Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TENGA - IROHA MIKAZUKI, VIBRAATTORI

Japanilaisen tuotesuunnittelun taidonnäyte Tenga tuotesarjan Iroha Mikazuki vibraattori piti lupauksensa testiryhmän tarkan syynin alla. Tästä vibraattorista ei löytynyt negatiivista sanottavaa juuri lainkaan. Ainoa miinuspuoli toisen testaajan mielestä oli banaania muistuttava ulkonäkö. Niin kuin arvioista voi todeta . testaajat suorastaan vapisivat voimakkaan orgasmin kourissa tätä vibraattoria testatessaan!

PeppufantasiaaN30v,

Saimme testattavaksemme Iroha-vibraattorin. Paketti oli erittäin tyylikäs ja sai tunteen, että se sisältää jotain laadukasta. Paketista selviää nopeasti vilkaisten, mistä tuotteesta on kyse. Paketissa on päälimäisenä kuva kauniin keltaisesta vibraattorista. Paketin sivulla kerrotaan tuotteen tarkempia tietoja. Paketin sisällä oli kaksi erillistä pakettia. Toisessa oli asianmukaisesti pakattuna itse vibra ja toisessa musta latausrasia ja siihen tarvittava johto. Käyttöohjeet löytyvät myös paketista, tosin suomenkielisiä ohjeita ei ole. Lataus oli todella helppoa. Johto kiinnitettiin pistorasiaan ja toinen pää latausrasian liittimeen. Vibraattori laitetaan rasian sisälle latautumaan huomaamattomasti.

Iroha-Vibraattori oli kauniin keltaista silikonia ja tuntui todella hyvältä ja pehmeältä kädessä. Muotoilu on osunut nappiin ja pituuskin on sopiva (n.17cm). Vibraattorin sisällä menee kaareva sauva, jättäen kuitenkin kärjen täysin pehmeäksi. Virbaattorin toisella puolella on kaksi nappia. Alemmalla napilla tuote menee päälle ja vaihtaa värinää ja ylemmällä saa vaihdettua edelliseen värinään ja siitä saa myös tuotteen pois päältä. Vibraattorissa on 4 värinävaihtoehtoa, 3 portaittain vahvistuvaa värinää, sekä yksi sykkivä värinä.

Tuote tuntuu kädessä niin hyvältä, että sitä jää helposti hipelöimään. Olen odottanut löytäväni vibraattorin, jonka värinässä on tarpeeksi voimaa. Lähdin siis hyvin mielelläni testailemaan, mihin tämä tuote pystyy. Aloitin kiusoitellen itseäni sykkivällä värinällä. Se tuntui ihan hyvältä, mutta ei vielä vakuuttanut minua. Vaihdoin hitaimmalle värinälle. Se tuntui erittäin hyvältä. Vaihdoin seuraavalle voimakkuudelle ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Kokeilin vielä voimakkainta värinää. Voittaja löytyi! Tuntui, että paikkani räjähtävät. Orgasmi oli todella voimakas. Vibraattorin kärki tekee jotain aivan käsittämätöntä. Irohaa voi huoletta pitää suoraan klitoriksen päällä. Kakkos voimakkuudella riittää, kun tekee pientä liikettä tullakseen ja voimakkaimmalla värinällä, vibraattoria ei tarvitse edes juuri liikuttaa. Hellästi vain painaa, niin pystyy saavuttamaan jotain räjähdysmäistä.

Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä, ei siis tarvitse pelätä nappuloita. Vibraattoria voi myös helposti ja näkymättömästi säilyttää latausrasiassaan. Tämä tuote ei jää kaappiin, vaan tulee olemaan varmasti vakiovaruste myös tästä eteenpäinkin, niin yhdessä mieheni kanssa, kuin oman kivaan. Suosittelemme tätä kaikille naisille ja pariskunnille saavuttamaan huipun aina uudestaan ja uudestaan!!!

YonaNainen, 40v

IROHA. Tenga. Mikazuki. Japani tuli ihan ensimmäisenä sanoista mieleen.

Myös laatikon ja tekstien superminimalistisesta muotoilusta ja väreistä. Paketin muotoilu ja mitat ovat millintarkasti mietitty ja viilattu. Ylimääräistä tilaa ei ollut missään ja kaikki loksahti paikalleen kuin palapeli.

Laatikossa oli laturi ja käyttöohje. Ja toisessa laatikossa oli... laatikko! Tai oikeamminkin rasia. Kova muovinen musta rasia. Rasian sisällä oli paketin kannesta tuttu vibra/dildo. Ja kyllä esteetikon silmä lepäsi. Kaikki oli harkittua ja tyylikästä. Sauva lepäsi millintarkasti paikallaan. Kaikki oli aivan täydellisen minimalistista. En rekisteröinyt mitään ylimääräistä, häiritsevää. Mitään joka olisi rasittanut silmiä. Huomasin saman tien että musta rasia on lataustelakka. Masiina oli mahdollista ladata huomaamattomasti tyylikkäässä laatikossaan. Pidän siitä että paristojen kanssa ei tarvitse säätää. Kun virta loppuu niin sitä saa piuhalla nopeasti seinästä lisää.

Yhdestä asiasta olen vähän yllättynyt. Väri. Vaaleankeltainen on hyvä. Vibran muotoilu on hieno ja tyylikäs. MUTTA niiden yhdistelmä tuo mieleen banaanin! Ja se ei ole mielikuvissani kovin tyylikäs ajatus.

Kun nostin vibran käsiini, huokaisin ihastuksesta. Pinta oli silkkinen, pehmeä, "sujuva". Tuntui iholla mahtavalta. Pyörittelin sitä käsissäni ja ihmettelin sen tuntua. Se oli kuin stressilelu siinä vaeltaessaan käsissäni. Lataus oli nopea, ja huomaamaton siinä mustassa rasiassa. Uskomatonta, mutta ennen kuin edes testasin vibran tuntua, taajuutta, voimakkuutta.. pyörittelin sauvaa kauan käsissäni. Tunnustelin, painelin. Se todella menee stressilelusta.

Sauvassa on vain kaksi pientä nappulaa. Toisella nappulalla värinässä edetään ja toisella peruutetaan. Värinä on voimakas, ja ääni hiljainen. Mitä voimakkaampi värinä (3 tasoa), sitä kovempi ääni; kuitenkin kovimmassakin voimakkuudessa hiljainen, mikä on tietenkin aina hyvä asia. Yhtenä vaihtoehtona oli taukoava, sykkivä värinärytmi. Sauva taipuu keskeltä hieman, yhteen suuntaan.

Sauvan pinnan tuntu ja vibran voima tuntuivat hyvältä iholla. Ja ensikosketus alakertaan oli kyllä loistava. Kyllähän tämä nyt klitoriskiihottimena toimii kuin unelma! Itse kestän voimakkaammankin värinän, vaikka voimakkaampi taso ei itselläni varsinaisesti olekaan "toimivampi". Myös säännöllinen sykkivä kuvio toimii, ja varmasti itselläni vielä paremmin toimisi epäsäännöllinen sykkivä moodi, jota ei kyllä tässä ollut. Mutta se on sitten toisen masiinan tehtävälistassa. Anyway, vibra lämmitti koko alakerran nopeasti, ja oma liukkarini houkutteli sauvan siirtymään alemmas ja syvemmälle. Muotoilu, ja se pinnan tuntu, toimi hyvin ja tuntui niin hyvältä että kauaa ei tarvinnut rauhallisesti vaihdella sauvan paikkaa kun en malttanut enää kiusata, ja sain muhkean orgasmin ja pakotin itseni jatkamaan sätkimistä vielä pitämällä vibran kontaktin klitsuun pienimmällä teholla. No tästä kaikesta seurasi tyhmä hymy ja raukea olo.

Esittelin vibran myös kumppanilleni. Myös hän kutsui sitä stressileluksi! Jotenkin se vaan sopii muotoilultaan ja pintamateriaaliltaan sormenpäiden tunnusteltavaksi. Kehuja sai myös hiljainen ääni ja konstailematon vibra jolla oli ilmeisen mukava kiusata minua. Ja olihan se ihan loistavaa kyytiä: samalla sain toivomani epäsäännöllisen sykkeen vibraan kun toinen ihminen oli ohjaksissa!

Yksi asia jonka johonkin sauvaan/kiihottimeen toivoisin, olisi lämpö. Vaikka pinta on tosi miellyttävä eikä yhtään muovisen kylmä niin lisälämpö olisi kyllä paikallaan. En tiedä miksi asia tuli mieleen juuri tämän masiinan kohdalla.

Sauvan puhdistaminen on helppoa sillä se on vesitiivis.Edellinen arvio: Nibble+ Älyvibraattori Seuraava arvio: Passionate Shadows Box


Tenga - Iroha Mikazuki, vibraattori
12900

Tenga - Iroha Mikazuki, vibraattori

Tämä huipputeknologiaa edustava silikonivibraattori ei petä tiukoissakaan tilanteissa! Tengalle on ominaista tuotteiden korkea laatu, loppuun saakka ajateltu muotoilu sekä käyttäjäystävällinen materiaali.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv