TESTIRAPORTTI

GOGASM - PUSSY & ASS BALLS

Kahdella kuulalla varustettu GoGasm kuulat kiihottavat ja stimuloivat uudella tavalla. Käytön jälkeen testiryhmäläinen huomasi olevansa aivan kostea. "Jos mies olisi ollut kotona, hän olisi kyllä saanut kyytiä!"

TulikettuPari, N42 v.,

Paketti on hieno, uskon, että tuotteen suhteen hyvinkin myyvä, hieman salaperäinen, kokomusta varustettuna punaisilla pusuhuulilla. Tarvittava ohjeistus löytyy ihan pakettia vilkaisemalla, silikonia, kuulien sisällä toiset kuulat, kuulat ovat kiinni toisissaan joustavalla sidoksella, paino 122g ja voi käyttää vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Kuvassa näytetään kuinka kuulat ovat asennettuina paikoilleen.

Varsinaiset ohjeet, jotka löytyivät paketin sisältä, oli hieman harhaanjohtavammat: ohjeissa neuvottiin hassusti usean eri laitteen käyttöä. Näille ei sinänsä olisi tarvinnut juuri muuta ohjetta kuin sisään, ulos ja pesu.

Kokeilin ensin, miltä tuntuu laittaa kuulat sisään peräkkäin. Isompi ensin, pienempi perässä. Ehkä toisin päin olisi parempi. Sitten kokeilin, miltä kuulat tuntuvat oikeilla paikoillaan. Aika sopivan kokoiset, toinen kuula on huomattavasti pienempi kuin toinen. Aluksi tuntui vähän hassulta, kun tunsin kuulien välisen narun. Ja se hieman kiristi.

Odotin, että kuulista alkaisi kuulua kävellessä kolinaa, mutta onneksi ei kuulunut mitään. Näiden kanssa voi siis huoletta käydä vaikka kaupassa.

Kohta unohdinkin kuulat jo kokonaan, niin huomaamattomilta ne tuntuivat. Tai siis eivät tuntuneet yhtään. Ja pysyivät hyvin paikoillaan. Ajatuksena se, että liikkuu ihmisten ilmoilla kuulat sisällä, tuntuu jotenkin kierolla tavalla vähän pervolta, vaikka niitä ei kyllä ulkopuolinen voi mitenkään huomata. Eikä kuulla.

Lopuksi, kun otin kuulat pois, oli jännä huomata, että paikat oli ihan kosteana, vaikken itse huomannut olevani sen kummemmin kiihottunut. Jos mies olisi ollut kotona, hän olisi kyllä saanut kyytiä!

CarissaNainen 24v,

Tällä kertaa testiin osui geishakuulat täyttämään molemmat ruumiinaukot ja antamaan lantionpohjan lihaksille kyytiä. Itse suhtaudun geishakuuliin vähän skeptisesti, mutta let.s kokeillaan!

Kuulat saapuivat yksinkertaisessa pakkauksessa vähäisillä ohjeilla ja nololla nimellä. Ensinäkemältä tuote alkoi ymmärtää, että kyseessä olisi värisevät geishakuulat, wau! Totuus kuitenkin iski, kun myöskin kaalimadon tuoteselostuksessa oli käytetty sanavalintaa värisevät sisuskuulat, tosiaan ihan tavallisilta vaikuttivat. Ei ollut omaa moottoria tai kaukosäätimiä, kuulien sisällä on vain toiset kuulat, jotka tuskin pitävät mitään ääntä (ja tuskin tuntuvat). Materiaali oli kuitenkin ihanaa silikonia, joka tuntuu mukavalta jo kädessä. Monet omat geisha-kuulani ovat kuitenkin pinnaltaan sileitä ja melko painavia, jolloin niillä saa ihan treenata kyydissä pitoa arjen rutiineissa, mutta karhea pinta vaikutti aika tukevalta. Innolla kuitenkin testaamaan heti, kun sopivaa aikaa itselle löytyi.

Kuulien eri komponentit olivat sopivan kokoiset, isompi pallero tuntui täyteläiseltä emättimessä ja pienempi sujahti anaaliin. Kuulien välille jäi ulospäin nähtäväksi vain välilihan läpi vaeltava piuha. Pomppiessani ympäri kämppää säälikseni kuulien värinää ei oikein tuntenut, eikä oikein koko kuuliakaan. Koko vaikutti kyllä hyvältä, mutta karhealla pinnalla en saanut itselle ainakaan haluamaani lantionpohjan lihasten treeniä aikaiseksi. Kokeilin käyttää kaveriksi vibraattoreja, ja näissä kuulat esiintyivät todellakin edukseen! Tällöin värinä aaltoili sisäkuulien kautta voimakkaasti koko vulvan ja anaalin alueelle ja vahvistaen ja pidentäen. Tulin myös yllättävän nopeasti, vastaavissa sinkkuleikeissä suosittelen vahvasti kuulia! Miesystävän kanssa kuulat olivat vähän pliisut; kaikki aukot täytenä yhteisleikit olivat vähän yksipuoliset, mutta miesystävän mielestä asettelu on aina kiihottavaa.

Kuulien poisottaminen oli myös yllättävän helppoa, mutta poisottaessa on lähes mahdotonta estää kuulia koskettamasta toisiaan. Haluan pitää leluissani anaalileikit erillään emättimestäni ja pidin kuulien kontaminaatiota epämiellyttävänä. Lisäksi silikoni materiaalina imee itseensä yllättävän hyvin hajuja, joten parin käytön jälkeen pidin kuulia vähän kuvottavina. Itse pitäisin geishakuulat erillään värisevistä ja vulvaan kuuluvista leluista ja käyttäisin mieluummin erillisiä härveleitä. Hauska kokeilu kuitenkin.

GoGasm - Pussy & Ass Balls
3290

GoGasm - Pussy & Ass Balls

Treeniä ja nautintoa vaginaan sekä anaaliin! Nämä hieman erilaiset geishakuulat antavat kokonaisvaltaista kiihotusta, koska ne täyttävät molemmat nautintoaukkosi!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.