Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SIMPLICITY - NANCI KLITORISKIIHOTIN

Tämä tehokas ja hyvä vibraattori sopii testaajan mielestä erityisesti niille, jotka pitävät leveälle alueelle kohdistuvasta värinästä eivätkä jaksa säätää raskaiden nuijien ja johtojen kanssa.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Shots Toysin Simplicity-sarjan Nanci-hieromavekotin oli mukava yllätys. Pakettia avatessa tosin piti vähän pähkäillä ennen kuin selvisi että miten koko laite edes toimii; paketin kyljestä eivät selvinneet muuta kuin tuotteen speksit. Lopulta Kaalimadon omilta sivuilta löytyivät tiedot siitä, että miten vehje käynnistyy ja miten ohjelmat vaihtuvat--kiitos, Kaalimato!

Peräti 7500 rpm:n (kierrosta per minuutti) tehoa ja potkua tästä löytyy, joten siinä mielessä tätä mötikkää voi jo verrata isompiin hieromanuijiin. Oli kiva havaita, että tällaisia tehoja löytyy siis nykyään pienemmistäkin laitteista; Nanci on about pienen tietokonehiiren kokoinen.

Hienoa tässä on se, ettei paristoja tarvinnut ja että tämä oli USB-ladattava. Myöskin kylppärirunkkaajien iloksi ilmoitettakoon, että pistoke, jolla laturijohto vehkeeseen kiinnitetään, on vesitiivis; se oli lähes huomaamaton ennen kuin selvisi että se on niin napakalla kumilla ympäröity, että reikä löytyi vasta symbolin alta liittimellä survaisemalla. Lataaminen sujui myös suht nopeasti; noin tunnissa oli akku täysi. Huomattavaa edistystä verrattuna kilpaileviin merkkeihin ja aika huimaa ottaen huomioon, että kuinka tehokas vekotin on kyseessä, joten paljon plussaa tästä!

Ja sitten kokeilemaan! Potkua tästä ei todella puuttunut; tämä on niitä vehkeitä, joissa tutinaa tulee niin lujaa, että ennen pitkää puutuu käsikin. Värinäohjelmia löytyy kymmenen erilaista ja nafteja ovat, mutta mielestäni se, että tällä lelulla värinöiden "sarja" alkaa aina alusta uudelleen käynnistettäessä on tosi hyvä juttu--ei tarvitse lempivärinäänsä etsiessään joka kerta naputella sitä koko hiton valikoimaa läpi. Käynnistettäessä hieromalaitteet näet usein hyppäävät just *seuraavaan* ohjelmaan siitä kuin mitä viimeksi käytit, ja sitten pitää käydä koko valikoima läpi, että pääsee taas siihen suosikkiinsa. Eli jos siis eri värinöitä on 10 kpl ja lempiasetuksesi on värinä no.3, tämän lelun kanssa ei tarvitse painella läpi asetuksia 4-10 ja 1-2 ennen kuin se pääsee taas kolmosen kohdalle. Laite starttaa aina ykkösestä, ja ne parhaat, tasaiset perusvärinät ovat tässä juuri numerot 1, 2 ja 3.

Miinusta on tosin annettava siitä, että tämän laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen on turhan hankalaa. Virtapainiketta pitää painaa kolme sekuntia--aika tosin tuntuu pitemmältäkin--ja helvetin lujaa vielä, ja tämä painallus kivistää kättä ja käy nivelille. Se on yllättävän raskas ja työläs painallus, kivuliaskin. Samoin tämä ikuisuuspainallus tietää sitä, että tätäkään lelua ei voi sammuttaa tarpeeksi äkkiä orgasmin lähestyessä, kuten moni nainen tekee, niin etteivät hieromalaitteen värinät tule oman orgasmin aaltojen tielle ja tärvele niitä. Täten tämäkin laite siis valitettavasti kuuluu siihen sarjaan, joka pitää äkkiä vain viskata sängylle, jos ei halua orgasminsa keskeytyvän, ja ne värinät siitä patjalta häiritsevät siltikin. Tässä olisi Shotsilla kehittämisen varaa.

Muotoilun kanssa taasen mietin, että lelun tehokkuus ja nautinnollisuus riippuvat taas kerran siitä, että minkälainen anatomia ja minkälaiset mieltymykset käyttäjällä ovat. Itse pidän noin sormenpään/huulipunan kokoisesta paineesta klitoriksella, jotkut taas pitävät aivan hienovaraisista sipaisuista jollain pikkuriikkisellä kärjellä ja jotkut taas rakastavat hieromanuijien leveää, isommalle alueelle kohdistuvaa värinää. Tätä lelua ei onneksi ole tarkoitettu käytettäväksi vain yhdessä tietyssä asennossa, vaan sitä voi pitää niin että kaareva kärki--jonka alla on vielä kolme kivaa juomua--on joko klitoriksen päällä tahi emättimen suuta kohti, taikka sitten niin että paksumpi pää tai keskiosa kohdistuu klitoriksen alueelle, taikka kuten itse tein: käyttämällä vain tuota suippoa päätä suoraan klitoriksella. Ja totta kai tällä voi hieroa ihan mitä paikkaa huvittaa päästä varpaisiin; hieromatehon ollessa lähellä nuijahierojien potkua, Nanci on kätevä hoitaja lihaskivuillekin.

Mutta mitä useammin tätä käytin niin sitä enemmän harmistuin kärjen kapeuteen ja sen värinätehon heikkouteen: se on niin pehmeä eikä sisällä mitään painavaa osaa (metallikuulaa tms) että se kuljettaisi värinää yhtä tehokkaasti kuin leveä pää, joten sen värinät jäivät huomattavasti heikommiksi juuri tuossa kärjessä. Huomasin usein tarkistavani, että onko kärki nyt edes oikealla kohdalla, kun tuntui ettei millään meinannut kohdistua värinä juuri siihen omaan suosikkikohtaani (joka on sormenpään kokoinen tai pienempikin alue klitoriksen hupun kyljessä), vaikka laitetta pitelevä käteni kyllä sai tästä paksusta päästä niin voimakkaat tutinat että alta pois. Joten tässäkin olisi muotoilijoilla parantamisen varaa, niin että värinöiden voimakkuus olisi yhtä kova kummassakin päässä. Vertasin vielä kärkeä Lelon Mia 2:seen (joka on kaikista omistamistani klitoriskiihottimista tähän mennessä paras ikinä), jonka värinätehot ovat huomattavasti Nancia heikommat, ja sen huulipunan muotoinen kärki todellakin toi väristykset paremmin perille juuri oikeaan kohtaan ja se tuntui huomattavasti tyydyttävämmältä. Joten tässä todella näkyi se, että laitteen tiedoissa lukevat tehot eivät kerro vielä kaikkea, vaan heikompitehoinenkin vehje voi olla tietyin osin parempi, jos sen muotoilu on onnistunut. Värinöiden suuret tehot eivät auta, jos ne eivät toimi ko. vahvuudella siinä kohden lelua missä pitäisi, vaan vain käden kohdalla.

Mutta tämä on todellakin sitten makuasia; kuten sanottua niin sipaisukosketuksen ja tuon leveämmän, nuijankaltaisen stimulaation fanit tulevat todellakin pitämään tästä ja varaukseni kohdistuvat vain sitten meihin, jotka tuosta sormenpään/huulipunan kokoisesta ja voimakastehoisesta ultra-täsmäkiihotuksesta tykkäävät. Mitenkään onneton laite tämä ei kuitenkaan värinöiltään ole, ei kummastakaan päästä, joten kyllä tällä orgasmit irtoavat ja lämmittelyvehkeenä tämä todella saa veret kiertämään ja riemurasian sykkimään!

Akun kesto on muuten todella hyvä; tällä saa useamman session vedeltyä ilman että tehot heikkenevät tai että laite simahtaa. Tästä myös paljon plussaa. Ei tarvitse olla joka kerran jälkeen latailemassa uudestaan, kuten joidenkin mukamas 90 minuuttia kestävien--ja 45 minsan kohdalla värinöiltään heikentyvien--vekottimien kanssa. Tämä todella kestää sen 90 min mitä paketissa luvataan, täydellä teholla.

Elikkä summa summarum, kyseessä on hyvä ja tehokas laite, jota voin suositella etenkin niille, jotka tykkäävät nuijamaisesta, leveälle alueelle kohdistuvasta värinästä mutta eivät jaksa säätää raskaiden nuijien ja johtojen kanssa. Aivan täsmätäsmäkiihotuksesta pitävien kannattaa ehkä kokeilla jotain huulipunamallista ja raskaskärkisempää kiihotinta, mutta ei tämä meitäkään täysin kylmäksi jätä. Nanci oli mukava uusi tuttavuus ja jää varmastikin vakiokäyttöön.Edellinen arvio: Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration Seuraava arvio: Nexus - Revo Stealth


Simplicity - Nanci Klitoriskiihotin
4790

Simplicity - Nanci Klitoriskiihotin

Aseta Nanci-klitoriskiihotin intiimialueillesi ja nauti sen värinän tuottamista nautinnon aalloista! Tässä ladattavassa hieromalaitteessa on ihanan tuntuinen pinta, ergonominen muotoilu, tehokas moottori ja hiljainen ääni.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv