Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT GIRLS - VALENTINA NAPPI, DORCEL

Kun haluat tietää Fleshlight Girls Dorcel insertilla varustetusta keinovaginsta kaiken kannattaa lukaista Kumitorven arvio. Dorcel insertillä varustetussa flesukassa on todellakin eroa muihin verrattuna! Testattavana oli Claire Castel malli, mutta "hänen" sisartuotteillaan on kaikilla samanlainen sisus.

KumitorviMies 30v,

Jos et vielä omista fleshlight tuotetta, osta yksi. Olet sen itsellesi velkaa. Malilla ei niin väliä ole ensimmäisen kanssa. Menet vain sen mukaan, mikä näyttää miellyttävimmältä. Jos taasen omistat jo yhden tai useamman tuotteen ja mietit mikä tästä tekee erinomaisen?

Annappa kun kerron.

Fleshlight on tullut pitkälle ensimmäisistä malleista, joiden ulkonäkö oli genereettinen ja sisältö tasaista juomua. Nyttemmin on Alien ja Stamina mallia. Löytyy läpinäkyvää Flight versiota ja lyhyttä Quickshottia, josta olen aiemmin kirjoittanut. Teki Fleshlight hieman hiljaiseksi jääneen virtuaali lisäosankin nimeltään V-stroker ja nyt auttaa kaukosuhteita Kiiroo mallillaan.

Mutta isoimman markkinaosuuden ja huomion saa Fleshlight Girls mallisto, jossa joukko halukkaita näytteliöitä myyvät suoria kopioita kaikista kolmesta aukostaan. Ulkonäöt ovat mukavan laajalta skaalalta ja uskon kaikille löytyvän mieluisen. Sisäosia kuitenkin löytyy vain kolmea eri mallia, yksi anukselle, toinen vaginalle ja kolmas suulle. Hiljattain markkinoille on pyörähtänyt kuitenkin toinen aalto vaginoita eri sisäkuvioinnilla.

Yksi uusista tytöistä on Claire Castel Dorcel ja hänen kopion vaginastaan sain. Näyttelijä oli entuudestaan tuntematon, mutta paketista selviää helposti niin ulkonäkö, kuin pituus ja lempiasento. Sen verran tuttu Fleshlightin paketti kuitenkin on, etten perinpohjaista tutkimusta siitä tehnyt.

Paketti sisältää itse tuotteen ja kuten hyviin tapoihin kuuluu, yhteen kertaan riittävän liukuvoiteen. Suurehkosta koostaan johtuen suosittelen liukuvoiteen lisäksi ostamaan Sleeve Warmer tuotteen. Sillä se on kaikin puolin parempi vedellä lämmittämisen sijaan ja kylmänä en suosittele tuotetta käytettävän.

Claire Castel Dorcel ja sen sisartuotteet tuntuvat olevan ensimmäinen malli, jossa kuviointi ei ole systemaattisen järjestelmällistä, vaan tunnelissa on poimu siellä ja pallo täällä. Jopa tunnelin muoto vaihtelee suuresti ja se kyllä tuntuu. Kun korkin vielä sulkee päästä ja alipaine pääsee työstämään penistä, on vaikea olla kruunaamatta tätä parhaimmaksi Fleshlight tuotteeksi markkinoilla.

Tuotetta pestessä saattaa mieleen juolahtaa repeäminen, mutta flesu kyllä kääntyy näppärästi ylösalaisin ja vedellä huudeltavaksi. Kuten aina seksileluja pestessä suosittelen aika ajoin käyttämään antibakteeria ja talkkia jotka ovat leluille tarkoitettuja.

Ostaessani ensimmäistä alkuperäistä Fleshlightia, mietin mielessäni: Miksi ostaa koskaan toista? Eihän erilainen poimutus voi tehdä eroa? Nyt vanhempana ja kokeneempana voin sanoa, kyllä tekee.

Henk. koht. jään mielenkiinnolla odottamaan tuleeko suu mallille myös toinen aalto, sillä lelut tarvitsevat enemmän kaaosta järjestelmällisyyden rinnalle.

Jos uskot sanaani, olet jo tilaamassa toisen aallon tuotteitta.

Jos et, osta ja todista minut vääräksi ;).

Iloinen arkiPari 30+,

Tämän kertainen testituote onkin tuttu jo useamman vuoden ajalta. Ikoninen Fleshlight ei juuri esittelyjä kaipaa; se on niin hyvä, että olemme kokeilleet aikojen saatossa jo useampaa eri inserttiä.

Lyhyesti kuvailtuna kaikki Fleshlightit ovat materiaaliltaan miellyttävän tuntuisia ja kestävät käytössä pitkään. Pornotähtien .mittojen. mukaiset insertit myös näyttävät todella hyvälle, eikä testattavana ollut uutuuskaan tehnyt tässä poikkeusta. Fleshlight kuitenkin harvoin päätyy meillä mukaan yhteisiin leikkeihin . Mutta miksi?

Mukavan tuntuisesta materiaalistaan huolimatta Fleshlight vaatii jonkin verran valmistelua tuntuakseen hyvältä; Inserttiä kannattaa pitää hetken lämpimässä vedessä tai juoksuttaa lämmintä vettä sen läpi, jonka jälkeen tarvitaan vielä runsaahkosti liukuvoidetta ennen kuin sillä voi miellyttävästi kiusoitella toista. Lisäksi Fleshlight on suhteellisen tarkka käytettävästä liukuvoiteesta, ja olemmekin saaneet yhden insertin pilattua käyttämällä maustettuja/stimuloivia öljyjä joista pidämme.

Tämä lelu ei siis sovi joka tilanteeseen eikä sitä voi käyttää spontaanisti hetken huumassa, mutta se on enemmän kuin paikallaan silloin kun yhteisille leikeille on varattu aikaa ja tilaa arjessa. Itse testasimme tuotetta osana sidontaleikkiä.

Sanottakoon että Fleshlightin avulla on mahdollista pitää myös lakanat puhtaana mikäli touhuilu lelun kanssa etenee esileikkiä pidemmälle. Itse lelun puhtaanapito on niin ikään helppoa, mutta kuivumiselle kannattaa varata aikaa eikä sulloa inserttiä koteloon kosteana, vaan kuivana ja mielellään uudelleen talkittuna.

Jos on ostamassa ensimmäistä Fleshlightiaan saattaa insertin valinta monista vaihtoehdoista tuottaa päänvaivaa. Käytännössä erot ovat kuitenkin todella pieniä, ja vaikkakin olemme onnistuneet löytämään valikoimasta sen oman suosikkimme, ei valintaa kannata stressata liikaa. Antoisaa arkea!Edellinen arvio: Zado - Suu Harness Seuraava arvio: Fun Factory - Cayona vibraattori


Fleshlight Girls - Valentina Nappi, Dorcel
7990

Fleshlight Girls - Valentina Nappi, Dorcel

Kuuma italialainen Fleshlight Girls Valentina Nappi haluaa tyydyttää sinut uudestaan ja uudestaan! Tämän tumman ja tulisen villikissan muotojen mukaan valetun keinovaginan käsittelyssä et kauaa puuhastele vaan laukeat pian riemusta kiljuen!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Fleshlight Girls - Lola Reve, Dorcel Fleshlight Girls - Anna Polina, Dorcel Fleshlight Girls - Claire Castel, Dorcel


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv