Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WOMANIZER - PRO W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

TiitisPari, Noin 30v

Wuih! Nyt pääsi kaalimato yllättämään! Täytyy todeta, että hyvää kannattaa odottaa. Postipoika oli reissullaan varmaankin kadottanut ensimmäisen postin noutoilmoituksen ja sainkin postista kehotuksen noutaa saapunut paketti. Odotus todellakin palkittiin tällä kertaa ja voin kyllä todeta, että kyllä se niin menee, hyvää ja halpaa ei saa samasta paketista!

Jo itse pakkaus huokuu laatua, ylellisyyttä ja luksusta! Monesti jään kaipaamaan tuotteen jatkosäilytykselle vihmerää ratkaisua. En vain voi sietää niitä muovipakkauksia, joita aukaistessa repii jo kätensä verille. Tällä kertaa tuote oli pakattu siististi pahvilaatikkoon ja mukana saapui satiinipussi jatkosäilytykseen. No tätä katsoessa arvaisi, mistä tässä on kyse. Hetken jo mietin, onko Kaalimato laajentanut valikoimaansa herätyskelloihin tai bluethooth-kaiuttimiin. Ja tämähän sopii erityisesti perheelliselle, jos nyt lapset sattuvat eksymään äidin omalle lelulaatikolle. Ei muuta kuin tutustumaan tarkemmin Kaalimadon valitsemaan tuotteeseen. Ja mikä ehdottomasti parasta, ei taistelua paristojen kanssa, lataaminen sujuu verkkovirralla. Ja kiltti Kaalimato olikin ladannut tämän jo valmiiksi.

Täytyy myöntää, että hieman epäuskoisena lähdin taas tuotetta testaamaan. Minä kun alan pikkuhiljaa uskoa, että minulle kelpaa vain paras. Syöhän sitä kaurapuuroakin joka päivä, mutta kiva jos joskus siitä löytyy se voisilmä! Leluesittelyissä kehotetaan tuotteita kokeilemaan nenänpäähän, siellä kun kai pitäisi löytyä verrattavissa oleva määrä jotakin hermopisteitä. Noh, ei pitäisi nenäänsä joka paikkaan työntää -ei tuntunut sitten miltään. Tosin eipä kait tämä nenänpäähän ole tarkoitettukaan.

Monen tuotteen kohdalla olen miettinyt anatomiaani -pitäisikö tämän tuntua jossakin? No, nyt voinen todeta, että enpä moista ehtinyt ajattelemaan! Huhhui, tämä taikuri vie hekuman huipulle hetkessä. Tämä yksinäisten iltojen ritari perustaa taikansa ääni- ja paineaaltoihin. Suppilo ikään kuin imee klitorista. Rehellisesti sanottuna en tiedä, mitä tämä laite tekee, mutta eikös lopputulos ole se tärkein? Tunne on jännä ja tulos on varma! Tästä en luovu, en ikinä! Ääni on alkuun normaalin lelun tasolla, mutta kun tämä taikuri saa imun päälle, niin äänentaso vaimenee.

Puhdistaminenkin on helppoa .suppilo-osa irtoaa huuhdeltavaksi ja itse laite on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Laitteen mukana toimitetaan kaksi erikokoista suppiloa, näiden kohdalla tosin en juuri eroa huomannut. Tuotteen ehdottomat plussat ovat ulkonäkö, johdottomuus/patterittomuus sekä totta kai taito viedä hekuman huipulle -ja hetkessä! Laitteen virtanappina toimii swarovski-kristalli. Kukas nainen nyt ei timantteja rakastaisi? Vibraatioita löytyy kait kahdeksan erilaista -kait siksi, että en ehtinyt koskaan sinne kahdeksanteen saakka :) Tätä suosittelen ihan jokaiselle -tai ainakin niille, joille kelpaa vain paras!

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Höyhenenkevyet paketit aiheuttavat joka kerta pientä hämmennystä, minkä vuoksi paketin sisältö on saatava heti tilaisuuden tullen tietää. Tällä kertaa reaktiona oli vuorossa naisellista materiakikattelua ja hysteeristä naurahtelua. Paljon hehkutettu, ainutlaatuiseen teknologiaan perustuva Womanizer välkähteli timanttisesti käsissämme.

Ensimmäistä kertaa pääsimme testaamaan aiemmin testiryhmäläisten kokeilemaa, mutta kevyemmäksi päivitettyä .bling-bling. surisijaa. Womanizer W500 saapui arvolleen sopivassa valkoisessa rasiassa, josta löytyi myös tuotteen lataamiseen tarkoitettu laturi, kaksi suutinta erikokoisille klitoriksille sekä käyttöohjeet. Womanizeria koristi ihanan porno leopardikuviointi sekä ah niin ihana swarovski-kristalli. Muotoilu on käteen sopiva, ilmeisesti aiempaa versiota pienempi ja pyöreämpi. Laitteessa on myös pehmeä pinta, joka ei luisu käsissä.

Laitteen käynnistämistä varten jouduimme selaamaan ohjekirjaa, sillä timanttinen on/off-nappi tuntui sormissa kiinteälle eikä niinkään napille. Surisija kuitenkin käynnistyi, vaikka nappi hieman oudolle vaikuttikin. Käynnistyessä Womanizerin teho tuntui mitättömän pienelle, kuten myös äänikin. Volyymiä sai kuitenkin lisättyä huomattavasti, joten eiköhän tästä jotain nautintoa irti saada. Pienen alkusähläyksen jälkeen suuttimen osuessa oikeaan kohtaan klitorista tuotti se uusia ja jännittäviä väristyksiä. Imu ja ääniaallot ovat kuin sekoitus suuseksiä ja vibraattoria. Parhaimmillaan orgasmi saapui alle minuutissa, toisinaan se vaatii laitteen uudelleenasettelua. Kun oikea paikka löytyy, on kaunisteltuna tuleminen vain sekuntien päässä. Harjoitus tekee siis mestarin!

Yritimme käyttää laitetta myös yhdynnässä, josko sillä saisi lisää nautintoa aktiin. Vaikka laitteen kokoa on edeltäjäänsä verrattuna pienennetty, rajoittaa sen koko silti .klassisemmat. asennot eli lähetyssaarnaajan ja cowgirlin pois. Myös takaapäin penetroitaessa oli laitetta hankalahko käyttää. Suosittelemmekin siis kokeilemaan hieman eksoottisempia asentoja Womanizerin kanssa, kuten esimerkiksi ns. .Double decker. asentoa, missä nainen on selällään partnerin vatsan ja rinnan päällä, jalat koukistettuna. Suosittelemme myös, että nainen käyttää laitetta itse, sillä oikean kohdan löytäminen on vaikeahkoa ja partnerin muutenkin vaikeampaa koittaa ulottua klitorikselle valtaosassa asentoja. Vaikka Womanizerin käyttö yhdynnässä onkin haastavaa, on tie taivaaseen taattu mikäli oikea asento ja kohta löytyvät.

Womanizerista ei poweria puutu, sillä kovimmat tehot alkavat jo pakottamaan klitorista. Laitetta ei myöskään tarvitse kovin usein ladata, sillä sen akku kestää noin 4 tuntia ja tulemiseen yleensä riittää maksimissaan viisi minuuttia leikkimistä: yhdellä latauksella saakin tulla siis jopa 50 kertaa. Matematiikasta takaisin nautintoon, tämä laite jää taatusti kutittelemaan pehmeästi mutta ahnaasti pitemmäksi aikaa!

YonaNainen, 40v

Sain mielenkiintoisen mahdollisuuden testata uutta versiota Womanizerista, joka oli.. ja on.. täysin erilainen klitoriskiihotin kuin mikään muu kokeilemani. Tuntuma Womanizerissa on niin ainutlaatuinen että odotin todella mielenkiinnolla mitä eroja uudessa versiossa mahtaa olla.

Muotoilun eron huomasin heti pakettia avatessani. Muoto ei ollut "sauvamainen" niin kuin edeltäjässään. Uusi on ergonomisempi. Se istuu paremmin otteeseen. Tosin, en kiinnittänyt huomiota että edellinen olisi istunut huonosti käteen, mutta tämä uusi on kuitenkin parempi. Ainakin oikeakätiselle.

Seuraavaksi lataus. Piristävän nopeasti akku täyttyi. Niin kuin muistaakseni eka lataus edeltäjälläkin. Esiladattu akku sopii hyvin kärsimättömälle kokeilijalle niin kuin minä. Ihanaa kun ei tarvitse säätää paristojen kanssa.

Kiihotintötterö on nopeasti katsottuna saman näköinen kun alkuperäisessä Womanizerissa. Kun poistan silikonisuojan niin huomaan, että uudessa versiossa suppilo (ja silikonirengas) on syvempi. Sillä lienee jotain merkitystä tuntumaan. Jää nähtäväksi.. Uudessa versiossa on myös kaksi erikokoista silikonisuppiloa, joka valitaan oman klitoriksen koon mukaan.

Laitteen pinta on kivan tuntuinen, sileä mutta ei kiiltävä. Säilytyspussi on hyvä. Ja silikonitötsät saa huolettomasti pestä vedellä ja saippualla. On/off-napin lisäksi voimakkuutta varten masiinassa on pitkänmallinen plus-miinus-nappula.

Vihdoinkin testaukseen.

Tässä uudessa versiossa on paljon laajempi voimakkuusskaala! Ihan pienin voimakkuus on tooodella pieni ja möreä. Itse en saa siitä oikein mitään tuntumaa. Kun lisään voimakkuutta, yksi porras kerrallaan, alkaa alakerrassa kihelmöidä ja säkenöidä. Niin kuin aiempikin versio, tämä tuo ihan järjettömän kiihotuksen klitorikseen, todella nopeasti. Oli pakko malttaa laskea voimakkuutta jos ei halua rynnätä orgasmiin. Kun siirsin voimakkuutta taas plussalle, niin en malttanut enää olla ryntäämättä ihanaan ja rajuun orgasmiin. Ihmettelin laitetta jälleen, tyhmä hymy naamalla.

Pienen huilaustauon jälkeen suunnittelin kokeilevani voimakkaampaa käsittelyä. Se oli tälläiselle herkkikselle liikaa! Jarruttelin nopeasti sinne keskivaiheille. Keskivaihe on tässä mun juttu. Eikä taaskaan mennyt kauaa kun Womanizer sai alakerran salamoimaan ja koko kropan sätkimään. Ihanat ihanat paineaallot!

Suurimmat voimat voivat sopia loistavasti sellaiselle jolla on heikompi tuntoherkkyys.

Tämäkään versio ei ole äänetön, mutta ääni vaimenee paljon kun kontakti ihoon on oikea. Taitaa olla hieman hiljaisempi kuin edeltäjänsä.

Kun on saanut testattavakseen useita todella laadukkaita seksileluja, täytyy sanoa että niiden jälkeen Womanizer on ulkonäöltään ja nappuloidensakin osalta vähän kirjaimellisesti lelun oloinen. Bling bling ja plus-miinus-nappula tuntuvat siltä kuin voisivat mennä helposti rikki. Muovisen oloisia. Laitteen suuttimessa palava värivalokin on jotenkin huvittava. Valo sinänsä tulee ihan tarpeeseen jos laitetta käytetään pimeässä: on löydettävä juuri oikea kohta kontaktille. Kun seksilelu maksaa lähemmäs kaksisataa euroa, odottaisi nappuloiden olevan todella laadukkaan ja viimeistellyn oloisia. No ne eivät ole kuitenkaan menneet rikki. Mutta Womanizerissa parasta ja mahtavan ainutlaatuista on ehdottomasti se miltä se tuntuu, eikä se ulkonäkö tai nappuloiden muovisuus. Mikään vibra ei saa samanlaista tuntumaa ja kihelmöintiä aikaan. Minä niin rakastan ääni- ja paineaaltoja, joita mikään muu masiina ei ole minulle tarjonnut: ei edullisempi eikä kalliimpi. Womanizer on itsessään priceless! Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!Edellinen arvio: Venus Penis Vibrator Seuraava arvio: Adventurous Anal Starter Kit


Womanizer - Pro W500
18900

Womanizer - Pro W500

Uskomaton imuteho, taattu orgasmi! Laadukas ja pitkäikäinen Womanizer Pro W500 tuo silkkaa luksusta ja mielihyvää naisille, jotka arvostavat vain parasta! Upea, Swarowski-kristallilla koristettu klitoriskiihotin on ylellisen näköinen ja saa naiset huutamaan nautinnosta!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv