Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

GANG BANG COLLECTOR SET

"Voi tohtori Johnson, minkä paketin olet tehnyt! Tästä minä pidin kovasti! Vaikka välillä tuntuu, että Yhdysvallat on näivettyvä suurvalta, tulee sieltä vielä jotakin hyvää: Proudly made in America since 1976!"

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

"No nyt!" ajattelin, kun hain uusinta arvioitavaa lelua pakettiautomaatista. Paketti nimittäin painoi sen verran paljon, että sitä piti kanniskella kaksi käsin. Ekana kävi mielessä, että miten isolla moottorilla varustettu päristin olisi luvassa ja millaista polttoainetta siihen pitäisi laittaa, mutta paketista paljastuikin kunnon boksi täynnä pimppejä (ja yksi pyllynreikä). Eli käytännössä testasin tällä kertaa paketillista erilaisia masturbaattoreita. Ei hassumpaa! Homomiehenä ei ole aikaisemmin tullutkaan vaginoiden kanssa touhuttua ja paketin leidien pornoelokuviin ei ole tullut tutustuttua, joten aluksi vähän nauratti, että nonniin, nyt ollaan uusilla vesillä. Seikkailu alkakoon!

Eli, paketista on 8 erilaista runkkaamiseen sopivaa reikää/sleeveä/masturbaattoria/jokin hyvä sana. Materiaaliksi on valikoitunut todentuntuinen Ultraskyn, joka tuntuu kyllä mukavan pehmeältä sekä sormelle että munalle. Pimppien sisällä on jonkin verran rypyläpintaa, että meno tuntuu mukavammalta. Lelujen lisäksi paketista löytyy Doc Johnsonin vesipohjaista liukkaria, lelunpuhdistusnestettä ja "refresh powderia" eli lelujen kuntoa ylläpitämään tarkoitettua pulveria. Ja nämä ennalta mainitut eivät ole mitään pieniä kertakäyttöpussukoita, vaan ihan oikean kokeisia pulloja ja purnukoita. Erittäin hyvä, että näitä on laitettu mukaan! Veikkaisin, että aika monella tulee ostettua vain itse lelu, mutta nuo huoltoaineet jää ostamatta, joten lelujen käyttöikä voi jäädä lyhyemmäksi.

Käytössä lelut kyllä ajavat asiansa. Reiät ovat mukavan tiukkia ja materiaali tuntuu tosi hyvältä. Liukkarin kanssa lelujen äänimaailmakin oli kiihottava: kunnon lotinaa ja litinää oli touhutessa. Lelun toisessa päässä olevan reiän sulkiessa sormella sai lisää imuvoimaa ja tuntumaa, kannattaa kokeilla. Näitä leluja oli kyllä mukava painella menemään, hyvät orgasmit sai. Lelujen peseminen ja puhdistaminen oli yksinkertaista ja paketissa tuli hyvät käyttöohjeet mukaan. Englantia osaamattomille voisi suomenkielisistä ohjeista olla apua vähän enemmän.

Voi tohtori Johnson, minkä paketin olet tehnyt! Tästä minä pidin kovasti! Vaikka välillä tuntuu, että Yhdysvallat on näivettyvä suurvalta, tulee sieltä vielä jotakin hyvää: Proudly made in America since 1976!

KumitorviMies 30v,

Nyt, kun se on pois alta, puhutaan hetki paketista, jossa nämä lelut tulevat ja oletettavasti ovat suunniteltu säilytettävän. Tämä miltein eväslaatikkoa muistuttava pahvilaatikko on sinänsä hauska idea, mutta ei käytännöllinen. Liimasaumat olivat puoliksi auenneet jo paketin saadessani ja lahosi kokonaan toisella avauskerralla. Jos nämä tosiaan ovat Johnsonin lippulaiva mallit, niin kohdelkaa niitä sen mukaan. Sen sijaan että myytte minulle 20vuotta vanhaa viskiä ryppyisestä Alkon kassista, paketoikaa lelunne muoviin.

Tässä on minun ideani paketoinnista: tumma muovinen salkku, jonka kulmissa on viiden millin tuuletusaukot. Salkku on kuvioitu minimaalisella kuvioinnilla ja huomiota herättämättömällä logolla. Klipsit avattua kansi aukeaa ja sisäpuoli on vuorattu vaahtomuovilla, jotta sisällä olevat kapselit pysyvät paikallaan. Kapselit ovat kuusikulmaisia, joiden kansissa ovat mallien kasvot, kyljessä lukee heidän nimensä ja kokovartalo kuvat. Pohjassa taasen on samanlainen viiden millin tuuletusreikä ja sisällä tietysti lelut. Näin tulisi tuote, jota itse arvostat markkinoida. Toisaalta, kuinka paljon tyyliä voit odottaa paketilta, joka on nimeltään ”gang bang collector set”.

Vauhdikas pari viikkoa kahdeksan lelun kanssa rajoittui kahteen opittuani inserttien rajoitetuista vaihtoehdoista. En edes voi nimetä käyttämääni kahta, sillä paketin kyljessä olevaa rosteria on mahdotonta yhdistää sisällä oleviin leluihin. Sen tiedän, että toinen inserteistä on 13cm pitkä, toinen 14cm ja kaikissa on reikä lävitse asti.

Olen sanonut sen ennen ja sanon sen taas, yksiöstäni ei löydy yhtään neliömetriä, josta mielestäni olisi helppoa ja mukavaa siivota mällejäni päivittäin. Reikä seksilelun pohjassa mitätöi yhden mukavuuksista käteen verrattuna, joka on survoa syvälle ja nauttia orgasmista, ilman huolta mihin lasti lentää. Internetti on täynnä neuvoja, miten tukkia reikä Viinistoppareista silikonisiin korkkeihin. Mutta nämä ratkaisut vievät kahdesta kolmeen senttiä arvokasta tunnelipituutta.

Parempaa tulosta sain aikaan tunkemalla puolen litran muovikupin ”Liberator - On A Mission” tyynyyni, jonka jälkeen insertin pystyi asettelemaan kupin sisälle. Niin naurettavalle kun tämä asetus näyttikin, niin se toimi paremmin kuin kotelolliset masturbaattorit, joille tyyny on tarkoitettu. Kupin suuaukko on laajempi, kuin insertti, joten se mahtui kääntymään eri kulmiin minun kanssani ja myötäili kaluni liikkeitä. Kupin reunat olivat tyynyn aukon alapuolella, joten loppuun asti survoessa en tuntenut kovan muovin painautuvan lantiooni.

On suositeltavaa, ettet milloinkaan käytä mitään Johnsonin tuotteista huoneenlämpöisenä. Syystä tai toisesta materiaali tuntuu kovalle, kuivalle ja raapii kyrvän pintaa kivuliaasti, vaikka uisit liukkarissa. Voit lämmittää inserttejä vedessä noin 40 asteiseksi, mutta suosittelen lämpimästi ostamaan usb-virralla toimivan lämmittimen. Tämän jälkeen Johnsonin lelut tuntuvat paljon paremmille, mutta Silti niiden kanssa kuluu huomattavasti enemmän liukkaria läpivedon mahdollistaessa sen valumisen molemmista päistä käytön aikana.Edellinen arvio: Satisfyer - Twirling Delight Seuraava arvio: Satisfyer - Legendary Duo


Gang bang collector set
19990

Gang bang collector set

Kahdeksan erilaista masturbaattoria samassa paketissa! Aito ja oikea tukkupaketti himohamstraajalle, kyltymättömälle keisarille tai Hänelle, jolle mikään ei ole liikaa!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv