähes aito. Lelun sisällä oleva vibraattori toi leikkeihin lisätehoa. Vibraattorilla oli myös monta erilaista rytmistä ohjelmaa.

Tuotteen puhdistaminen oli suhteellisen nopeaa ja helppoa. Insertti lähti kätevästi irti kotelosta, jolloin sen pystyi pesemään lavuaarissa. Takaisin paikalleen laitto insertin kuivuttua oli pienen alkukankeuden jälkeen myös helppoa.

Suosittelemme tuotetta miehille, joilla on keskiverto tai sitä pienempi penis. Suuremmalle meisselille vagina kävi ajoittain jopa liian ahtaaksi. Tuote on varmasti yksinäisen sinkkumiehen paras kaveri. Se on myös oiva lisä pariskunnan yhteisiin leikkeihin, ja tuo lisämaustetta petipuuhiin!Edellinen arvio: Black Velvets - Anal Thruster Seuraava arvio: Velv'Or - Rooster Ivar Cock Ring


Leten - SM340 Super Masturbator
9990

Leten - SM340 Super Masturbator

Leten SM340 Super Masturbator on aika täydellinen paketti peniksen omistajille, sillä se pumppaa, puristelee, värisee ja voihkii saaden sinut hulluksi himosta ja lopulta laukeamaan voimakkaasti!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv