TESTIRAPORTTI

FUN FACTORY - BOOTIE RING

Fun Factoryn Bootie Ring, anustappi penis-kivesrenkaalla sai molemmilta testaajilta positiivista palautetta. Materiaaliltaan miellyttävän tuntuinen tappi sopii miehellä sekä sooloseksiin, että käytettäväksi yhdynnän aikana. Tapin pienen koon vuoksi se sopii hyvin aloittelijoille ja kokeneemmat anaalivälineiden käyttäjät saattavat saada uusia kiksejä tapin muotoilusta.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Viikonloppuna pärähtää puhelimeen viesti: iltasuunnitelmat saivat uusia käänteitä. Menemme yhdessä pakettia hakemaan, yllättyen sen keveydestä ja likipitäen juoksemme takaisin kotiin jännittyneenä mitä paketista mahtaa paljastua. Hopeisesta paketista kuoriutuu tyylikkään ulkoasun omaava Bootie Ring, jossa siis on yhdistettynä anustappi ja penisrengas. Kiinnostuksemme herää, sillä mitään tämän tapaista ei lelulaatikostamme löydykään.

Tuotteen mukana tulee lyhyet kuvitetut käyttöohjeet, joista ymmärtää lelun idean nopealla silmäyksellä. Tekstiä ei liiemmin ole, mikä on vain positiivista, sillä kuka haluaisikaan alkaa lukemaan ohjeita uusi (helppokäyttöinen) lelu kädessä. Tuote itse on silikonille tyypillisesti sileä/pehmeä ja siitä löytyy tapin ja renkaan lisäksi pieni kohouma välilihan kohdalla. Rengas on hyvin venyvää silikonia ja sen saa parhaiten pienellä liukasteella peniksen juureen. Paikalle saatuaan se lupaustensa mukaisesti vahvistaa erektiota huomattavasti. Myös tappi menee liukuvoiteen kanssa sutjakkaasti sisään hieroen eturauhasta jo lähes liikkumattakin. Pienellä lantion liikkeellä tappi luo omanlaisensa tunteen jota on hyvin vaikea saada muuntapaisella stimuloinnilla.

Lelu sopii .yhteiskäyttöön. vaihtelevasti. Itse alla ollessa tappi pysyy hyvin paikallaan luoden uudenlaisen nautinnon seksiin. Rengas alkoi kuitenkin pidemmän päälle hiertämään, joka häiritsi lievästi menoa. Päällä ollessa hiertäminen taas ei ole ongelma, mutta tappi kuitenkin tuntuu jatkuvasti luiskahtavan ulos, sillä renkaan ja tapin välinen osa on ainakin itselle hieman turhan lyhyt eikä siksi oikein tarkoitukseensa tässä tilanteessa sovi. Miten päin tahansa rengas voimistaa erektiota ja saa sen kestämään pidempään, mikä on aina plussaa. Remmissä sijaitseva välilihaa painava kumpu ei käytännössä oikeastaan tunnu, muttei mitenkään haittaakaan.

Sooloseksissä lelu on kuitenkin parhaimmillaan. Pois tippumisen ongelmaa ei enää ole ja runkatessa on helpompi liikutella omaa lantiotaan sopivasti, mikä takaa taivaallisen eturauhashieronnan. Rengas hidastaa orgasmin saamista, mutta odotus on sen arvoista. Sooloseksiin lelu voi jonkun mielestä toki olla turhan työläs, enkä sitä itsekään jaksa aina käyttää, sillä vaatiihan se kärsivällisyyttä ennen kuin pääsee aloittamaan. Bootie ring muuttaa sooloseksin luonnetta monipuolisemmaksi kun nautinto ei ole pelkästään etupuolella. Tuote sopii loistavasti aloittelijoille sillä tappi on melko pieni ja sulava. Kokeneemmille suosittelisin tuotetta, jonka tappi olisi hieman suurempi, vaikka tälläkin tuotteella nautinnollinen kokemus on taattu.

Kokonaisuudessaan lelu on pienistä vioista huolimatta aikansa(ja rahansa) arvoinen hankinta. Vahva suositus tappeihin tutustuville, vaikka kokeneemmillekin lelusta varmasti löytyy iloa muotoilunsa vuoksi.

Plussat/miinukset
+tyylikäs paketti
+sooloiluun hyvä lisä
+pehmeä, miellyttävä materiaali
+tappi hyvin muotoiltu
-liian lyhyt remmi
-kömpelö yhdynnässä

ArcticLovePari, M60, N36

Tällä kertaa testiryhmän paketista paljastui taas jotain ennen kokematonta. Toki meille anustapit ovat hyvinkin tuttuja, samoin penisrenkaat vaan bootie ringissä nämä kaksi lelua on yhdistetty tosi kutkuttavalla tavalla yhteen tuotteeseen. Lisäksi siinä oli vielä kohouma välilihan kohdalla, joka mukavasti hieroi seksin aikana.

Niinpä riemulla testaamaan - ensin yksin ilotellen vaimon ollessa reissussa ja sitten seksin aikana kaksin. Molemmat toimivat. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joille ei hyvällä uskollakaan keksi mitään innovatiivisia käyttökohteita, vaikka me on aina koetettu miettiä, miten leluja voisi käyttää mahdollisimman monipuolisesti. Vaan kun tuote on omana itsenään ihan huippu niin ei siitä kannata tappia otsaan alkaa rakentelemaan.

Bootie ringin materiaali on laadukasta ja mukavaa. Tapin koko on ainakin meille sopiva: se ei luiskahtele kesken seksin pois paikaltaan ja on kuitenkin miellyttävän tuntuinen koko aktin ajan. Penisrengas yltää sekä kullin että pallien ympärille puristaen tosi mukavasti. Ja parhaimmalta lelu tuntui silloin, kun vaimo hyväili käsillään kullin vartta ja palleja ja rengas puristi kiihottavasti samalla kun tappi työntyi anaaliin.

Tässä on sellainen peruslelu, jota voi suositella kaikkien miesten lelulaatikkoon. Hintakaan ei päätä huimaa ja pelkkään tappiin verrattuna tämä on paljon monipuolisempi. Ja sooloseksissä, kun omat kädet eivät riitä joka paikkaan, auttaa kiihottamisessa kovasti.

Fun Factory - Bootie Ring
3490

Fun Factory - Bootie Ring

Mies, tässä mahtituote sinulle: Bootie Ring tekee orgasmeistasi todella voimakkaita! Miestä monipuolisesti stimuloiva penisrengas-anustappi on ihan MUST-hankinta!

Tästä erittäin laadukkaasta monitoimituotteesta on iloa pitkäksi aikaa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.