Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

X-POINTER VIBRAATTORI 5,5", KULTA

Kovamuovista valmistettu, sileä X-Pointer vibraattori todettiin testauksessa hyväksi .lämmittely. sauvaksi. Testiryhmän kokeneempien seksilelujen käyttäjien mielestä X-Pointer jäi hieman vaisuksi ja se todettiinkin hyväksi aloittelijoiden tuotteeksi!

NeitseellinenSinkku, N 21V

Paketti saapui juuri jouluksi minulle, en laittanut kuusen alle, mutta availin rauhassa yksikseni. Paketissa oli kultainen X-pointer vibraattori. Paketissa lupailtiin voimakasta, mutta hiljaista värinää, 10 eri värinä ohjelmalla ja hienoa välkkyvää valoa näyttämään (mahdolliselle) parille pimeässä mikä värinä ohjelma on päällä. Materiaali on ABS-muovi ja pattereina on 2xAA-paristot. Lelu on roisketiivis ja käyttöpituudeltaan 15cm ja halkaisijaltaan kapoisat 2,3cm. Paketti oli yksinkertainen ja siisti, ei rivo eikä liian hurja. Paketissa oli sisällä pieni ohjevihkonen, lelu ja esittelypaperi.

Ensimmäiseksi olin ihan innoissani, kun sain ensimmäisen "perinteisen vibraattorin", oikea klassikko! Avasin paketin ja pyyhkäisin kostealla pyyhkeellä lelun ulkopuolta ihan vain varmuudeksi, lelussa ei ollut mitään vahvaa hajua eikä kemikaalista tuntumaa. Katselin ja pyörittelin vibraa, annoin mielikuvituksen laukata ja suunnittelin erilaisia käyttötapoja. Pyöräytin vibraattorin alaosasta patterilokeron auki ja pudotin sinne ohjeiden mukaan 2 kpl AA-paristoja ja pyöräytin korkin takaisin kiinni, helppoa oli.

Sitten kokeilemaan värinöitä. Käynnistin kultaisen vibran patterikotelon päästä, painamalla pohjasta. Tasainen hurina lähti käyntiin. Ääni ei ollut kovinkaan äänekäs, mutta ei kyllä hiljainenkaan. Mutta ei kuuluisi peiton ja oven takaa. Pelkän peiton alta kuuluu kyllä, mutta tuplavarmistuksella en usko. Napin alapuolella on "valo kerros", joka ilmaisee värinän rytmin ja nyt se oli tasaisesti päällä. Toinen ja kolmas painallus olivat astetta aina voimakkaampia, tasaisia värinöitä. Ohjelmat neljännestä kymmeneen olivat erilaisia värinä rytmejä. Mutta hauskinta oli se, että nämä rytmit olivat hyvin mielenkiintoisia. Ne eivät olleetkaan ihan perus rytmejä, mitkä monissa vibroissa on vaan näissä oli ihan oma meno! Valo välkky jokaisessa rytmissä omaan tahtiinsa, mutta en ole ihan varma osaisiko diskovalosta aina sanoa mikä ohjelma oli käynnissä, varsinkin nopeissa tahdeissa valo ei aina meinannut pysyä ihan perässä. Mutta minä olin yksikseni, niin eipä se haitannut. Pimeällä varsinkin oli omat bileet pysyi valo perässä tai ei.

Uteluni jälkeen lähdin tositoimiin. Vähän liukuvoidetta kehiin ja vibraattori klitorikselle. Ohjelmat vuoron perään läpi. Perus tasaiset vibrat olivat kivoja, ei maata järisyttäviä, mutta kuitenkin hyvin tuntuvia. Ohjelmat olivat hauskoja ja jokaiselle ohjelman rakastajalle löytyy joku näistä.

Seuraavaksi kokeilin vibraattoria emättimeen ja se oli mukava, mutta värinät eivät oikein tuntuneet, ne vaan kuuluivat ja näkyivät valomerkin mukana. Ei osunut g-pisteeseen muotonsa takia, mutta kohdunkaulaa oli mukava hieroa tällä vibralla. Oli hyvän ja hellän tuntunen.

Mutta ehdottomasti lemppari juttu tällä vibraattorilla oli hipelöidä peppua, kun värinät kutittelivat ja väristelivät koko peppua ja antoivat tasaista rentouttavaa ja miellyttävää värinää! En laittanut vibraattoria peppu reiästä sisälle, vaan asetin pakaroiden väliin ja annoin pysyä siinä ja väristellä.

Tämä lelu on mulle kaiken kaikkiaan ihana "lämmittely" lelu, ei maata järisyttäviä värinöitä, mutta ihana lämmitellä ja kiva kutkutella ja lämmitellä peppua! Kokemattomalle tai nuoremmalle tämä on todella hyvä esittely seksilelujen maailmaan! Siistin näköinen, helppo käyttää eikä ole liian kookas aloittelijallekaan. Kokeneelle seksilelu ihmiselle, tämä voi olla liian kevyt, mutta klassikko tämä kuitenkin on.

TiitisPari, Noin 30v

Se olisi taas aika testauksen. No hermothan sitä meni ensimmäisen kerran jo siinä vaiheessa, kun tuotetta kaivoi ulos paketistaan. Eihän se muovipaketti taas kasassa kestänyt, taas yksi tuote, jonka jatkosäilytys on tuhoon tuomittu. Paketista paljastui 10 rhythms vibe XPOINTER. Ensinäkemältä vibraattorin olemus on halpa eikä kovinkaan houkutteleva, kullankimalluksesta huolimatta. Mutta työt on tehtävä!

Ei kun testaamaan. No käyntiinhän se surahtaa helposti vibran päästä. Vibraatioitakin löytyy ihan jokaisen makuun, kymmenen erilaista. Ne tutut variaatiot niin kuin muissakin vastaavissa tuotteissa. Jotenkin tuntuu, että tällaiseksi kovamuoviseksi kapistukseksi pituutta vibralla on ehkä jopa liikaakin .liki 15 senttiä. Äkkinäinen voisi saada lemmenluolansa tällä, jos ei hajalle niin ainakin kipeäksi. Paksuutta tästä tuotteesta voisi löytyä enemmänkin. Hieman tämä jää tunnottomaksi; tuntuma jää lähinnä siihen, että siellähän se surisee. Sammuttaminen on ongelmatonta ja roisketiiviinä puhdistuskin helppoa. Liukuominaisuudet ovat kiiltävän ja sileän pinnan puolesta kiitettävät. Tämä tosin kostautuu siinä, että luistaahan se pirulainen sitten kädessäkin. Tähän jos vielä liukuvoiteet nappaisi kehiin niin saisi varmaan vibraa sängyn alta etsiä. Ja ne äänet sitten; enpä kehuisi tätä ainakaan hiljaiseksi. Lähtee tästä sellaiset jurinat, että heikompaa jo hirvittää mihin asti surinat kantautuvat. Töitä tämän kanssa saa tehdä, jos tällä meinaa hekuman huipun saavuttaa, itsellä jäisi ainakin tähtisumut näkemättä, jos pelkästään tämän varassa kaikki olisi. Mutta mukava varmasti kipinöitä lisäämään petipuuhiin. Kiihotin toimineekin parhaiten juuri esilämmittimenä näin kovilla pakkasilla. Täytynee myöntää, että itse lienen jo niin vaativa, että ehkä tämä kuitenkin hautautuu lelulaatikon kätköihin; ei tästä itselle lelulaatikon kuninkaaksi ole.

Tässä on oikeastaan tuote, josta ei osaa sanoa sen kummemmin juuta eikä jaata. Toiset tykännee ja toiset ei. Tuote painiskelee omassa kategoriassaan tasavertaisena muiden vibrojen kanssa. Tästä ei löydy mitään kummallista lajitovereihinsa verrattuna .suuntaan eikä toiseen. Itse tykkään ehkä enemmänkin silikonisista malleista, joista saa ehkä hieman enemmän tuntumaa. Mut ken muovisesta tykkää, on tämä varmasti oiva kapistus lemmenleikkien lisäpiristykseksi niin yksin kuin pareille .ainakin niihin ensimmäisiin lelukokeiluihin.Edellinen arvio: H2O Vibe - Vesivibraattori, Lila Seuraava arvio: Big Boss G5 - Musta


X-Pointer vibraattori 5,5
2990

X-Pointer vibraattori 5,5", kulta

Hiljainen, elegantti ja hohtavan kullanvärinen vibraattori soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille kapeutensa ansiosta. Monipuolisessa vibraattorissa on 10 erilaista värinäohjelmaa pienempitehoisesta voimakkaisiin ja rytmikkäisiin värinöihin!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
X-Pointer vibraattori 5,5", lila


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv