Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

VERSPANKEN H2O, MASTURBAATTORI, LILA

Uuden tyyppinen masturbaattori VerSpanken H2O oli testattavana kahdella miestestaajallamme. Toinen heistä on uusi testiryhmäläisemme Queer of the Hill, Tervetuloa! Hän antoikin tuotteelle lempinimen 'Alientussu', eikä ihme sillä tämä masturbaattori on kieltämättä oudon näköinen. Lue mielenkiintoiset arviot niin saat ensikäden tietoa siitä miten VerSpankenia kannattaa käyttää.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

"Saksalainen alienipillu. Öö.."

Ensireaktio pakettia avatessani oli sekoitus hämmennystä ja naurua. Mustavihreä paketti on kuin jostakin galaksien takaa lähetetty ja lähettäjällä on pahat mielessä. Sivussa on kuitenkin pahinta ahdistusta lievittämään laitettu lupsakat käyttöohjeet, jossa tikku-ukot vänkkäävät itseään ja toisiaan. .Höhö, toi kattoo, kun toinen runkkaa.. Ovela veto, huumorista plussaa.

Alkuun lelu vaikutti aggressiiviselta ja vähän pelottavaltakin (.Moi, oon Verspänken-känken, syön sun munas, jawohl!.), että jaa, tähän pitäisi kalleimpani työntää, mutta hetken aikaa tutkaillessa ja käännellessä vehje alkoi vaikuttaa sympaattiselta, höpsöltäkin. Idea on yksinkertainen: kaksi suolakurkun näköistä muovipalaa yhteen, musta tukikotelo ympärille, lukko kiinni ja raosta tavaraa sisään. Osat irtoavat toisistaan kätevästi ja kurkkuja voi käyttää vaikka yksittäin stressileluna töissä tauolla, jos pokkaa riittää. Kurkut tuntuvat melko sitkailta käteen, varmasti kestävät kovemmankin menon.

Liukastetta saa käyttää reilusti parhaan kyydin takaamiseksi. Erityisesti kihelmöivät liukkarit ajavat asiansa lelun kanssa. Suolakurkun nystermät hyväilevät mukavasti, mutta tuntuma voisi olla tiukempikin. Muovikoteloa tuli puristettua lujastikin, että meno tiukentuisi, mutta turhaan. Tyhjää jää väliin, mikä ei ole hyvä asia. Sivulla olevista kahvoista on näppärä pitää kiinni, jos lelua tykkää käsipelillä liikutella. Kun lelua hellii esim. pöydän kulmaan tai sängynpatjan väliin tuettuna (näin paketissa ohjeistettu), meno on parhaimmillaan.

Lisänautinnon takaamiseksi kurkut voi myös lämmittää ja viilentää vedessä. Lämpimällä vedellä käsitellessä meno tuntuu aidommalta ja mukavammalta, mutta kylmän kurkun helliminen tuntui vähintäänkin oudolta. Jokainen tyylillään, kylmästäkin varmaan oppii tykkäämään, ehkä silloin, kun toisen lämmittää ja toisen viilentää. Hmm.

Verspankenin puhdistaminen on näppärää, koska kaikki osat saa irti toisistaan. Vesipesulla kurkut saa helposti puhtaaksi ja myös muovikotelo on nopeasti puhdistettu. Kotelon sarana näyttää avatessa vain melko heppoiselta, joten tulee mieleen, milloin osat rapsahtavat irti toisistaan.

Seksileluna Verspanken H2O ajaa asiansa, mutta voisi olla tuntumaltaan parempikin. Yhtä kaikki, lelu on hauska, saa hymyn huulille ja takuulla erilainen tuttavuus perinteisiin flesareihin tai vastaaviin tottuneille. Paketti tikku-ukkoineen on hauska, samoin netistä löytyvä animoitu käyttöohje (https://www.youtube.com/watch?v=Atpu8PXSfbk). Ensikertojen epäilevä ja hämmentynyt asenne vaihtuu parin kerran jälkeen takuulla, tähänhän tulee jonkinlainen sympaattinen tunnesidekin: . Vooi, söpö pikku alienitussu, ihana vihreä törröhuuli!. Humoristille tällainen lelu sopii mainiosti!

In space, nobody can hear you moan.. Oh yeah.

JonathanSinkku, M24

VerSpanken H2O, rehellisesti sanottuna oudon näköinen kapistus. Jos joku vain antaisi tämän käteeni ja kysyisi mitä tällä tehdään, vastaukseni olisi, että ei mitään hajua. Okei, olen joskus tämän netissä nähnyt, mutta en ole kiinnittänyt siihen aiemmin juurikaan huomiota. Tässä siis on kaksi ilmalla täytettyä kumityynyä, joiden väliin penis olisi tarkoituksena asettaa ja antaa mennä.

VerSpankenissa on käsille tehty hyvät sijat ja se on todella kevyt, joten se sido molempia käsiä. Vähän liukuvoidetta ja let's go. Alkuun meinaa tuntua vähän tiukalta työntyä tyynyjen väliin, mutta sinne se menee. Kumityynyissä olevat nystyrät hierovat ihan mukavasti penistä, mutta eivät nyt mitenkään järisyttävän upeilta tunnu. Olisi luultavasti vähän parempi, jos nystyrät olisivat hieman pienempiä ja niitä olisi tiheämmin, ainakin omasta mielestäni. Myös pinta-ala, mikä penistä kerralla koskee, ei mielestäni tarpeeksi suuri ole, VerSpankenista olisi voinut tehdä pidemmän tunnelin, jolloin kyseinen kapistus hieroisi penistä pidemmältä matkalta. Tuntuma masturbaattoreissa mielestäni tulee, ykkösenä, mutta VerSpankenissa siihen ei tarpeeksi ole panostettu.

Hieman positiivistakin. Puhdistuksesta kyseinen masturbaattori saa kyllä hyvän palautteen. Koska VerSpanken on avattava - kyllä, sen pystyy avata - ja kumityynyt ovat irrotettavia, puhdistus, kuivaus ja uudelleen kokoaminen ovat erittäin nopeita toimenpiteitä. Toinen selvä positiivinen asia on kestävyys. Okei, se ei nyt hirveän kauan aikaa ole ollut itselläni nyt käytössä. Joka tapauksessa sekä laitteen muovi, että kumi tuntuvat kestäviltä. Jos teitä joitakin huolettaa kumin kestävyys, niin ei hätää, tämä kumi on paksua eikä silti huononna tuntoa.

Tuntisin ehkä, että VerSpanken on luotu lähinnä pareille tuomaan esileikkiin uusia ulottuvuuksia, eikä niinkään tuomaan sinkuille sitä sunnuntai-iltojen tyydyttäjää. Näin tiivistetysti siis: tuntuma ei saa huutamaan hallelujaa, mutta käytännöllisyys tuotteessa korostuu senkin edestä.VerSpanken H2O, masturbaattori, lila
5990

VerSpanken H2O, masturbaattori, lila

Emättimen huulia muistuttavat, nestetäytteiset tyynyt tuntuvat peniksessäsi juuri siltä kuin ensimmäistä kertaa työntyisit sisään! Uskomattoman hellä ja hyväilevä VerSpanken masturbaattori imee sen viimeisenkin tipan veijaristasi!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
VerSpanken H2O, masturbaattori, vihreä VerSpanken H2O, masturbaattori, sininen


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv