TESTIRAPORTTI

BATHMATE - HYDROMAX 7 -PENISPUMPPU, SININEN

Bathamte-sarjan hieman isompi penispumppu oli testaajallemme uudenlainen kokemus. .Kumitorvi. yllättyi kahden viikon jälkeisestä peniksen paksuuntumisesta. Bathmate peittoaa ilmakäyttöiset penispumput mennen tullen sen helppokäyttöisyyden ja miellyttävyyden vuoksi.

KumitorviMies 30v,

"Bathmate on pumppujen kuningas, eikä mikä tahansa lelu kuten ilmalla täytettävät parinkympin lelut." Tai näin ainakin bathmate tuotteita on mainostettu vuodesta 2009.

Ihan niin kauan Hydromax ei ole ollut tiedossani, mutta muutaman vuoden he ovat mielenkiintoani pitäneet yllä. Kuitenkin reilusti toistasataa näyttävä hintalappu plus ikävät kokemukset halppis pumpuilla ovat pitäneet minut poissa markkinoilta.

Nyt kuitenkin istun X30 pöydälläni, jota olen viimeiset kaksi viikkoa käyttänyt ja voin yrittää kertoa siitä teille.

Peniksen kokoon on miltei mahdotonta vaikuttaa lopullisesti ilman leikkauspöytää ja siksi pumpputarinoita on niin vaikea lukea.

Jos joku kehuu pumppua, haisee ilmassa sponsori raha ja jos taasen arvosteluita ei ole tai ne on vähemmän imartelevia, tulee ensimmäisenä mieleen "tiesin, ei toimi".

Toivottavasti olen kuitenkin edellisissä teksteissäni näyttänyt, etten pelkää olla kriittinen, mikäli tarve on.

(HUOM! Mikäli aiot ostaa bathmaten tai minkä tahansa tuotteen joka venyttää, imee, vääntää tai muuten koneellisesti koskee penistäsi, aina turvaudu internetiin ensin, jos tahdot kalusi toimivan yhtä pitkään kuin pääkoppasi.)

Ensimmäinen iltani kului keskustelupalstoja lueskellessani ja bathmate onkin saanut suhteellisen suuren ja äänekkään käyttäjäkunnan. Informaatiota ei ole vaikea löytää ja jokaiseen lisä kysymykseen vastataan ystävällisesti ja perusteellisesti. Moni internet ryhmä voisi ottaa mallia pumppuryhmistä.

Helppo sääntö aloittelijalle kaikui monesta paikkaa: "Ensimmäinen kuukausi, joka toinen päivä velttona sisään ja 8-10min pumppausta, mikäli erektio/kipu ongelmia ilmenee lopeta käyttö välittömästi"

Tuloksia luvattiin ensimmäisen 12-18kk jälkeen, joten minun kahden viikon testiaikani ei voi mitenkään kertoa todellisista tuloksista.

Mutta tunnollisesti olen pumppua käyttänyt suihkussa käydessäni ja tarve lyhyemmälle insertille ja "shower strapille" on suuri. Suihkussa seisominen muna kädessä ei ole pelkästään typerän oloista, mutta myös pitkä aika jonka voisi pesuun käyttää. Mikäli itse jatkan käyttöä tulen molemmat ostamaan.

Pumppaus on valovuosia ilmakäyttöistä parempaa ja rennompaa.

Liika pumppaus on luvattu olevan mahdotonta ja vaikka hetkellisesti paine olisin korkea, Bathmate päästää alipainetta pikkuhiljaa pois. Lisäksi kymmenminuuttinen on *kivuton ja huomaamaton (*Halppis ilmapumppumiehet tietää mitä tarkoitan).

Tulokset, se aihe joka kaikkia kiinnostaa.

Jo alusta oli selvää, että bathmate ei ole tehty nopeaan pumppaukseen ennen seksiä, vaan peniksen kasvatukseen pitkällä aikavälillä. Monet jopa kieltävät seksin ja masturbaation pumppauksen jälkeen mikäli mahdollista, parempien tulosten saavuttamiseksi. Kuten jo aiemmin sanoin, minun kahden viikon testi tulee ottaa varauksella.

Pumppauksen jälkeinen ero oli toivottavaa ja oletettavaa, mutta tulokset yllättäviä.

Ilma pumppauksen jälkeen yleensä kalu on normaali, mutta terska on pullistunut humoristisen suureksi, mutta bathmaten kanssa paksuus oli tasaista ja huomattavaa. Jopa 48h pumppauksen jälkeen ei penis palaudu entiselleen ja kyse ei ole pelkästään silmämääräisestä lume-efektistä.

Lelut jotka ennen olivat sopivia, ovat nyt ahtaita ja väljemmät fleshlightit tuntuvat napakoilta ja uusilta kokemuksilta. Erektio-pituutta ei pumppu antanut, mutta näin "grower not shower" miehenä olen huomannut velton pituuden kasvaneen pumppauksen jälkeisenä päivänä.

Pysyvästä erosta emme varmasti puhu, mutta periaatteessa kahdesti viikossa pumppaamalla saisi jo "jatkuvan" eron aikaan ja se, jos jokin kasvattaa itsetuntoa.

Pistää miettimään millaisia ne 18kk luvatut tulokset olisivat, ehkä se insertti ja shower strap täytyisi ostaa seuraavasta tilistä.

Bathmate - Hydromax 7 -penispumppu, sininen
11990

Bathmate - Hydromax 7 -penispumppu, sininen

Liity sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja hanki itsellesi tehokkaampi ja helppokäyttöinen Bathmate Hydromax 7 -penispumppu! Se tarjoaa 35% enemmän imutehoa kuin tavallinen Bathmate.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.