TESTIRAPORTTI

WE-VIBE - VECTOR

We-Viben anaalitappi antoi peruskivaa menoa ja erityisplussaa se saa pumppausmoodista ja taitettavuudesta.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Viime aikoina on tullut enimmäkseen peniksen stimulointiin tarkoitettuja leluja, joten anaalitapin testailu oli mukavaa vaihtelua. Tällä kertaa testiin pääsi anaalitappia, jossa tapin päitä voi taivutella parhaimman tuntuman saavuttamiseksi. Kätevää!

Lelun paketointi on mukavan neutraali ja asiallinen, tyylikäskin. Takakannessa kerrotaan, että lelussa on yli kymmenen eri vibramoodia, kauko-ohjain (!), vibra sekä välilihalle että eturauhaselle, usb-lataus ja lelua voi käyttää myös älypuhelimella. Paketin sisältä löytyy myös valkoinen säilytyspussukka ja We-Viben omaa vesipohjaisen liukkarin näytepaketti.

Itse tappi vaikuttaa varsin samanlaiselta kuin useimmat anaalitapit: toinen tapin päistä sujahtaa takalistoon, toinen jää välilihan päälle pärisemään. Pyllyyn menevä osa on varsin vapaasti taivuteltavissa omalle anatomialle sopivaksi, mikä on kyllä oikeastaan aika kiva idea: eipä meitä kaikkia ole samasta puusta veistetty. Tappi on mukavan pienoinen ja helposti lähestyttävä. Lelun pinta on tehty jämäkästä, mutta joustavasta silikonista, joten käyttömukavuutta on. Aikaisemmissa leluissa latauspistoke on ollut perinteinen reikä, johon sujautetaan latauspiuhan pää. We-Viben lelussa ei ole reikiä missään, vaan lelussa on kaksi pientä metallilevyä, johon latauspiuhan magneettiset päät napsahtavat kätevästi. Joskus aiemmin on hieman jälkikäteen ällöttänyt, kun lelua on tullut huljattua perseessä, että mitenköhän noihin latausreikiin mahtaa jäädä bakteereita. Tässä lelussa sitä pelkoa ei onneksi ole, hyvä niin!

Tapissa on perusvalikoima erilaisia vibroja ja mukavaltahan ne tuntuvat kuten aiemmissakin tapeissa, mutta tässä lelussa pidin erityisesti moodista, jossa pyllytappi ja välilihatappi värähtelivät vuorotellen eli saiva taikaan mukavan pumppaustuntemuksen. Voimaa riittää ja kaukosäätimellä ohjailu on mukavaa. Voisinpa kuvitella, että jos kaverin kanssa tätä kokeilee, kaukosäädin jättää aikaa paljon enemmän kaikenlaiseen muuhun stimulointiin. Oi langattomuus!

Älypuhelinsovellusta yritin saada toimimaan - turhaan. Pitäisi varmaan jättää jynkyn katselu muille alustoille kuin puhelimelle. No jaa, en ehkä uutta puhelinta ala ostamaan arvostelua varten.

We-Viben anaalitappi antoi peruskivaa menoa ja erityisplussaa se saa pumppausmoodista ja taitettavuudesta. Taitettavuus on sinänsä kiva asia, joo, mutta jos pitäisi kaupassa valita muiden tappien välillä, en välttämättä ostaisi tätä pelkästään taitettavuuden vuoksi. Tuo kuitenkin on kiva yksityiskohta, jota toivoisi myös muihinkin tappeihin.

Ei huono!

We-Vibe - Vector
13900

We-Vibe - Vector

We-Viben älysovelluksellakin ohjailtava Vector-eturauhaskiihotin stimuloi eturauhasta ja välilihaa kiihottavan syvillä värinöillään ja juuri sopivalla paineella. Vector-kiihotin istuu täydellisesti ja osuu juuri oikeisiin paikkoihin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.