TESTIRAPORTTI

FIFTY SHADES OF GREY - WICKED WEEKEND

Fifty Shades Of Grey -tuotesarjan seksivälinesetti on testaajien mielestä rahansa arvoinen. Tyylikäs design ja monipuoliset välineet tekevät tästä setistä parien suosikin. "Kokonaisuutena laadukas paketti, jonka parissa saa nimensä mukaisesti viikonlopun kulumaan, mikäli sinne saakka jaksaa odottaa."

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Tällä kertaa testiin tuli Wicked Weekend -lelusetti, joka oli meille molemmille ensimmäinen laatuaan Fifty Shades of Grey -tuotantosarjasta, joten odotusta oli ilmassa. Tuntuu, että FSG-tuotteista on tullut hyvin jakavaa mielipidettä monelta saralta, joten emme oikeastaan osanneet varautua miten lelut vastaisivat odotuksia.

Ensimmäisenä silmään pisti paketin tyylikkyys. Neutraalit värit ja hyvä design ehdottomasti ovat plussaa, ja henkilökohtaisesti vetävät enemmän puoleensa kuin joidenkin tuotteiden neonvärit ja levitetyt jalat kannessa. Wicked Weekend pakettiin kuuluu penisrengasvibraattori, kaksipuolinen putkimasturbaattori miehille sekä g-piste sauvavibraattori. Plussaa, että paketti on oikeasti pariskunnille, toisin sanoen miehet ovat myös huomioitu tuotevalinnoissa.

Penisrengas: speksi, mitä ei kovin monissa muissa renkaissa tunnu olevan, on säädettävyys. Muutamia penisrenkaita testanneena on piristävä lisä, että tahtoessaan renkaan saa oikeasti tiukalle. Säätö ei myöskään toistaiseksi ole lähtenyt löystymään kesken kaiken, mikä oli meillä ensimmäisenä mielessä. Eli hyvin pysyy paikallaan kesken kiihkeidenkin hetkien. Vibraattori tässä on perussettiä: ei tajunnanräjäyttävää, mutta hoitaa homman kotiin. Kaiken kaikkiaan, oikein näpsäkkä vekotin.

Putkimasturbaattori: harvemmissa lelusettipakkauksissa tosiaan on mitään miespuolisille, joten heti kättelyssä propsit tästä. Kaksipuolisuus on myöskin erittäin mukava lisä, ja puolet tuntuvat yllättävänkin erilaisilta, toinen puoli huomattavasti kireämpi, joten puolia voi vaihdella oman koonsa/tiukkuuspreferenssinsä mukaan. Materiaali ei toistaiseksi ole ainakaan tahmaistunut käytössä, ja on erittäin helppo pestä leikin jälkeen. Ei voita klassikko Fleshlighteja, mutta parempi kuin useat kilpailijansa ja koonsa puolesta helpompi käyttää kahdestaan.

G-pistevibraattori: harvemmassa sauvassa tuntuu, että g-pisteeseen osuva kaari on tarpeeksi jyrkkä, tämä lelu kuitenkin yllätti positiivisesti sillä kannalla. Sauva on kooltaan pienehköä laatua, mutta helppo ja ketterä käyttää. Lelu on täysin vesitiivis, ja materiaali pehmeää silikonia. Sauvan pohjassa on yksi nappi, mistä hoidetaan kaikki toiminnot, joka helpottaa menoa huomattavasti kesken puuhailun: ei tarvitse turhia kurkkia, että mikä nappi tekee mitäkin. Moottori on tehokas ja hiljainen, värinäohjelmia on seitsemän, ja eri voimakkuuksia kolme.

Kokonaisuutena setti on omasta mielestämme rahansa arvoinen: lelut ovat monipuolisia ja tuovat varmasti piristystä viikonloppuun, nimensä mukaan.

RuuhkavuodetPari M38 ja N35,

Varsin kompaktissa paketissa tuli testattavaksi Wicked Weekend -välinepakkaus. Laatikosta löytyi G-pistevibraattori, läpinäkyvä masturbaattori sekä säädettävä penisrengas luotivibralla. Nopealla vilkaisulla tuotteet vaikuttivat hyvälaatuisilta, poiketen siis vahvasti monien muiden valmistajien .pariskuntapaketeista.. Varsinkin penisrengas vaikutti hyvältä juurikin sen säädettävyyden vuoksi, sillä pukeminen ja varsinkin poisottaminen ovat huomattavasti helpompaa tällaisessa mallissa.

Penisrengas osoittautuu testissä juuri niin hyväksi kuin alkuun vaikuttikin. Se on miellyttävän tuntuista silikonia eikä aiheuttanut epämiellyttäviä tuntemuksia pidemmälläkään käytöllä. Käytössä rengas oli napakka ja pysyi hyvin paikallaan. Lukko piti eikä rengasta juurikaan tarvinnut kiristellä kesken leikin, vaikka liukkariakin sille toisinaan päätyi. Iso etu säädettävässä renkaassa on sen pois ottamisen helppous. Erityisesti tässä mallissa ollut painettava lukko teki siitä vieläkin miellyttävämpää. Renkaan luotivibra on mallia on/off ja se toimi lähinnä kiusoittelevassa sekä valmistelevassa mielessä. Ehkä jos aikaa olisi käytettävissä loputtomasti, niin voisi sillä kuulemma päästä maaliinkin asti. Kaiken kaikkiaan paras testaamamme rengas tähän mennessä. Hyvä alku, paketti vaikuttaa laadukkaalta!

Masturbaattori on läpinäkyvää TPE-muovia. Se on 6 cm pitkä, eli melko lyhyt, joten pitkää penetraatiomatkaa ei ole käytettävissä. Masturbaattorin putken sisäpinta on nystyröiden aggressiivisesti peittämä ja sen ulkopinnassa on rengaskuvio. Kääntämällä putken nurinpäin, renkaat muodostavat sisäpintaan aaltomaisia renkaita. Masturbaattori on yllättävän napakkaa materiaalia, mikä miellyttää sillä monet näistä tuntuvat liian pehmeiltä. Pieni jännitys liittyy siihen miten kovakouraisesti tämä käsittelee penistä. Mutta pelko oli turha, hyvältä tuntui. Itseasiassa putken lyhyyskään ei haitannut, sillä tätä käytettiin esileikin aikana käsipelin lisänä ja se istui käteen juuri sopivasti. Monet masturbaattorit vaikuttavat pariskuntaleikeissä hieman, hmm, huonosti teemaan sopivilta, mutta tämä kyseinen oli kuin kala vedessä tässä käyttötarkoituksessa. Loistava kapistus ja jälleen yksi niistä hyvistä testatuista, eritoten renkaan ja puolison kanssa yhdessä käytettynä. Vähän yllättäen laatutuote siis tämäkin!

G-pistevibraattori on ohut ja melko joustava sauva, jonka muotoilun olisi tarkoitus kutitella juuri oikeista kohdista. Pieni ympärysmitta yhdistettynä joustavuuteen ei saa samanlaista tuntumaa aikaan kuin osaavat sormet, joten tämän paketin ehkä heikoimmaksi esitykseksi jäi juuri vibraattori. Tosin plussaa kokoonsa nähden tehokkaasta moottorista ja roisketiiviydestä. Se on myös helppo puhdistaa. Kyllä tällä saa hyvinkin kiusoiteltua toista Fifty Shades of Gray-tyyliin.

Kokonaisuutena laadukas paketti, jonka parissa saa nimensä mukaisesti viikonlopun kulumaan, mikäli sinne saakka jaksaa odottaa.

Plussat:

  • Laadukkaat tuotteet
  • Penisrenkaan kiristysmekanismi
  • Masturbaattorin materiaali ja muotoilu
  • G-pistevibraattorin tehokas moottori
  • Iloa molemmille
Miinukset:
  • Penisrenkaan vibraattorin paristokäyttöisyys, ei ole ladattavissa eikä voimakkuus säädettävissä
  • G-pistevibraattorin pieni koko
Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend
8990

Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend

Tämä Fifty Shades of Greyn kolmen tuotteen Wicked Weekend -seksivälinepakkaus tarjoaa mukavaa piristettä viikonloppuihin.

Kaiken kokoisille peniksille sopiva, helposti säädettävä, silkinsileästä silikonista valmistettu kiihotusrengas vibraattorilla tuottaa nautintoa käytön aikana molemmille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.