Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

NIBBLE+ ÄLYVIBRAATTORI

Suomalaisten kehittelemä älyvibraattori Nibble + testattiin tietysti myös Testiryhmäläisten voimin. Nibble + ei saanut testiryhmäläisiämme vakuuttuneeksi kyvyillään. Sinänsä vibraattori on laadukas, mutta testaajat olisivat toivoneet voimakkaampaa moottoria. He kokivat myös lämpöominaisuuden toimimattomaksi. Toinen testaajistamme löysi vibraattorille hauskan kohderyhmän - Mainstream-Masokistit. Lue arvostelut niin tiedät miksi.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Nibble on ilmeisesti suomalaista suunnittelua, mutta muotoilusta tulee todella vahvasti mieleen LELOn Insignia-tuotteet. Ei tosin plagiaatiksi asti, joten eipä siinä kai mitään. Tyylikäshän se on. Värivaihtoehtoja saisi olla enemmän, tämä näyttäisi tosi hyvältä esim. sinisenä.

Nibble tulee (jälleen kerran) sangen LELOmaisessa, pelkistetyn tyylikkäässä ja laadukkaan tuntuisessa pakkauksessa. Nibble+ on käsittääkseni muutoin sama tuote kuin "perus" Nibble, mutta varustettu rabbit-tyyppisellä klitoris-ulokkeella, jossa on erillinen vibra.

Käyttö on helppoa, varsinkin jos on aikaisemmin käyttänyt LELOn vibroja. Nibble nimittäin toimii jokseenkin samalla periaatteella. Käynnistys ja sammutus tapahtuu pitämällä mode- ja plus-napit pohjassa muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen plus-napista selataan tehoasetuksia, ja mode-napista erilaisia rytmejä. Molemmille erikoisominaisuuksille on omat nappinsa. Plussaa tulee myös siitä, että käyttöohjeessa on kerrankin myös suomenkieliset ohjeet.

Nibble+ on älyvibraattori. Se osaa reagoida sekä musiikkiin, että ruumiinlämpöön. Olin kummastakin ominaisuudesta hivenen epäileväinen. OhMiBod teki ensimmäisen musiikkiin reagoivan vibran jo vuosia sitten, ja vaikka en koskaan sellaista itse omistanutkaan, muiden arvostelujen perusteella olen saanut kuvan, että siitä ei oikeastaan ollut mihinkään. Muutenkaan en juuri koskaan kuuntele musiikkia sessioideni aikana, joten en näe tälle ominaisuudelle kummempaa käyttöä omalla kohdallani. Sitä oli kuitenkin mielenkiintoista kokeilla, ja kävi ilmi, että Nibble+ reagoi musiikkiin yllättävän hyvin, kunhan musiikki on riittävän kovalla tai vaihtoehtoisesti lelu tarpeeksi lähellä musiikin lähdettä. Voin kuvitella, että jos tykkää masturboida vaikkapa hevin tahtiin niin Nibblen musiikkiominaisuus saattaa olla hauska lisä.

Ruumiinlämpöön reagointi taas... no, vaihteleeko se todella niin paljon, että sillä olisi jokin merkitys? Vastaus, ainakin omalla kohdallani, on ei. Kokeilin lämpöominaisuutta useita kertoja, mutta en saanut siitä oikeastaan mitään irti. Lähinnä ärsyynnyin, ja siirryin takaisin normaaliin moodiin.

Nibblen värinä on mukavan syvää ja kohtuullisen voimakastakin, itse jäin kuitenkin kaipaamaan vielä ainakin yhden pykälän verran lisää tehoa. Siitä huolimatta värinä tuntuu hyvältä, ja lelun muotoilu on oikein onnistunut. Sisäisesti käytettävä osa stimuloi g-pistettä, ja klitoris-osa on riittävän joustava, että se varmasti sopeutuu useimpien naisten anatomiaan.

Materiaalit, silikoni ja ABS-muovi, ovat myös turvallisia ja hygieenisiä. Mukavaa, että muutkin kuin tunnetut luksusmerkit ovat alkaneet kiinnittää huomiota materiaalien laatuun ja turvallisuuteen. Tosin Nibble on kyllä sen verran hintava, että siihen hintaan sopii jo odottaakin jotain suhteellisen laadukasta. Siihen nähden onkin hienoinen pettymys, että Nibble on ainoastaan roiskeenkestävä. Tällä vibralla ei siis voi leikkiä kylvyssä, ja puhdistuksessa on varottava, ettei se hörppää vettä.

Koska Nibblestä tulee niin kovasti mieleen LELO, joka tätä nykyä on kunnostautunut julkaisemalla päivitettyjä versioita tuotteistaan, voimmeko kenties odottaa jossakin vaiheessa päivitettyä Nibbleä, lisäteholla ja vedenkestävyydellä? Jos, niin ehdottomasti hankkisin sen omaan lelulaatikkooni.

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Jälleen Kaalimato muisti meitä uudella leikkikalulla, täytyyhän helmikuuhunkin saada vähän hyrinöitä! Suomalaisten kehittelemä Nibble + saapui luoksemme tyylikkään valkoisessa lahjapaketin näköisessä pakkauksessa, jossa oli selkeällä suomenkielellä kerrottu mitä pakkaus sisältää. Itse vibraattori oli aseteltu kuin koru valkoiselle silkkipedille, mikä entisestään lisäsi mielikuvaa laadukkaasta ja hieman kalliimmasta naisten nautintotuotteesta.

Vibraattorin mukana tullut ohjevihkonen (sekin suomeksi) kertoi vibraattorin moninaisista hämmästyttävistä edistyksellisistä ominaisuuksista, joita ei voinut kuvitella vibraattorin pystyvän tekemään vielä tällä vuosikymmenellä. Kyseessä on siis vibraattori, joka värisee tahdissa kun lämpötila nousee, tahti muuttuu tai taustalla soi rytmikästä musiikkia tai äänekästä voihkintaa. Toisin sanoen se lukee ajatuksiasi ja tyydyttää sinua juuri silloin kun haluat. Kaiken lukemani jälkeen ajattelin että vibraattori olisi vielä tyydytyksen jälkeen mennyt keittiöön tekemään minulle voileivät, mutta ilmeisesti suomalaiset eivät miettineet tuotekehittelyään makuuhuoneen ulkopuolelle..

Nibble +:n materiaali on pehmeää kuin penis, klittaa hierova uloke taipuisa ja kapistuksen koko kaiken kaikkiaan kunnioitusta herättävä. Vibran lataamisominaisuus on aina iso plussa jos ei muista vahingossa eksyä paristo-osastolle kaupassa käydessään. Turvallisuuden tunnetta tuo syvälle tuotteen uumeniin piilotettu latausreikä, jota täytyy hieman etsiä kun haluaa ladata vibraattorin.

Vibraattorin kuvailu luo erittäin suuria odotuksia tuotteesta, mutta valitettavasti Nibble+ ei lunasta suuria lupauksia. Hienossa yksityiskohtaisessa kehittelyssä on unohdettu yksinkertaiset hyvän vibraattorin ominaisuudet: Kehoa mukaileva muoto, sopiva koko sekä itse värinäominaisuus. Voisin hyvin kuvitella .isompien. tyttöjen pitävän tuotteesta, mutta itsellä Nibble + tuntui enemmänkin sille kuin olisi yrittänyt tunkea lyhtypylvästä sisään. Pitkä ja paksu leikkikalu tuntuu ikävälle kokonaan sisään tungettuna, mutta vasta silloin klittaa hennosti kutitteleva uloke hoitaa tehtävänsä. Mistä pääsemme toiseen ongelmaan nimeltä surullisen hiljainen vibra, joka epämukavaan dildo-osaan yhdistettynä sai aikaan vain turhautumista. Ja kyllä, vibra oli mukavan hiljainen, mutta tehoilla on kuitenkin aina enemmän merkitystä. Katujyrät kehiin.

Mitä tulee Nibble +:n upeisiin ajatuksenlukuominaisuuksiin, ovat nekin melko vajavaiset. Vibraa liikutellessa saisi siitä mukavan rytmin aikaan, mutta liikuttaminen saa aikaan niin paljon kipua, että päätin kokeilla muita kuin lämpöominaisuuksia (vibra ei siis sano mitään jos laitat lämpöohjelman päälle ja odotat mitä tapahtuu). Seuraavaksi kokeilin musiikkiominaisuutta, joka ei sekään saanut aikaan minkäänlaista värinää. 90 desibeliä olisi varmaankin riittänyt, jos olisin halunnut saada Nibble + tanssimaan. Tehottoman eli .hiljaisen. vibran kehittäminen laitteeseen, jota käytetään räjähtävän musiikin yhteydessä kuulostaa mitä mahtavimmalle idealle. Ainoa ominaisuus, josta sain jotain irti, oli itse tehtyihin ääniin reagoiminen. En kuitenkaan ryhtynyt huutamaan kiimaisena, vaan päätin kokeilla mitä tapahtuisi, jos läpsäisisin itseäni hieman reisille. Viimein vibraattori alkoi reagoimaan! Pistin läpsyttelemään ja vibraattori värisi iloisesti piiskan mukana.. Kaiken tämän lisäksi vibraattorissa on noin 10 erilaista värinärytmiä, joista ei valitettavasti ollut minulle riemua vibraattorin pienten tehojen vuoksi.

Nibble +:aa sai siis tutkiskella pitkään ja mielenkiinnolla. Vaikka omaan vakituiseen käyttöön tuote tuskin jää, löytyi sille kuitenkin oma kohderyhmänsä, nimittäin Mainstream-Masokistit! Kipu ja kiihotus on helppo yhdistää vibran reagoidessa riemukkaisiin läpsäyksiin perseelle tai sisäreisiin. Fifty shades of suomalainen suunnittelu!

Mustuneet takapuolet kiittävät ja kuittaavat.Edellinen arvio: Kaalimato Liukuvoide - Anal Seuraava arvio: Tenga - Iroha Mikazuki, vibraattori


Nibble+ Älyvibraattori
11990

Nibble+ Älyvibraattori

SUOMALAISTEN KEHITTÄMÄ ÄLYVIBRAATTORI NIBBLE+ TEKEE JOKAISESTA KERRASTA AINUTLAATUISEN. KOKEILE JO TÄNÄÄN!

Nibble+ on klitoriskiihottimella varustettu vibraattori jonka älykäs tietokone lukee sauvassa olevien sensoreiden kautta kehossa tapahtuvia muutoksia reaaliajassa.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv