Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

EASY JOB VIBRATING MASTURBATOR

Perus keinovagina värisevällä vibraattorilla sai kolmelta miestestaajalta mainiot arviot. Tämän keinovaginan ehdoton plussa oli kunnon värinät antava vibra. "Tämä masturbaattori on perusolemukseltaan aiempia vastaava, oikein mukava siis, mutta tuo vibra tekee menosta hekumaalisen mahtavaa! Tästä minä pidin kovasti, meni lemppareihin heittämällä!"

KumitorviMies 30v,

Välillä tuntuu, että yritykset käyttävät miesten kiimaa hyvänään ja päästävät markkinoille ei testattuja tuotteita luottaen siihen, että jos siihen voi upottaa kyrvän teoriassa, se menee kaupaksi ja easy job on hyvä esimerkki siitä.

Aloittakaamme aivan alusta. Kesälomalta kotiuduttuani olin valmis uusiin koitoksiin ja uusiin leluihin.

Päällisin puolin easy job näytti hyvältä ja vibraattori herätti mielenkiinnon, sillä ennen ei tärinää ole leluissani ollut.

Mutta jo voitelussa alkoivat ongelmat. Harvemmin minä tiukkuudesta valitan, mutta kun liukuvoide ei valu sisään ilman että reikää raottaa saattaa se olla hieman liiankin pienireikäinen. Kyrvän asettaminen on myös oma taiteenlajinsa, sillä jos molemmista ei ole tukevaa otetta, koteloton ja jämäkkäkuminen lelu helposti muljahtaa pois paikaltaan. Tämä ongelma kertaantuu, kun lelua liikuttaa edestakaisin. En usko, että lelu saisi paikkoja nyrjähtämään, mutta kivuliaalta se tuntui joka kerta. Siispä lelusta kaksin käsin kiinni ja varovaa liikutusta.

Sitten päätin koittaa vibraa. Easy jobin "ulostulo" päässä on läpireikä jossa kalu lepää ja hyvin ohuen seinämän takana on toinen kolo vibralle. Kun sanon hyvin ohut, se repesi ensimmäisen session jälkeen ja jatkossa tärinäkuula olisi kaluni kanssa samassa käytävässä.

Mutta jo ennen repeämää voi matikallaan laskea ongelman. Kun 14,5cm pitkään leluun asetetaan 5,3cm pitkä vibraattori 7cm syvään koloon ohuella seinämällä. On tulos se, että puolet jo muutenkin tiukasta lelusta on käyttökiellossa. Kun työntyy yli puolivälin, penistä hyväilee kova muovisylinteri ja muutaman työnnön jälkeen kyseinen vibra lennähti reiästään ulos. Oli kaiketi saanut liukuvoidetta ympärilleen seinämän rikkoontuessa.

Toisella kerralla koitin easy jobia normaalina masturbaattorina ja jätin vibran pois. Hetken aikaa lelun kanssa taisteltuani. Käteni kuitenkin hamuili edellisiin testituotteisiin ja viimeistelin itseni niillä.

Kolmannella kerralla keksin miten lelusta saa irti tärisevän orgasmin. Asettelin kaluni sisälle, sitten vibran rikkinäiseen reikäänsä ja olin täysin liikkumatta.

Tämän lelun tähti on selvästi vibraattori ja sen kymmenen eri värinätoimintoa. Löytyy tasavärinää ja aaltoilevaa, rytmikästä ja yllättävää. Hetken aikaa nappia paineltuani ja oikean värinän löydettyäni nytkein ja koukistelin orgasmin voimasta. Jopa siinä määrin, että kaarena lentävä mälli ei juuri sillä hetkellä haitannut.

Tämä kolmas kerta jäi viimeiseksi käyttökerraksi. Aioin ottaa lelun vielä kierrokselle ennnen kirjoitusta, mutta tunnelin vierestä on kuin liimaus irronnut ja sormen kokoinen pala oli irti tuotteesta, tehden käytävän avonaiseksi jo puolivälistä. Liekö tuote maanantai kappale vai onkohan tyypillinen ongelma materiaalissa.

Puhdistuksesta sanon sen verran, että ainoastaan raottamalla aukkoa saa tuotteen pestyä sisältä, muuten ei vesi valu sisään, tai ulos. Ensimmäisen pesukerran jälkeen jätin lelun kuivumaan pystyasentoon, kuten yleensä. Mutta viikon jälkeen ottaessani tuotteen taas testiin, oli se yhtä märkä sisältä, kuin pesun jälkeen. Passiivikuivaus siis ei ole vaihtoehto.

Jälkikäteen sitä miettii, että valmistajat yrittivät tehdä liian monta asiaa yhdellä lelulla ja pienellä budjetilla. Mikäli tahtoo tehdä värisevän masturbaattorin jota voi nussia, täytyy lelussa olla enemmän massaa, jotta värinän tuntee, mutta ei kuulaa itseään. Jos he olisivat suunnitelleet lelun, jossa värinä tuottaa orgasmin, eikä kitka, olisi tuotteesta jäänyt paljon parempi maku suuhun.

Vaikkei ehjää lelua tällä kertaa hyllyyn jäänytkään, vibraattorin otan talteen ja sovellan johonkin toiseen leluun.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Avasin postipaketin, jonka sisältä paljastui musta laatikko, jonka kyljessä esiintyy upea yläosaton nainen. Vaikuttaa ihan asialliselta, olen kiinnostunut. Laatikossa lukee .Easy job, supreme vibrating masturbator.. Kuulostaa lupaavalta! Kyseessä ilmeisesti värisevä tekopillu. Laatikon takana esitellään tuotetta tarkemmin. .10 dynaamista rytmiä. (vapaa suomennos). Aika jees.

Avaan laatikon, sisälläni kiehuu. Jännittää. Otan lelun käteen. Tuntuu alkuun todella miellyttävältä, pehmeältä ja yllättävän painavalta jopa. Pillun suu näyttää hivenen liian geneeriseltä ja emättimen reikä ehkä liian keskellä, jos vertaa naisen tavanomaiseen anatomiaan. Häpyhuulet ovat auki, näyttävät kutsuvilta. Siitä plussaa. Väriltään lelu muistuttaa valkoihoisen ihmisen ihoa. Lelun ulkopinta näyttää huvittavalta. Äkkiseltään tulee mieleen ihmisaivot, koska pinta on kovin suomuinen. Kritiikistä huolimatta lelu näyttää esteettisesti hyvältä ja pantavalta. Työnnän sormen lelun sisään. Vaikuttaa mukavan ahtaalta ja epätasaiselta. Muistuttaa varsin hyvin oikeaa emätintä. Lelun kokonaispituus on 14,5 cm, mikä on varmasti melko perus tekopillulle. Sopii meikäläiselle, hehe!

Tekopillun lisäksi pakettiin kuuluu erillinen kuulavibraattori, jota ohjataan johdollisella huteran oloisella yhden napin kaukosäätimellä. Kaukosäädin vie kolme AAA-paristoa. Kokeilin aluksi kahta paristoa ja totesin, että tuote on rikki, kun ei lähde värisemään. Perehdyin ohjeisiin, naurahdin ja asetin kolmannen pariston. Ei ollut oikeasti niin vaikeata, haha! Kuulavibra käynnissä ollessa värinä tuntuu erittäin voimakkaalta, mutta suhteellisen hiljaiselta. Kuulavibrassa on 10 erilaista vibrasykettä: tasaisia, sykkiviä ja aaltoilevia. Kaukosäätimen nappi tottelee hyvin, ja vibra sammuu, kun painaa nappia pohjassa. Kuulavibralle on oma reikä, joka sijaitsee lelun takaosassa oikealla puolella pillutunnelia omista silmistä katsottuna. Mielenkiintoinen sijainti.

Ensituntuma

Pesin lelun perusteellisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti. En malta päästä kokeilemaan! Laitan sälekaihtimet kiinni. Haen vesipohjaista liukuvoidetta. Voitelen erektoituneen penikseni liukuvoiteella. Annan penikseni sukeltaa lelun sisälle. Penis liukuu lelun sisään suhteellisen hyvin. Lelua on helppo liikuttaa yhdellä kädelle edestakaisin. Toimii myös kahdella kädellä. Puristan sormilla lelua lisätäkseni tiukkuutta. Hyvältä tuntuu! Laitan kuulavibran lelun sisään värisemään. Värinä tuntuu yllättävän hyvältä koko peniksessä, mutta erityisesti terskan alueella. Kokeilen eri vibrasykkeitä. Edestakaisen liikuttelun aikana kuulavibra tuntuu peniksen oikealla puolella. Ei välttämättä huono asia, mutta päätän kääntää lelun niin, että kuulavibra tuntuu enemmän terskan alaosassa. Tässä vaiheessa alkaa kiihottuminen nousta sille tasolle, ettei auta kuin laueta lelun sisään. Orgasmi on voimakas ja pitkä. Varmasti osittain juuri värinän vuoksi. Aika jees! Ensituntuma 5/5.

Johtopäätökset

Usein kokeilukertojen jälkeen Easy Job vaikuttaa pätevältä tekopillulta. Lelun materiaali vaikuttaa varsin hyvälaatuiselta. Vaikea sanoa alkaako jossain vaiheessa lelu kulumaan useiden jyystöjen jälkeen. Lelu on helppokäyttöinen. Toimii parhaiten vesipohjaisella liukuvoiteella, ainakin itselläni. Tiukkuutta voi säätää omilla sormilla puristamalla kovempaa. Lelua voi käyttää kuulavibran kanssa tai ilman. Värinä on erittäin hyvä lisä, sillä se stimuloi mukavasti erityisesti terskan aluetta koollaan ja värinällään. Kuulavibrassa on usea eri rytmi ja voimakkuus. Varmasti jokaiselle löytyy mieluinen värinä. Itse koin parhaaksi voimakkaan ja tasaisen värinän. Lelua voi käännellä niin kuin itse haluaa. Parhaimman nautinnon sain kääntämällä lelun niin, että kuulavibra painaa terskan alaosaa. Ajoittain olen jättänyt hetkeksi penikseni kokonaan lelun sisälle ja nauttinut värinästä. Toimiva tapa pitkittää masturbointia. Kuulavibraa voi mielensä mukaan käyttää myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi välilihan tai peräaukon stimulointiin. Kuulavibraa en työntäisi peräaukon sisään, sillä johto, joka yhdistää kuulavibran ja kaukosäätimen, on ohut. Riskinä on, että kuulavibra jää peräaukkoon johdon katkettua.

Useiden käyttöjen jälkeen orgasmi on tullut suhteellisen äkkiä. Laukeaminen lelun sisään tuntuu taivaallisesta ja simuloi varsin hyvin oikeaa seksiaktia. Lelun peseminen on helppoa, sillä lelun tunneli on avoin molemmista päistä. Pesut olen hoitanut haalealla saippuavedellä aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Easy job hoitaa nimensä mukaisesti työnsä helposti. Ehdottomasti sopii hyvin kaikille, jotka haluavan tekopillun lisäksi värinää elämään.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Tällä kertaa pääsin kokeilemaan "kliinisesti sofistikoitunutta" tekopimppiä, jossa on mukana myös musta vibrahylsy tai -kuula tai -mikälie, jolla saa lisätuntumaa leikkihommiin. "Kymmenessä dynaamisessa rytmissä" on mukana myös sellainen upeus kuin "Roller coaster spurt" (kaverin kanssa tälle naurettiin), joten meno tulee olemaan varmasti sisälmyksiä kutkuttavaa. Tai sitten tulee paha olo ja oksennus, mene ja tiedä. Pakkauksessa kerrotaan, että tunneli on tehokas ja helposti puhdistettava, sisäistä stimulaatiota piisaa ja tuntuma on ikäänkuin aito. Autenttisen pinpin rassaaminen on allekirjoittaneelta jäänyt vähemmälle eli ei ikin, joten jos aidossa tavarassa on surruutustoiminto mukana, olen bilsan tunneilla selkeästi ollut unessa. No jaa, testaamalla selviää.

Aiemmin testaamissani masturbaattoreissa on niinikään ollut kosteannihkeä pintatuntuma, jottei meno käy liian kuivaksi, mutta tässä Easy jobissa on jopa normaalia enemmän limaa pinnalla. Ennen kuin leikkihommat alkaakaan, kädet ovat tahmaiset - ei kovin mukavaa. Tunnelin toisessa päässä on sofistikoitunut pimppi häpyhuulineen ja toisessa päässä on ulostuloaukko ja vibralle oma taskunsa.

Ja se vibra... oh boy. Muutamalla AAA-paristolla lähtee aivan törkeän hyvät värinät, hädintuskin vibrasta pystyy pitämään kiinni ettei sormia ala turrata! Kaikki kymmenen moodia ovat silkkaa magiaa ja tekee mieli päästä äkkiä kokeilemaan!

Kunnon liukastuksella pinppi solahtaa oikein miellyttävästi vehkeen päälle ja sisällä on mukavat nystyt stimulaatiota varten. Tunnelissa itsessään ei ole sen erityisempää aikaisempiin verrattuna, mutta vibran kanssa meno sen kuin paranee: perusasetuksella koko toosa tärisee älyttömän ihanasti ja erilaisilla pulssimoodeilla tuskin tarvitsee lelua liikuttaa, niin hyvältä tuntuu! Ensimmäinen testikierros meni niinikään reisille (höhö), koska stimulaatio oli tosi kiihottavaa ja lastit lensi ennätysaikaan. Puolisen tunnin jälkeen uusi yritys pidättelytekniikalla: hiljainen liikuttelu ja suoranainen paikallaan pysyminen riittivät, koska lypsämisfiilis oli niin hyvä. Easy job, heleppo homma, makaa vain taaksepäin ja kone hoitaa homman - nice!

Peseminen oli helppoa, kuten odottaa saattaa, mutta yksi varsin iso miinus pitää antaa tuohon paristoasiaan. Tätä lelua tuli testattua tosi aktiivisesti. Muutaman päivän päästä patterit alkoivat näyttää jo hiipumisen merkkejä, joten eääh tähän mitään pikkuparistoja kannattais laittaa: verkkovirralla tai vaikka usbilla ladattava akku pitäisi olla ehdottomasti tuota tärinävirtaa antamassa! Tähän leluun tulee himo, jatkuva patterien vaihtaminen vie kokeiluiloa.

(Tuli muuten testattua tuota vibraattoria myös aiemmin testaamaani kranaattimasturbaattoriin, ja voin sanoa, että meno oli huikeaa!)

Loppukaneettina: tämä masturbaattori on perusolemukseltaan aiempia vastaava, oikein mukava siis, mutta tuo vibra tekee menosta hekumaalisen mahtavaa! Tästä minä pidin kovasti, meni lemppareihin heittämällä!Edellinen arvio: Europe Magic Wand - Hieromalaite Seuraava arvio: Smile Happy vibraattori


Easy Job Vibrating Masturbator
4490

Easy Job Vibrating Masturbator

Tekisikö mielesi tiukkaa, pehmeää ja värisevää pimppiä? Mahtava tuntuisen Easy Job-tekovaginan kanssa voit hoitaa hommat vibralla tai ilman, TOIMII!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv