Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

THE THRUSTER

The Thruster on yhdyntäliikettä jäljittelevä tykittäjä, joka ei sovellu herkkähipiäisille. Tämä tehokone vaatii kunnon esilämmittelyt ja liukkaat paikat! Toiset pitävät ja toiset eivät. Lue testiryhmäläisten arviot ja kokeile jos uskallat!

TiitisPari, Noin 30v

No nythän kaalimato yllätti! Jotain erilaista verrattuna normaaleihin dildoihin tai klittarikiihottimiin. Molemmat samassa paketissa. Nyt on odotukset kovat!

Thruster on verkkovirralla ladattavissa, mukana tulee usb-johto. Ensimmäinen ärsytys tulee siis tässä kohden vastaan. Etsi sopivaa laturiosaa johtoon. No lopulta tuotteen saan lataukseen. Punainen valo lopettaa vilkkumisen, kun tuote on käyttövalmis. Kihelmöintiä, nyt on jotain uutta luvassa! Violetti veitikka tuntuu silkinpehmeältä silikonilta. Väri tosin ei nyt miellytä, mutta tämä lienee pikkuseikka. Ehkä tämä pystyy niin räjäyttävään toimintaan, että annetaan värivirhe anteeksi. Veitikan päässä on kaksi säädintä. Toisesta klitoriksen kiihotin alkaa väristä sen seitsemää eri taajuutta. No nämä vibraatiot on ne monessa tuotteessa nähdyt ja perinteiset. Ei siis mitään uutta tällä saralla. Toiselta säätimeltä odotan paljon!

Sisäänrakennettu mekanismi saa dildon liikkumaan, kuin jäljitellen oikeata panoa. Tarvitaanko miestä tämän jälkeen enää petipuuhiin?? Mutta voi pettymys! Minä, pieni mutta pippurinen törmään taas tähän anatomiseen ongelmaan! Jos saat kiihotinosan täsmättyä oikealle kohdalle, niin dildo osa on auttamattomasti liian pitkä! Tässä voi taas harmitella omaa anatomiaansa ja lemmenluolan pituutta (tai tässä tapauksessa lyhyyttä). Ja tiedättekö sanonnan tällaisten lelujen yhteydessä? "Älä riko paikkojasi". No tämän kohdalla jostain syystä tämä ajatus tulee mieleen siinä vaiheessa kun isken laitteen tulille. Voin sanoa että tähdet siinä lenteli, mutta ei siinä positiivisessa merkityksessä. En tiedä, olenko poikkeuksellisen herkkä, mutta aika räjäyttävä on se tunne, kun värkki paukaisee kohdunsuulle! Ja tässä tapauksessa tämä räjäyttävä tunne ei ollut siis positiivista. Tätä apulaista voi käyttää myös joko tai. Klitoriskiihotin sammuksiin ja pelkkä dildo-osa käyttöön. Nyt tuntuu jo paremmalta. Oikeasti kun oikein kuvittelee, niin tämähän pyrkii jäljittelemään panoliikettä. Vibraatiota tosin kaipaisi tähän lisäksi.

Laite on vesitiivis, joten puhdistaminen on helppoa. Tämä veitikka tuo varmasti jotain uutta perinteisiin leikkihetkiin, mutta valitettavasti minun anatomialle ei tämäkään sopinut. Ja kun niin sitä odotin! Ihan ensimmäiseksi leluksi en tätä ehkä suosittelisi mutta he, jotka haluavat kokeilla uusia tuulia tällä saralla on tässä varmasti varteenotettava vaihtoehto!

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Luoksemme saapui tammikuisena päivänä mustassa tyylikkäässä laatikossa The Thruster-hieromasauva. Paketissa huomiota herätti sen paino ja sisältö löytyikin koko painon edestä tavaraa, Thruster ei ole sauva pienimmästä päästä. Jälleen pääsimme kokeilemaan meille vielä uutta lelua: yhdyntäliikettä imitoiva ominaisuus hieromasauvassa oli täysin uusi kokemus. Pupunkorviakaan ei vielä ole yksiinkään aikaisempiin leluihin siunaantunut. Jännityksellä sitä sitten kaivamaan esille!

Hieromasauvan pinta on erittäin miellyttävän tuntuinen, pehmeä ja ihomainen. Sauva on suhteellisen kookas, joten pientä alkulämmittelyä tarvittiin ennen kuin pystyi edes suunnittelemaan sen sisään laittamista. Voimme myös suositella runsasta liukuvoiteen lutraamista tämän kaverin kanssa. Pupunkorvat vaativat osaltaan myöskin pientä asettelua ennen kuin ne sattuivat oikeaan kohtaan. Värinä kutitteli mukavasti mutta olisi saanut olla huomattavasti voimakkaampaa. Hieromasauvan sisään tiukasti ja nopeasti työntyvä osa oli sitäkin voimakkaampi. Sauvassa on keskellä pieni heikontuntuinen osa edestakaista liikettä varten. Työntöominaisuudessa on kolme eri voimakkuutta, joista hitainkin on erittäin nopea. Se olisi voinut toimia ja fantasioissa sen kuvittelisi tuntuvat taivaalliselle, kun joku puukkaa sinua isolla dildolla ilman että omat silkinsileät, työtä tekemättömät kätöset ehtivät väsymään. Thrusterin valmistajat ovat kuitenkin tehneet luomuksestaan yksinkertaisen pitkän tikun ajattelematta naisen kaarevia muotoja, joten työntöominaisuudesta saatava nautinto jäi hyvin vähäiseksi. Voi olla, että joku kiihottuu siitä, kun jokin yrittää työntyä terävästi kohdunkaulaan asti, mutta tämä nainen ei lämpene ajatukselle. Vibraattorin tärisyttävät ominaisuudet unohtuvat hieromasauvan tykittäessä hulluna sisuksia, joten sauvasta jäävä päällimmäinen tuntemus on epämukava. Orgasmia ei yllättäin kuulunut.

Kahdesta nappulasta on suhteellisen helppoa ja yksinkertaista säädellä vibraattorin voimakkuuksia. Vahvimmat voimakkuudet ovat kuitenkin erittäin kovaäänisiä, joten emme viitsisi käyttää sauvaa, vaikka naapurissa asuisi vain kuuroja isovanhempia. Hieromasauva saapui luoksemme valmiiksi ladattuna ja sen saa ladattua kätevästi usb:llä. Emme tosin tule lataamaan tätä lelua enää uudelleen.Edellinen arvio: Wild Butterfly - vibraattori Seuraava arvio: O Beads Plus, USB Vibrating Anal Beads


The Thruster
13900

The Thruster

Tämä hieromasauva ei ole sitä miltä se näyttää. The Thruster hieromasauvan varsi tekee pyörimisen sijaan edes-takaista liikettä jäljitellen yhdyntäliikettä erittäin kiihottavalla tavalla.

Silkkisen silikonisen varren alla on mekaniikka, joka liikuttaa vartta edes-takaisin kolmella eri nopeudella.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv