Tilaa uutiskirje
Kaalimato Joulukalenteri hinta vain 159 euroa.
TESTIRAPORTTI

FUN FACTORY - STRONIC PETITE

"Tämä on varma tuote pitkiin nautintosessioihin!" Todella kestävällä akulla varustettu Fun Factoryn pieni pulsaattori sopii sirosta pitävälle ja täyteen oikeuteensa se pääsee esimerkiksi Satisfyerin klitoriskiihottimen kanssa.

SandyPari, N. 24 v, M. 33v,

Ensivaikutelmaltaan Stronic Petite -pulsaattori oli sensuelli, miellyttävä ja laadukas. Värimaailma ja paketti miellytti silmääni ja mukana oleva vihkonen herätti mielenkiintoa. Vihkosessa oli vinkkejä ja esimerkkejä kuvien kanssa, miten lelua voisi käyttää. En malttanut mieltäni, lelu oli saatava kokeiluun heti sen ladattua itsensä täyteen. Lataus sujui mutkitta ja hyvin nopeasti.

Pulsaattorissa oli juuri oikeita kohtia hivelevät nystyt, joilla g-piste sai juuri oikeanlaista stimulaatiota. Se liikkui edes takaisin sisälläni, ja muistutti tuntumaltaan älyttömän paljon oikeaa penistä. Varsinkin selällä maatessani, kun tyyny oli jalkojeni välissä tukemassa lelua, se työntyi todella syvälle antaen uskomattoman nautinnollista hyväilyä herkimmille alueille - työssään lainkaan väsymättä. Sitä pystyi käyttämään hyvin myös ulkoisesti klitoriksen hyväilyyn. Voimakkuudet olivat säädettävissä kahdeksalla eri ohjelmalla, ja oman lempiohjelman sai tallennettua laitteen muistiin. Paras asento sen käyttämiseen oli, kun olin polvillaan sängyllä, jolloin lelu pääsi työntymään syvälle minuun rytmikkäästi sykähdellen. Se toimi hyvin myös selinmakuulla ja "doggy-style" -asennossa. Plussaa sen helposta puhdistamisesta, matkalukitus-ominaisuudesta sekä todella kestävästä akusta. Tämä on varma tuote pitkiin nautintosessioihin!

Lelu oli kooltaan aika siro - henkilökohtaisesti pidän enemmän täyteläisemmästä tuntumasta, mutta tämä oli hyvä lisämauste valikoimaan ja toi vaihtelua. Mielestäni se sopii kaikkein parhaiten käytettäväksi samanaikaisesti Satisfyerin kanssa, jolloin saa samanaikaisesti nautintoa niin sisä-, kuin ulkopuoleltakin.Edellinen arvio: Satisfyer - Lolli Plug 1


Fun Factory - Stronic Petite
11990

Fun Factory - Stronic Petite

Pienikin voi olla supertyydyttävä ja tehokas! Fun Factoryn Stronic Petite -pulsaattori on avain klitoriksen herkkien hermopäätteiden stimulointiin syvemmältä, kuin tavallisesti.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv