Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

VENUS PENIS VIBRATOR

Uusi testiryhmäläisemme n00bs sekä vanha konkari Jolene testasivat lantiolle kiinnitettävän Venus Penis Vibraattorin. Kaukosäätimen avulla säädettävää vibraattoria testattiin sekä yksin, että yhdessä kumppanin kanssa. Testaajat kokeilivat sitä monipuolisesti emätinyhdynnässä, anaaliyhdynnässä sekä suuseksissä. Tuotteen remmit kiihottivat toisia ja toisia ne taas häiritsivät. Vibraattorin moottori koettiin tehokkaaksi, mutta miinusta sai paristojen nopea loppuun kuluminen. Kaalimato suositteleekin hankkimaan tämän tuotteen kanssa tehokkaat alkaliparistot, jotta nautinto ei lopu kesken ;)

n00bsM22,N20,

Vihdoin sain aikaiseksi rustaamaan jotain lopullista aiheesta, viinilasillisen rohkaisemana. Asiaa ei ole auttanut erinomaiset viivyttelytaitoni (terkkui lukioon, old habits die hard)

Olen kuitenkin nyt ehtinyt testaamaan tätä peniksellä lahjottua, pinkkiä jellyperhosta jo muutamaan otteeseen. Valitettavasti miehelle osui juuri näille viikoille sen verran työkiireitä, että hänen osaltaan testailu jäi vajavaiseksi. Ei anneta sen nyt haitata.

Paketti ei kyllä jättänyt mitään arvailujen varaan. Avasin Kaalimadon hillityn paketin jo autossa, ja sisältä paljastunut paketti olikin ihan toisesta ääripäästä (Mieskin jo kirosi että pistä se nyt piiloon :D). Aloittelijalle tosiaan ehkä hieman luotaan työntävä rohkeilla kuvillaan. Paketissa oli myös paljon tyhjää tilaa, mikä saa tällaiselta maailmanpelastajalta miinusta. Paketin tekstit aiheuttivat hihittelyä (..this vibrating butterfly will excite the petals and buds of the most exquisite of all flowers).

Perhonen omaa kestävästä ja todella elastisesta kuminauhasta valmistetut kiinnikkeet, jotka saa kiinni reisiin ja vyötärölle. Nauhojen pituutta voi säätää, ja ero pienimmän ja suurimman asetuksen välillä on todella suuri. Lisäksi nauha tosiaan venyy miltei tuplamittaansa, eli voin valehtelematta sanoa, että Venus Penis kyllä sopii kaikille. Kiinnitystä helpottamassa nauhojen päässä on nappikiinnikkeet, jotka olivat todella tiukassa. Hieman ärsytti kynsiä uhrailla niiden aukomiseen, mutta pysyvät ainakin hyvin kiinni! Ja tietysti mikään ei estä hivuttautumasta kuminauhojen väliin nappeja avaamatta.

Materiaaliltaan perhonen oli suhteellisen kovaa jellyä, joka oli heti paketista ottaessa pölyssä ja koirankarvoissa. Ei siis ihan ideaalein lemmikkitalouksiin. Ulkonäöllisesti perhonen oli jopa hieman pelottava mollottavine silmineen ja vartalonsa kokoisine peniksineen, mutta kiltin pinkki väritys helpotti lähestymistä. Patterit laitetaan johdolliseen kauko-ohjaimeen, mikä helpottaa ainakin puhdistamista. Erillistä käynnistysnappia ei ole, vaan ohjaimessa on ainoastaan rulla, josta voimakkuutta voi säätää (ja alimmillaan on poissa päältä, tietenkin). Värinä tuntui kädessä alimmillaankin todella intensiiviseltä, täysistä tehoista puhumattakaan. Plussaa perhosen hiljaisuudesta.

Olen kyllä iloinen, että testailin perhosta aluksi yksikseni, en nimittäin usko taisteluni kuminauhojen kanssa olleen erityisen eroottista. Kyllä siitä sitten kuitenkin onneksi vauhtiin päästiin! Huomasin heti perhosen käytön olevan melko paljon asennosta kiinni, ja päädyinkin lähinnä etsimään sitä oikeaa. Parhaiten värinä tuntui klitoriksessa istualtaan, ja selin makuulta se taas ei tuntunut ollenkaan. Parhaaksi asennoksi päätyi kuitenkin mahalteen makaaminen, jolloin osansa sai niin klitoris, vagina ja väliliha. Yllätyin kuinka paljon se välilihassa tuntui! Se oli jopa hellänä jälkeenpäin, vaikka stimulointi alueella onkin ihan tuttua. Tästä kuitenkin syntyi idea kokeilla perhosta mahdollisesti anaaliseksin lisästimulointina! Olen ihan varma että tuntuisi miehelle asti varsinkin voimakkaammat värinät.

Petyin vähän rullaan, kun toivoin sen olevan portaaton mutta portaat olivat todella selkeästi huomattavissa. Aluksi matalinkin värinä tuntui todella intensiiviseltä, mutta korkeammalta portaalta alas tullessa se tuntui katoavan miltei kokonaan. Suurin teho sitten tuntuikin jo pakaroissa asti. Mahallaan ollessa ja yksin operoidessa olisin toivonut hieman pidempää kauko-ohjaimen johtoa. Se kun jäi suunnilleen rintakehän kohdalle ja vaati melkoista taiteilua sekä käsien vääntelyä, jotta siihen pääsi ylipäätään käsiksi saati pystyi rentoutumaan.

En ehkä ihan sinkulle suosittelisi, mutta juurikin anaaliseksin seuraksi sopii oivallisesti. Myös oraaliseksin kaveriksi on todella hyvä, varsinkin jos kauko-ohjaimen antaa sen kumppanin käteen.

JoleneSinkku, Alle 30 v

Kuka näitä kansikuvia oikein keksii?! Tälläkään kertaa ei olla pakkauksessa mietitty eleganttiutta vaan kannessa mässäillään pornoleffamaisella tyylillä. Nainen vaikuttaa kuvassakin vähän vaivaantuneelta.

Tällä kertaa sain kesälaitumien jälkeen kokeilla Venus Penis .vibraattoria. Kansikuvasta saa jo hyvän vaikutelman mitä tuleman pitää, sillä kiihotin sisältää mustat seksikkäät remmit, joilla sen saa hoitamaan hommat ihan itsestään. Mukana paketissa on myös kaukosäädin, mutta paristot eivät alkuperäisesti kuulu mukaan. Vibraattorissa on nystyrää ja uloketta joka reiälle; klitorikselle oma napukka, penis pimppiin ja kivannäköinen nystyrä hivelemään peppua.

Oletin remmien ja johdollisen kaukosäätimen olevan ihan liikaa säätöä, mutta vibraattori olikin toimissa yllättävän tehokas. Mieheni kiihottui jo pelkistä remmeistä ja ohjaili menoa innokkaasti kaukosäätimestä. Aluksi perhoskiihotin toimi hyvin; napukat osuivat ihan nappiin ja lisätuntumaa sai painelemalla sitä eri puolilta. Kuitenkin patterit alkoivat väsähtää varsin nopeasti, eikä pian kovimmastakaan tehosta ollut miksikään. Koen myös pitäväni enemmän vapaudesta laittaa vibraattori muualle ilman remmien irrottelua halutessani. Jotenkin hölmöä myös ettei kaukosäädin ole langaton, jos perhosen voi asettaa pysymään itsestään paikoillaan aktin aikana.

Itse koen johto- ja remmisäätämiset lievänä tunnelmantappajana, mutta miehestäni ne olivat kiihottavat, eikä niistä haittaakaan ollut. Sääli että patterit uupuivat nopeasti ja kaukosäädin oli aika heppoinen tekele, sillä takakansi meinasi koko ajan jäädä käteen, jos sitä halusi vähän innokkaammin puristella.

Venus Penis on hyvä lisä kokoelmiin, remmejä voisin pukea useamminkin. ;) Suosittelen kaikille, joita kiinnostaa saada jotain uutta normaalien vibraattorien tilalle.Edellinen arvio: Triple Teaser, Strapless Strap-On Seuraava arvio: Womanizer - Pro W500


Venus Penis Vibrator
2790

Venus Penis Vibrator

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Puettava klitoriskiihotin ja penis samassa.

Tehokkaasti ja todella nautinnollisesti värisevä klitoriskiihotin ja penis puetaan mukana olevien kuminauhojen avulla reisien ympärille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv