Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

AUTOBLOW2+ XT SUIHINOTTOKONE

Testaajan sanoin: Autoblow2 + XT suihinottokone on ehdottomasti erinomainen seksilelu. Autoblow2 imee kivasti penistä ja laukeaminen tuntuu taivaalliselta, koska kone hoitaa homman puolestasi. Sisus on helppo pestä ja käyttökuntoon saattaminen on vaivatonta.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Ensikosketus

Olen parin vuoden aikana ollut kiinnostunut seksileluista, jotka hoitavat hommat .hands free. -tyyppisesti. Yksi näistä kiinnostavista leluista on ollut AutoBlow. Katselin kyseistä lelua pitkään ja mietin sen hankkimista. Rukoukset on kuultu ja sain yllättäen Kaalimadolta testiin uuden version kyseenomaisesta laitteesta, AutoBlow2 + XT -suihinottokoneen. Olin valtavan innoissani asiasta ja en malttanut odottaa, että pääsen hakemaan laitteen postista.

Viimein se päivä koitti. Avasin postipaketin ehkä hieman liian innoissani, touhutipat housuissa tietenkin. Pakkaus oli tyylikäs, kuten osasin odottaakin. Pakkauksen kyljessä oli kuva tuotteesta ja sen omaisuuksista. Avasin pakkauksen, minkä sisältä paljastui isohko (isänmaallisen värinen) sinivalkoinen suihinottokone. Osasin odottaa, että koneella on jonkin verran kokoa, mutta se silti yllätti minut. Kone oli pakattu asianmukaisesti, ohjeet ja virtapiuha löytyivät pakkauksesta. Avasin tuotteen muoveista. Sisus lähti helposti laitteesta, pesin sen ohjeiden mukaisesti ja kuivatin pyyhkeellä. Koneen sisällä näytti olevan helmiä, jotka tekevät suihinottotyön. Asetin sisuksen takaisin pakoilleen. Tuotteen mukana tuli .lusikka., jolla asetin sisuksen helposti laitteen sisälle.

Laitoin virtapiuhan kiinni laitteeseen. Piuha oli suhteellisen pitkä, enkä kokenut sitä ollenkaan ongelmaksi. Eipähän tarvitse taistella pattereiden kanssa. Laitoin aikuisviihdettä taustalle. Sisus tuntui väriltään ja materiaaliltaan paljon ihmisihoa muistuttava, synteettinen sellainen. Sisuksen suu näyttää suulta, mikä tietenkin lisää meikäläisen kiihottumista. Suuaukko tuntui mukavan tiukalta. Laitoin suuaukolle liukkaria, pyörittelin erektoitunutta penistäni suuaukolla ja lopuksi työnsin sisälle. Tilanne muistutti hyvin paljon oikeata tilannetta. Syvyyttä oli riittävästi ainakin omalle penikselleni, sillä sain sen kokonaan sisälle. Laitteen alaosassa on portaaton säädin, jolla voi säätää suihinoton intensiteettiä.

Pistin laitteen päälle ja tunsin kun jotain alkoi tapahtumaan penikselleni. Tunne oli hellä, liike oli imevä ja tuntui koko peniksen mitalta. Tässä vaiheessa totesin, ettei Autoblowista puhuta turhaan, sillä se tosiaan antaa ymmärtää, että penistä imetään. Lisäsin liikkumisnopeutta ja huomasin kiihottuneen enemmän. Vaikka minulla oli kuulokkeet päässä ja aikuisviihteet taustalla niin silti kuulin laitteen ääneen, mutta ei se hirveästi haitannut. Hieman oli totuttelemista siihen, ettei itse tarvinnut tehdä mitään. Annoin laitteen imeä penistäni. Paljon teki mieli liikuttaa penistä edestakaisin, ehkä juuri sen takia, että kaipasin tiukkuutta lisää. Kokeilinkin niin, että laitteen ollessa päällä käytin penistäni suuaukolla, mikä tuntui edelleen todella kivalta tiukkuuden vuoksi ja lopuksi työnsin takaisin pohjaan asti. Koin, että homma toimii erittäin hyvin. Penikseni tuntui olevan paksuna ja kovana koko tapahtuman aikana. Tunne penikseni pinnassa oli hyvin miellyttävä ja suhteellisen hellä jopa. Lisäsin pikkuhiljaa lisää nopeutta ja nautinto kasvoi sitä myöten. Käytin taas penistäni suuaukolla ja hieroin terskaa suuaukolla hetken aikaa ja työnnyin takaisin sisälle. Tilanne edelleen muistutti hyvin paljon oikeata suihinottotilannetta. Todella siistiä! Pitkään nautiskelin suihinotosta ja huomasin yhdessä vaiheessa, että olin laittanut laitteen täysille. Liike oli nopea! Huomasin, että orgasmi on lähestymässä. Laskin pikkuhiljaa nopeutta, jotta saisin pidennettyä sessiota. Pidättelin orgasmia ja jännitin voimakkaasti lantionpohjanlihaksia, etten laukeaisi. Olin hyvin kiihottunut, laitteen liikkumisnopeus oli hidas, mutta hyvin miellyttävä. Lopulta pidättelyistä huolimatta laukesin voimakkaasti laitteen sisälle ja kuvittelin laukeavani toisen ihmisen suuhun.

Jäin vielä hetkeksi fiilistelemään tilannetta. Otin koneen verkkovirrasta ja poistin sisuksen laitteesta. Sisus oli naurettavan helppo pestä. Pesin, kuivasin ja asetin sisuksen kuivana takaisin paikoilleen. Laite vaikutti olevan taas toimintavalmiudessa. Asetin em. lusikan sisälle, jotta ilma kiertää sisuksen sisälläkin. Helppoa!

Johtopäätökset

Usean käyttökerran jälkeen olen tullut siihen johtopäätökseen, että laitetta voi kutsua suihinottokoneeksi, koska tehtävässään se onnistuu erinomaisesti. Liikenopeutta on helppo säätää portaattomasti. Suuaukko on tiukka ja kiihottavan näköinen. Laite vaikuttaa toimivan asianmukaisesti kaikilla osa-alueilla. Laite imee penistä kaikista asennoista, mutta vaatii sen, että laitteesta pidetään kädellä kiinni. Omassa käytössä kone on toiminut ilman ongelmia ja sisus on kestänyt hyvin. Laukeaminen laitteen sisälle on erittäin miellyttävää juuri sen takia, että laite hoitaa homman puolestasi. Masturboinnin päätteeksi sisus on helppo pestä ja kuivata. Sisus on helppo asettaa paikoilleen, eikä se vaadi juurikaan sorminäppäryyttä tai voimaa. Laite toimii verkkovirralla, minkä vuoksi ei tarvitse huolehtia pattereista. Virtapiuha on sopivan pitkä, eikä ainakaan itselleni tullut ongelmaksi.

Pari miinustakin täytyy kuitenkin antaa. Laite on suhteellisen kovaääninen. Joiltakin se voi epäkiihottava, sillä mieluummin kuulisi samoja ääniä mitä suihinotossa kuin mekaanista edestakaista ääntä. Joissain kerrostaloissa on ohuet seinät, minkä vuoksi suihinottolaitteen äänet kuuluvat taatusti, viimeistään silloin kun laittaa laitteen liikkumisnopeuden täysille. Toki naapuri ei välttämättä osaa yhdistää ääntä suihinottolaitteeseen, mutta silti. Laitteen antama stimulaatio penikselle tuntui itselleni ajoittain melko heikolta. Olisin ehkä vaatinut lisää napakkuutta ja kireyttä. Laitteen tiukka suuaukko onneksi helpotti minua tässä tilanteessa. En ole täysin varma voiko laitetta käyttää masturbaattorin tavoin eli työntyä sisälle ja ulos laitteen ollessa päällä. Voi varmaan vahingoittaa sisällä liikkuvia helmiä? Koska en ole asiasta varma niin en suosittele .panemaan. laitetta. Viimeisenä miinuksena on laitteen koko. Se on nimittäin suhteellisen iso. Toisaalta se voi olla myös plussa, sillä laitteesta voi ottaa kaksin käsin kiinni niin kuin esimerkiksi oikeassa tilanteessa pidät toisen päästä kiinni.

Autoblow2 + XT suihinottokone on ehdottomasti erinomainen seksilelu. Autoblow2 imee kivasti penistä ja laukeaminen tuntuu taivaalliselta, koska kone hoitaa homman puolestasi. Sisus on helppo pestä ja käyttökuntoon saattaminen on vaivatonta. Autoblow2 vaikuttaa kestävältä ja laadukkaalta, vaikkakin pitää jonkin verran ääntä. Suosittelen laitetta sekä yksinäisille että parisuhteessa oleville miehille. Mainitsen vielä sen, että sisuksia löytyy kolmea eri kokoa, joten varmasti jokainen löytää itselleen sopivan.Edellinen arvio: YhteiSeksi -kortit Seuraava arvio: Liberator - Flip Ramp


Autoblow2+ XT Suihinottokone
14990 11990
 

Autoblow2+ XT Suihinottokone

Uudistettu Autoblow2+ suihinottokone on nyt entistäkin parempi! Tämän uuden Extra Tight Edition -version "salainen ainesosa" on 5 helminauhaa, jotka pumppaavat ja imevät penistäsi uskomattomalla teholla sekä tiukempi, entistäkin realistisempi tuntuma.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv