Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DELIGHT VIBRAATTORI, PINK

Kaksi uutta testiryhmäläistä Lelulaatikko ja Sexcouple testasivat hieman erikoisemman muotoista klitoriskiihotinta. Testaajat testasivat kiihotinta kiitettävän monipuolisesti ja se saikin yllättävän monta käyttötarkoitusta. Parhaat arvosanat Delight vibraattori sai pariskuntien yhteisessä käytössä.

LelulaatikkoPari 30+,

Pakettia oli jo hetki odoteltu, ja ilmoituksen tullessa paketti välittömästi noutoon ja tutustumaan sisältöön. Paketista paljastui Delight -niminen vibra, joka ensinäkemältä oli hieman erikoinen päässä olevan lenkin johdosta. Ensin luulimme, että lenkki on parempaa otetta varten (sormi lenkistä), mutta kun vibrasäädöt löytyivät toisesta päästä, niin kävi aika nopeasti selväksi, että lenkki on tarkoitettu klitoriskiihoitukseen. Toinen huomio oli, että tuote on vedenkestävä, joskin tarkemmin luettaessa takakuoresta vesitiiviys koskee pelkästään virtaavaa vettä, esim. suihkua.

No pakkaus kouraan ja avaamaan. Niin.. Tai oikeastaan ihmettelemään miten paketti aukeaa. Pakkaus oli hankala avata sen ollessa ympäriinsä reunoilta kiinnipuristettua muovia. Paketista joutui leikkaamaan saksilla ympäriltä noin puolet ennen kuin vibran sai ulos. Ohjekirjakin oli pakattu mielestämme hieman hankalasti ja saksia joutui käyttämään vielä enemmän, jotta sai tämän käsiinsä. Ohjekirjassa tosin ei paljon käyttöohjeita ollut. Pelkästään ohjeet patterin asettamiseen. Tuotteen käyttö jäisi siis kokolailla mielikuvituksen varaan. Mutta eipä siinä mitään.

Sauva itsessään on erittäin mukavan tuntuinen käsissä. Materiaali on pehmeää, oikeastaan samettista. Ensimmäisiä mietteitä oli, että jos sauva tuntuu jo käsissä tällaiselta, niin eiköhän sen pitäisi materiaalin puolesta tuntua hyvältä myös pillulla. Materiaali oli myös valmiiksi sellaista, että sitä ei erikseen tarvitse lämmittää. Kokokin miellytti, sillä vempele on tarkoitettu nimenomaan ulkoiseen käyttöön pakkauksen takaosan pienen präntin mukaan.

Oikeassa käytössä sauva oli kokonaisuutena keskitasoa. Sauvaa koitettiin sekä kullilla, rinnoilla ja pillussa. Kullissa tuntemus ei ollut vastenmielinen, mutta ei mikään ihmeellinenkään. Tuntemusta voisi kuvailla lähinnä mukavana tärinänä. Rinnoilla sauva tuntui lähinnä oudolta, ja sai lähinnä luotaantyöntävän vaikutuksen. Huomiota herätti myös noin pieneksi vempeleeksi kohtuullinen vibran ääni, joka voi olla joillekin asia joka häiritsee.

Parhaat arvosanat vibra saa yhteisistä hetkistä kun vibraa käyttää pillulla partnerin toimesta ja pienillä kierroksilla. Ja nimenomaan ulkopuolisesti ja esim. sormet tai kulli apuna. Vibran rengas mahdollistaa hyväilyn sormilla siten, että sormen laittaa renkaasta läpi ja vibra tuo lisästimulointia esimerkiksi klitorikseen. Vibra yksistään ei tuonut mitenkään ihmeellisiä tunteita vibran tehosta riippumatta, vaan tarvitsi kaverikseen juuri sormet, kielen tai kullin. Vibran tehokkain asento oli meidän makuun jopa liian kova, eli kapasiteettia tehokkaista vibroista pitävillekin pitäisi löytyä. Vibran pilluun sisälle laittaminen saattoi hetkittäin tehdä jopa kipeää renkaasta johtuen, jos vibraa erehtyi kääntämään sen sisällä ollessa. Vähän jäikin sellainen fiilis, että vibra saattaisi olla parempi ilman päässä olevaa lenkkiä kuin lenkin kanssa, vaikka sormen saakin lenkistä läpi.

Vibra on myös suihkunkestävä kuten paketissa luvataan. Varsinaista testisessiota suihkussa emme järjestäneet, mutta tuotteen pesu onnistui helposti suihkukäynnin aikana ilman että tarvitsi huolehtia sen rikkoutumisesta. Eli jos pitää esim. sooloseksistä suihkussa, niin vibra on siihen varmasti omiaan!

Kokonaisuutena Delight on keskinkertaista tasoa, joskin pienen hintalunttauksen jälkeen arvostus nousi edullisuutensa takia. Etenkin suihkunkestävyys luo vibralle varmasti paljon uusia mahdollisuuksia käyttötarkoituksen merkeissä. Delight menee meillä kategoriaan jota varmasti voimme uudestaan koittaa, joskin lähinnä lisämausteena normaaliin puuhasteluun.

Suosittelemme tuotetta henkilöille jotka käyttävät vibroja esimerkiksi sormilla hyväilyn tai suuseksin tai panemisen ohessa, mutta soolohommiin tuote ei mielestämme sovellu kuin keskinkertaisella tasolla erikoisen muotoilunsa takia. Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naisen käyttöön: 6/10
Miehen käyttöön: 1/10
Parihommiin: 7,5/10

SexcouplePari 40+, M 29

Uunituoreen paketin avaaminen oli luonnollisesti jännittävä paikka. Mitä kivaa sieltä paljastuisi? Esiripun avauduttua edessämme oli totuuden hetki. Edessämme komeili elegantin pinkki kaunotar, Delight-vibraattori.

Mitäpä sitä turhaan odottamaan. Ryhdyimme vaimoni kanssa tositoimiin heti avausiltana. Lähes 10-vuotinen kokemuksemme seksilelujen parissa on tehnyt tehtävänsä. Uusi kumppani on vihittävä juhlallisesti käyttöön mahdollisimman pikaisesti.

Rakastelumme ei kysy aikaa ja paikkaa. Kun panettaa, silloin on annettava tunteille valta. Tällä kertaa maltoimme kuitenkin odottaa illan hämäryyttä ja parisänkyämme - seksielämämme intohimon tyyssijaa.

Rakastamme pitkiä esileikkejä. Niihin Delightin kaltaiset vibraattorit sopivat aivan erinomaisesti. Lämmitin vaimoni perinteikkäästi huolellisella klitoriksen ja rintojen käsittelyllä. Suuseksi yhdistettynä Delightin kehräävään surinaan sai vaimoni liekkeihin.

Vastavuoroisuus kuuluu seksiin. Vaimoni kokeili Delightia kaluuni, joka seisoikin pikavauhtia täydessä komeudessaan. Vuoron perään täsmällisesti ajoitettu vibraattorin värinä ja vaimoni jumalainen kielellinen imu saivat minut jo orgasmin partaalle.

Yhdynnän aikana kokeilimme Delightia sekä lähetyssaarnaaja- että takaapäin-asennoissa. Molemmissa tapauksissa vibraattori toimi loistavasti vaimoni klitoriksen parissa. Tuohon tarkoitukseen Delight on kuin luotu. Kätevä koko mahdollistaa sen käytön yhdynnän yhteydessä.

Delight on hieno tuote, jota suosittelemme lämpimästi niin seksilelujen konkareille kuin aloittelevillekin kansalaisille. Pieni bonus "arkiseen aherrukseen" nostaa seksin jumalaisuuden uusiin sfääreihin.Edellinen arvio: iGOX - Jamie, lila Seuraava arvio: SlapHappy, vibraattori, litteä, lila


Delight vibraattori, pink
1690

Delight vibraattori, pink

Tämä ihana silikoninen hieromasauva sopii mainiosti esimerkiksi aloittelijoille ohuen halkaisijansa ansiosta. Delight vibraattori on myös juuri sopivan pituinen aloittelijoille olematta kuitenkaan liian lyhyt ja sen kärjessä on erikoisuutena nännien sekä klitoriksen stimulointiin tarkoitettu rengas!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv