Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

JUMPING RABBIT

Jumping Rabbit oli yksi Kaalimadon Facebook sivuilla testaukseen ehdotetuista tuotteista. YONA testasi sen muidenkin puolesta ja tulokset olivat ristiriitaiset. Monipuolinen ns. helmisauva oli minimalistiselle esteetikolle hieman liikaa, mutta henkilöt, jotka kaipaavat monipuolista ja tehokasta stimulaatiota saavat tästä sauvasta oivallisen leikkikaverin!

YonaNainen, 40v

Olen arvioissani viljellyt toisinaan "markettipakkaus"-sanaa. Kun sain tämän uuden tuttavuuden kotiini, totesin saaneeni kaikkien aikojen markettipakkauksen. Ja markettilaatikon (kaikella kunnioituksella... minulla ei siis ole sinänsä mitään marketteja vastaan) ikkunasta näkyi väline, joka sai mut nauramaan ja hihittelemään ääneen. Syystä että en ollut eläissäni nähnyt yhtä monimutkaisen näköistä dildo-vibra-sekoitusta. Paitsi että olen: joskus vuosia sitten näin saman tyyppisen vekottimen kotikutsuilla. Myyjä hehkutti masiinaa ihan tosissaan. Kuulemma voittaa miehen; oli niin mahtava. Silloin en nauranut ääneen. Uskoin että kai se sitten on mahtava. Mutta jäi ostamatta. Takaisin Kaalimadon lähetykseen: tämänkertainen huutonauru johtui siitä että vekotin näytti koomiselta! Väriä, kiiltäväpintaista muovia, helmiä, nappuloita, kokoa, pupunkorvat, pupunkädet, pupun naama!, nystyröitä, paukuroita, koruhelmiä sisällä, hillittömän kokoinen käsikappale, neljä paristoa. Minimalistille esteetikolle hyvin koominen näky.

Markettipaketti oli nopeasti auki ja roskiksessa. Paristot sujahtivat paikoilleen, kansi kiinni ja nappuloiden pariin. Tapani mukaan ennen manuaalin tai pakkaustekstien tavaamista. Nappulat olivat herkkiä ja kone lähti saman tien käyntiin. Pupulle oli kaksi nappulaa ja sauvalle kaksi. Molemmissa toinen nappi oli säätöä varten. Kun sauvan napsautti toimintaan, sauvan keskivaiheilla olevan kolmanneksen sisällä alkoivat koruhelmet liikkua sauvan ympäri. Ja suunnan pystyi vaihtamaan. WHY!? No jää nähtäväksi. Pupun korvat, eli klitorisansan sai värisemään kahdella eri taajuudella. Tämä vekotin ei kyllä ollut mun silmiin kovin houkutteleva tai kuumentava näky.

Sauvassa kohta jossa helmet liikkuvat, tuntui kivalta, tosi kivalta, kun siitä otti käsillä kunnolla otteen. Rentouttavaa. Sauvan pinta on nihkeää ja kitkaista pehmeähköä kumimaista materiaalia joka imaisee pölyn itseensä heti.. Ja haisee kumille, muoville.

Pesun kanssa sai olla tarkkana että vesi ei yllä käsikappaleeseen, se ei ole vesitiivis.

Tilanne vaati intensiivistä mielikuvafiilistelyä ennen testaamista. Pokka ei vaan meinannut pitää. Masiinan ääni ei yhtään helpottanut tirskumista; ääni oli kova ja helmet kolisivat toisiaan vasten pyöriessään sauvan ympäri. Sain koottua itseni. Mielikuvafiilistely, ja kädet, saivat alakertaan lämpöä niin että liukkaritehdas käynnistyi. Hieroin itseäni sauvan kärjellä ja ujutin sen hitaasti sisääni. Pikkuvibra osui juuri oikeaan paikkaan ja matalammalla taajuudella oli mukava ja sopiva. Hidasta liikettä ja vibran toistuva osuminen ja viivyttely oikeassa paikassa saivat "tulosta aikaan"; kyllä keskivertovibralla saa aika mainion orgasmin kun on riittävä lämpö valmiina. Laukeaminen oli mulla juuri enemmän vibran ansiota. Helmien liikkumisen funktiota en oikein hoksannut, enkä varsinkaan suunnan vaihdon valintamahdollisuutta. Mieluummin käyttäisin sauvaa offilla ja vibraa onnilla.

Mun makuuni Jumping Rabbit on liian.. liian... se on liikaa. Tuntuu että yhteen masiinaan on yritetty liikaa kaikkea hilavitkutinta, että halvan oloisen lelun arvoa on pyritty nostamaan koruhelmillä ja lopputulos on koominen. Mun makuun "less is more". Ääni on aika kova. Ja pidän enemmän ohuemmasta sauvasta. Paristokäyttöisyydestä miinusta. Vaikka mun arvio Jumping Rabbitista jää miinuksen puolelle, jollekin se varmasti sopii, olisin saattanut itsekin pitää tästä silloin n. 15v sitten kun vastaavaa esiteltiin siellä kotikutsuilla. Mutta nyt, oma maku, ja vaatimukset ovat erilaisia kuin silloin. Makuasioita siis.Edellinen arvio: BioVibe, 15 cm, lila Seuraava arvio: Scorpions Tail, eturauhaskiihotin


Jumping Rabbit
4390

Jumping Rabbit

Voimakkaasti muotoiltu pinta, kiihotushelmet ja klitoriskiihotin, ihanaa!
Jellymateriaalista valmistetun sauvan pinnalla on kiihottavia nystyröitä ja sen sisällä on pyöriviä ja hierovia helmiä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv