TESTIRAPORTTI

HOT OCTOPUSS - POCKET PULSE

Tyylikäs miesten masturbaattori stimuloi peniksessä tiettyä kohtaa ja aikaansaa koko vartaloa ravistelevan orgasmin eri tavalla kuin edes-takaiseen liikkeeseen perustuva, perinteinen masturbaattori. Tämä tuotteen avulla mies voi saada pitkäkestoisia ja todella voimakkaita orgasmeja. Lue testaajiemme perusteelliset arviot, niin tiedät tästä tuotteesta kaiken!

KumitorviMies 30v,

Tärinällä saadut orgasmit perustuvat terskan ja frenulumin stimuloimiseen ilman eesun taasun liikettä. Tämän ansiosta kyseisiä leluja voi käyttää velttona ja kovana, mutta itselleni se ei ole parasta Pulse leluissa, ehei. Kuten sikari ei vie tupakan nälkää, ei orgasmi Pulsen kanssa vie himoja tai tee terkasta yliherkkää. Historiaa on yksi orgasmi per sessio.

Pocket Pulse on pienin, sekä uusin lisäys tuotesarjassa ja ainakin paketointi jatkaa kompaktia ja tyylikästä malliaan. Postipaketin nurkasta kaiken pakkauspahvin joukosta löytyy pieni kullan kiiltävä pakkaus, jonka sisällä oli pienen pieni ohjekirja, Pulse ja 3,5mm/usb lataus johto. Tämä aiheutti pientä ihmetystä, sillä jo vanhempi malli oli magneettilatauksella ja silti tässä mallissa oli ammottava aukko laturille ja vedelle. Kuitenkin ohjekirja sanoo lelun olevan vesitiivis ja nyt useamman perusteellisen pesun jälkeen voin sanoa, että oikeassa ovat.

Pocket Pulse ei silmämääräisesti ole isoveljeään paljoakaan pienempi, mutta sillan ansiosta sopii paremmin käteen ja varmistaa parhaimman kontaktin. Tuotteen päässä on kohotettu taso kruunun kuvalla, johon frenulum (se kitaran kieli terskan alla) tulisi asettaa ja yli menevä silta tulisi osua terskan pohjaan. Ennen tätä kuitenkin suosittelen valelemaan sisäpinnan vesipohjaisella liukasteella, sillä kuiva leikki tulee olemaan epämiellyttävää tai jopa kivuliasta.

Vasemmalla puolella on miinus nappi, joka vähentää tärinää ja sammuttaa tuotteen. Tämä lepää sopivasti keskisormen alla ja on helppo painaa. Oikealla puolella on plus nappi, jolla lelu käynnistetään ja tärinää lisätään. Tämä lepää jossain kämmenen tienoilla ja on mahdotonta painaa irrottamatta otetta. Pieni suunnitteluvirhe, joka olisi korjattu asettamalla molemmat napit vasemmalle puolelle, mutta ehkä tuote on niin kompakti, ettei sille ollut tilaa. Pocket Pulsessa on myös näppärä "älä häiritse" tila, sillä viereisessä huoneessa ei jää epäselväksi mitä teet. Tämä lelu on erittäin äänekäs, miten voikin näin pieni mötikkä pitää niin suurta meteliä ja pelkällä värinällä. Värinä ei pelkästään ole äänekäs vaan myös voimakas, on helppoa aiheuttaa puutumisen tunnetta niin kyrvässä, kuin kädessäkin.

Puutumiset ja naapurien häirintä on kuitenkin kaiken arvoista, sillä ero Pocket Pulsen, tai minkä tahansa ei kitkaan perustuvan orgasmin kanssa on se, että vaikkakin se ei kestä normaalia orgasmia kauempaa saavuttaa, alkaa se aikaisemmin. Jo noin minuuttia normaalia aiemmin alkaa tietynlainen paine tuntumaan alapäässä, niin sanottu laukeamisen tarve, joka tuntuu pieneltä orgasmilta ja siltä että spermaa on tuleva ainakin litra.

Kun orgasmi vihdoin saapuu, on se voimakkaampi sekä pidempi kestoisempi. Kyrvän nytkähtely ei tahdo lainkaan loppua ja kun kaikki on viimein ohi ja aivot alkavat taas toimimaan, huomaan ettei erektio tai himot ole hiipuneet vielä. Terska ei myöskään tunnu yliherkältä vaan sen voi huoletta survaista seuraavaan leluun ja nauttia pidemmästä toisesta erästä. Tätä en voi tietenkään taata kaikille, mutta uskoisin sillä olevan jotain tekemistä kitkan puutteeseen, joten tuskin olen ainoa tässä maailmassa.

Pocket Pulse on kaikin puolin mainio tuote. Helppo pestä, hauska käyttää ja pienen kokonsa ansiosta näppärä piilottaa.

On vain yksi ongelma ja se on se, että omistan jo isomman Pulse kolmosen.

Ero pienen ja ison mallin välissä on tärinä. Vanhemmat mallit käyttävät ylös alaisin liikkuvaa laattaa, joka antaa erittäin täsmällisen ja voimakkaan ärsykkeen frenulumiin. Pocket Pulsessa tilan puutteen vuoksi tärinä tapahtuu kahdella voimakkaalla tärinä moottorilla, joka tärisyttää koko lelua sekä puolta kehoa aiheuttaen puutumista, josta jo aiemmin mainitsin.

Molemmat tuotteet kuitenkin tekevät tehtävänsä ja jos jo omistat yhden näistä kahdesta. En näe tarvetta ostaa toista. Jos taasen yrität valita Pocket Pulsen ja Pulse III väliltä. Ehdottomasti

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Jes! Mulkun tärryytin!

Pitkästä aikaa pääsin kokeilemaan jotakin etupuolelle soveltuvaa lelua ja voi pojat, millaisen lelun kaalimatolaiset antoivatkaan: Hot Octopussin .Guybrator. (ookke.) kiinnitetään hepin varteen ja värinän annetaan hoitaa hommat. Paketti on kullan- ja kuparinhohtoinen ja tyylikäs, osuu varmasti kaupassa silmään kauempaakin. Pakkaus kertoo, että Pocket Pulsella saadaan aikaan syvempää ja intensiivisempää värinää, joten vahvaa stimulointia on luvassa. Guybratoria (oikeasti, kamala sana, en enää käytä) voi käyttää kovalle ja pehmeälle munalle, mikä on itse asiassa erittäin hyvä mainoslause heitä ajatellen, joilla ei enää erektio onnistu. Ajatus on lohduttava, tärkeä ja stigmaa vähentävä . mainiota!

Paketin päällä on muuten oikein komean, itsetietoisen oloisen tatskaherran kuva ja maininta, että lelu tulee Lontoon maasta. Tulee vaikutelma, että herra sanoo runkkaamisen olevan oikein cool juttu, .I wanked with this and you should too, bro!.. Very nice, tällaista lisää.

Tekniikasta: vesitiivis on, yksi koko sopii kaikille, USB-ladattava (älkää muuta vaatikokaan!) ja vibrassa on kaksi tehokasta moottoria. Vesipesun kestävä ja jada jada, nämähän on kunnossa suurimmassa osassa leluja. Eteenpäin!

Joo, okei, miten päin tämä laitetaan? Moottori on leppäkertun mallisen kuoren sisällä ja sivusta tulee taipuisa koukku, jolla koko komeus kiinnitetään vehkeeseen. Molemmilla sivuilla on yksinkertaiset painikkeet tärinän voimistamiselle ja vähentämiselle, simppeliä, ja lisäksi vesitiivis reikä usb-kaapelille.

Lelun kanssa sai aluksi hieman venkslata, miten päin sen haluaa kalunsa päälle asettaa. Yhtä kaikki, oikean kohdan löytyessä tärinä tuntuu erityisen hyvältä! Moottorit ovat tosi tehokkaat ja pitää myöntää, vibraatio tuntuu syvällä asti . pakkauksen lupaus toteutui! Lelu on muuten hyvää harjoitusta, jos on hankaluuksia löytää alakertaan rentoutta (kuten itselläni usein on, touhuaminen kuin touhuaminen tapahtuu lantion lihakset jännittyneenä [kyllä, miehilläkin on lantionpohjalihakset]). Jos pitää kaikki lihakset jännittyneenä ikään kuin yrittäisi ylläpitää erektiota persreiästä asti, lelu ei välttämättä tunnu erityisen kummoiselta. Mutta kun hengittelee syvään, tietoisesti rentouttaa lihakset, tärinä pääsee vaikuttamaan aivan eri tavalla! Meno on parhaimmillaan, kun antaa värinän hivellä terskan reunaa, mutta toki tuntuu kivalta munan varttakin tärisyttäessä.

Ja kun sen oikean kohdan löytää, tulee pakostakin sanottua .oho. ja tulee otettua pari syvää sisäänhengitystä ja lastit tulvivat erityisen voimallisesti ulos. Kun pääsee kliimaksin partaalle, se on menoa. Pidin tästä hyvin paljon, Pocket Pulse lunastaa lupauksensa ja antaa oikein hyvän orgasmin!

Yhteenvetona: moottorit ovat tehokkaat ja saavat orgasmin tuntumaan ihanalta, kun muistaa rentoutua. Erityismaininnat lelu saa kuitenkin lähestyttävyydestä: paketti on siisti, eikä se alleviivaa mitenkään, että tämä tässä on nyt .piilossa pidettävä seksilelu., vaan ennemminkin viestittää, että nautinto kuuluu kaikille ja on ihan cool leikkiä, brah. Ja jos tämä toimii yhtä hyvin erektiohäiriöistä kärsivillä, niin suosittelen kyllä kokeilemaan!

5/5, tällä tekee mieli leikkiä monesti.

Hot Octopuss - Pocket PULSE
8900

Hot Octopuss - Pocket PULSE

Hot Octopuss -sarjan Pocket PULSE vie käsityöt uudelle tasolle! Tämä pieni, kevyt ja pippurinen masturbaattori on miehille, jotka pitävät syvästä värinästä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.