Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

STIMUL8 - S8 MAKULIUKUVOIDE, 50 ML

Tämä makuliukuvoide todettiin erittäin monipuoliseksi ja miellyttäväksi tuotteeksi. Liukuvoiteen riittoisuus ja liukuvuus olivat erittäin hyviä ja siksi se sopii hyvin myös anaaliliukkariksi. Liukuvoiteen maku ja tuoksu olivat miellyttäviä ja testaajien mielestä tämä sopii hyvin myös hajuyliherkille henkilöille.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Testauksessa meillä oli tällä kertaa Stimul8-s8 mustaherukan makuinen liukuvoide. Pullon pieni koko mietitytti aluksi mutta liukuvoiteen riittoisuus on kuitenkin erittäin hyvä. Liukuvoide on pumppupullossa, josta sen annosteleminen on helppoa. Ei tarvitse montaa pumppausta, kun saa toivotun liukkauden, joka kestää riittävästi. Tietysti pitkään kestävässä rakastelussa myös tämän liukuvoiteen koostumus muuttuu, jolloin sen joutuu huuhtomaan pois ja lisäämään uutta. Se on kuitenkin pieni vaiva, kun ottaa huomioon tuotteen monet hyvät puolet.

Liukuvoiteen maku ja tuoksu miellyttää. Tämä käy hyvin myös hajuyliherkälle sillä se ei ole liian voimakkaan hajuinen. Ainakin minä hajuyliherkkänä pystyn käyttämään tuotetta mainiosti. Maku on mieto mutta sen maistaa ja on aika mukava, miten kattava valikoima eri makuvaihtoehtoja on. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja eri maulla saa varmasti erilaisen tunnelman, mikäli haluaa hankkia useamman eri vaihtoehdon yöpöydän laatikkoon.

Pumppupullo on pieni ja näppärä kuljettaa mukana. Se on helppo pitää kädessä ja karhean pinnan ansiosta se ei luiskahda käsistä, vaikka olisi vähän sotkeutunut liukuvoiteeseen. Pullo ja vartalo on helppo pestä pelkällä vedellä vesipohjaisen liukuvoiteen ansiosta.

Erityisesti pidimme siitä, että tämä kävi vallan mainiosti myös anaaliseksiin, jossa luistavuus oli yllättävän hyvä. On siis monipuolinen ja miellyttävä tuote! Varmasti hankimme vielä jonkun toisenkin maun sillä se tuo mukavaa vaihtelua tavallisiin liukuvoiteisiin.Edellinen arvio: Fun Factory - LAYA II Seuraava arvio: Shunga - Warming Oil, 100 ml


Stimul8 - S8 Makuliukuvoide, 50 ml
990

Stimul8 - S8 Makuliukuvoide, 50 ml

Nam! S8-sarjan makuliukuvoiteissa on erittäin herkulliset ja raikkaat maut. Ne tuovat seksiin kiihottavaa luistavuutta sekä aisteja helliviä makuja ja tuoksuja!

S8 makuliukuvoiteessa on sopivan täyteläinen koostumus, pitkäkestoinen luistavuus ja oikeasti hyvä maku.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv