Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LINGOX - TRIPLE MASTURBATOR, BLACK EDITION

Kaalimadon valikoimiin melko äskettäin tullut Lingox Triple Masturbator Extreme oli testattavana kahdella miestestaajalla. Toiselle testaajamiehelle masturbaattori tuntui olevan liian tiukka, mutta toinen testaajamme piti siitä erittäin paljon. Masturbaattori sai molemmilta kehuja sen miellyttävän tuoksun ja hyvän tuntuisen materiaalin ansiosta.

Kumitorvi kehui tuotetta erittäin tiukaksi, hajuttomaksi ja mahtavan tuntuiseksi tuotteeksi.

KumitorviMies 30v,

Osui ja upposi kaalimato! Silloin tällöin selailen uutuuslistaa sivustolla arvuutellen mitäköhän postissa mahtaa tulla ja Lingoxing "TRIPLE Masturbator Extreme" oli toivelistalla. Itse asiassa tuote kiinnosti niin paljon, että olin jo aikeissa ostaa sen, mikäli en pääsisi sitä testaamaan.

Koska kirjoitelmani venyvät aina pitkiksi, olen jälleen jättänyt loppuun pienen kertaamisen teille, jotka ette ole lukuihmisiä. Masturbaattoreita on ollut iät ja ajat, joten mikä juuri tässä tuotteessa sitten sai huomioni?

Monet tuotteet ovat hyvinkin lattean näköisiä ja mainostavatkin kuinka hyvältä/aidolta tuote tuntuu. En kiellä, etteikö se olisikin hyvin suuri osa seksilelua, mutta sitä on hyvin vaikea myydä ruudun läpi.

Lingox tulee tuotteellaan eri kulmasta ja myy seksilelujen linkkuveistä, kolme lelua yhden hinnalla. Kieli kiusoittelevaan nuolentaan, insertti johon tunkeutua ja varsi, joka tunkeutuu. Kaiken kruunaa ulkonäkö, joka omalla mittapuullani saa "seksikkäimmän masturbaattori" tittelin.

Markkina puheet ovat markkinapuheita, mutta millainen tuote oikeasti on? Triplen laatikko on siisti, informatiivinen ja isolla ikkunalla varustettu. Älä kuljeta, sitä kirkkaassa muovipussissa. Sillä ketään ei erehdy luulemaan sitä viinirasiaksi.

Laatikko sisältää itse masturbaattorin, näytepaketin liukuvoidetta ja logotarran vaikkapa auton ikkunaan.

Avattuani korkin huomasin ensimmäisenä hajun, tai sen puutteen. Olen tottunut lelujen haisevan pistävältä viikkojen ajan, jonka vieraatkin varmasti haistavat.

Mutta Lingoxin salainen "Re-Evolution Skin Material." On miltei hajuton, samettisen tuntuinen ja yhtä kestävää, kuin kilpailijoidenkin materiaali.

Sitten se ulkonäkö, josta jo mainitsin. Suihinottoleluja on ollut markkinoilla jo hetken, mutta pienet erot kilpailijoihin, kuten hieman aukinainen suu, näkyvät hampaat ja himokas kieli ulkona, sytyttävät jotain omassa päässäni ja jossain muuallakin. (Tuote myös näyttää hieman rolling stones logolta.)

Triplen toisesta päästä löytyy kolmas avainosa ja se on kierteillä varustettu dildo. Tämä antaa erinomaisen lisän parileikkeihin tai vuorottelevaan sooloseksiin. Itse käytin dildopäätä kahvana ja siitä sai erinomaisen otteen verrattuna kilpailijoihin, joita täytyy pahimmillaan käyttää molemmilla käsillä. Ote on tukeva, pitävä ja tuntuu, kuin ponihännästä pitäisi, jos se sattuu olemaan juttusi.

Iso plussa myös Lingoxin liukuvoiteelle. Se ei ole tahmaavaa ja omaa myös erittäin miedon hajun. Ikävä kyllä kirjoittaessani tätä, tuote ei ole Kaalimadon tuotelistalla, mutta ehkä tulevaisuudessa. (Lingox . Lube liukuvoidetta löytyy tällä hetkellä valikoimistamme! - Kaalimato)

Masturbaattoria käyttäessä, voi alipainetta säätää keskellä olevaa rinkulaa kääntämällä. Mutta vaikka venttiilin jättää auki ei voi löysästä lelusta puhua. Sisälle työntyessä ilma pistää hieman vastaan mutta alipaineen saatuaan antaa erittäin tiukan ja miellyttävän kokemuksen. Insertin reikä on kolmion muotoinen, rinkuloita täynnä ja kitarisatkin löytyvät.

Pesu on helppoa. Lyhyehkön insertin voi kääntää sisältä ulos ja pestä kaikki poimut. Kotelo pitää pestä kuppi menetelmällä, sillä pohja ei dildon vuoksi aukea.

Mitään huonoa en ole Lingoxin tuotteista vielä sanonut ja totta puhuen, niitä ei juuri ole. Pieniä ärsykkeitä ovat:
-Umpinainen pohja, joka vaikeuttaa kuivumista ja pesua. Dildon juureen olisi voinut asentaa pitkät kierteet, mutta uskoisin irtoilevien tappien olevan isompi ongelma käytössä.
-Väri voi olla joillekin turn off, mutta valkoinen väritys auttaa, ettei kukaan tunne itseään ulkopuoliseksi. Itse pidän eksoottisista väreistä, joten ei pahaa sanaa tästä.
-Alipaine rinkula on sileä rengas, jota on mahdoton kääntää hiemankaan liukkailla sormilla. Pieni poikkikuvio tai kaksi tappia auttaisi tässä ongelmassa paljon.
-Insertti on n.14cm pitkä, mutta he jotka sanovat fleshlight:n 25cm olevan niukka tai liian lyhyt ovat harvassa tai valehtelevat itselleen. Toki lelua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota pituuteen, mutta useimmat meistä ovat tyytyväisiä tuotteen pituuteen.

En löytänyt tietoa koska Lingox on perustettu, mutta olettaen, että "poker edition" tuotteet ovat heidän ainoa toinen tuote, ovat he jo iskeneet kultasuoneen ja odotan innolla tulevia tuotteita. Joten vielä pieni tl;dr (Too long didin't read) kertaus.

Lingox - TRIPLE Masturbator Extreme on erittäin tiukka, hajuton ja mahtavan tuntuinen tuote, jonka seuraksi et välttämättä tarvitse muita ärsykkeitä tai mielikuvitustasi. Pieniä vikoja tuotteessa on, mutta ei mitään sellaista, mikä tuomitsisi lelun pimeään nurkkaan vaatekaapin nurkkaan. Uskoisin, että naiset löytävät parempia leluja itselleen, mutta pariskunnille ja miehille lelu menee, kuin hillo korvaan.

Mr. SledgehammerSinkku, Mies 28v

Tuote saapui kolmion muotoisessa paketissa mikä muistutti hieman fleahlight-sarjaa. Tuote on väriltään punainen ja siinä sanotaan olevan kolme toimintoa: Dildo, Keinosuu ja siinä ulkona oleva kieli.

Minusta tässä ei ole kolmea asiaa vaan ainoastaan yksi; kyllä suu ja kieli ovat sama asia ja dildokin niin luokattoman oloinen, että tuskinpa naiset tästä innostuvat. Ja kun itse suu oli meikäläisen varustukselle niin epämukavan tiukka, on vaikeaa suositella tätä tuotetta..

Asia mistä kuitenkin tykkäsin, oli tuotteessa oleva hyvä tuoksu minkä on ilmeisesti tarkoitus säilyä pidempään.

En siis suosittele tuotetta varauksetta vaan oman veitikan koon mukaan; isoille miehille tämä ei ole tehty.Edellinen arvio: The Tentacle - penisrengas vibraattorilla Seuraava arvio: Wild Butterfly - vibraattori


Lingox - TRIPLE Masturbator, Black Edition
4995

Lingox - TRIPLE Masturbator, Black Edition

Tämän tyylikkään "juomapullon" voit huoletta unohtaa pöydälle. Mutta mitä tämä herkkujuomapullo pitääkään sisällään?? Ei suinkaan väljähtynyttä virvoitusjuomaa vaan tajunnanräjäyttäviä, orgastisia tuntemuksia antavan tripla-masturbaattorin!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Lingox - TRIPLE Masturbator Extreme


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv