Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PDX ELITE - ULTIMATE MILKER

Testaaja teki vertailevan tutkimuksen tällä testikierroksella saamansa tuotteen, sekä parin muun automatisoidun masturbaattorin äänenvoimakkuuksien välillä. Itse Milkerin tuottamat tuntemukset olivat testaajan mielestä suhteellisen vaimeat.

KumitorviMies 30v,

Päädyin tähän lähestymistapaan tutkittuani henkilökohtaisia mielipiteitäni lelun suhteen yhden illan ajan ja sen jälkeen todetessani PDX Elite - Ultimate Milker -tuotteen olevan samassa hintaluokassa kahden edellisen "arvostelemani" tuotteen kanssa. Kyseiset tuotteet ovat:
Tämä eli PDX Elite - Ultimate Milker (lyhennetty nimi jatkossa milker)
The handy - Lue arvio tästä
Autoblow A.I. Suihinottokone (lyhennetty nimi jatkossa blow) - Lue arvio tästä

On tarpeetonta mainita, että Kaalimadolla ei ole jälleenmyyjänä juurikaan vaikutusvaltaa lelujen hintoihin, vaan kaikki kolme valmistajaa ovat päätyneet samaan hintaluokkaan koska kaikkien lelujen valmistus ja laatutaso on samaa luokkaa.

Ehdottomasti helpoin tapa todistaa, että laatu ei ole PDX:n ensimmäinen tavoite on jakaa lelun voihkinta kanssanne. Ei ollut vaikeaa siirtää äänitiedostoa suoraan lelusta lisännyt sen pornhubiin. Linkki sinne tässä: (Varoitus! Video on kovaääninen) https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ef769ec8db07

Tärkeää on huomioida, että minä en ole äänittänyt audiota mikrofoni kiinni korvanapeissa vaan digitaalisesti. Tämä korvia särkevä meteli, joka kuulostaa välillä itkuhälyttimeltä on täysin sama audio, joka tervehti minua, asetettuani nappikuulokkeet korvilleni. Nappikuulokkeet, jotka heitin saman tien roskikseen. Sillä niiden laatu on vielä heikompaa, kuin ilmaiseksi jaetut kuulokkeet Finnairin lennoilla, minkä uskoin olevan mahdottomuus. Ne eivät toista korkeita tai matalia ääniä ja keskiäänetkin kuulostavat puheelta seinän takaa välillä voimistuen ja heikentyen riippuen johdon asennosta.

Audio on vain 50 sekunnin raita, joka toistaa itseään, vailla mitään vaihteluita tai napin pohjaan painaessa .orgasmi moodiin. vaihtumista, mutta en jaksa mennä pidemmälle tässä ideassa, sillä laadun ollessa tällaista, sillä ei ole väliä. Mielessäni kävi, josko saattaisin omistaa virheellisen kopion. Menneisyydessä olen kuitenkin testannut PDX:n toistakin mallia testiryhmässä ja, jossa audio oli vain marginaalisesti parempi (sain silloin sanoista selvää).

Jatkakaamme suoraan moottoreihin.

Puhelimeeni ladattu desibelimittari ei ole paras tapa mitata ääniä, mutta se kelvatkoon tähän tarkoitukseen. Tulokset olivat seuraavat:
Blow
slow 50-60db
high 55-60db

Handy
slow 30-35db (ei eroa huoneen taustaäänestä)
high 50-55db

Milker
slow 60-65db
high 60-65db

Tulokset yllättivät minut, sillä vaikka tiesin Handyn olevan ehdottomasti hiljaisin, olisin voinut vannoa, että Milker on reilusti Blowia äänekkäämpi. Sillä Milkerin moottori pitää sitä korkeaa ininää, kuten kaikki kävelevät/liikkuvat lelut pitävät. En olisi yllättynyt, mikäli nämä lelut jakaisivatkin saman moottorin

On totta, että Handy ja Milker molemmat toimivat verkkovirralla ja täten ovat .epäreilusti. voimakkaampia, mutta menneisyydessä minulla ei ole ollut valittamista mitä tulee tehoon muissa halvemmissa ladattavissa leluissa. Täyteen ladattunakin Milkerin moottori tukehtuu ja ei jaksa pyöriä muilla kuin isoimmilla vaihteilla saadessaan kyrpää sisäänsä. Tämäkin kielii siitä, ettei moottoria ole tarkoitettu kyseiseen käyttötarkoitukseen.

Onnistuttuani käyttämään tuotetta, niin että se pyörii, oli tuntemukseni kyrvässä lievä, jos mitään. Tuntui kuin kesätuuli puhaltaisi hellästi saunaillan jälkeen mökillä, ei siis mitenkään eroottista. Kun orgasmi vihdoin saapui puolentunnin ja tunnin välillä oli se kuin täyttä ketsuppipulloa puristaisi, se vaan tuli ulos sieltä ilman mitään fanfaareja. On mahdotonta antaa Milkerille edes säälipisteitä siitä, sillä pystyn saavuttamaan orgasmin myös ilman käsiä ja uskon pornolla olleen isompi vaikutus orgasmiin, kuin lelulla. Orgasmi, joka olisi ollut voimakkaampi, jos Milker olisi vaihdettu pariin penis ja kives renkaaseen.

(Tuotepaketissa itseasiassa on kolme penisrengasta, mutta PDX:n renkaat ovat aivan liian kovia ja kapeita, aiheuttaen kipua ja aitoa pelkoa verenkierron puutteesta.)Edellinen arvio: Ouch - Intermediate Bondage Kit Seuraava arvio: Suck-O-Mat - Suihinottokone 2.0


PDX Elite - Ultimate Milker
19900

PDX Elite - Ultimate Milker

Moottoroidun, ladattavan Ultimate Milker -tekovaginan valttikortit ovat tehokas lypsävä hieronta, säädettävä imukuppi sekä kiihottava äänitoiminto!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv