Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZENN - POWERMATE 2 MASTURBATOR

Testaajan mielestä tämän masturbaattorin tulisi ehdottomasti kuulua jokaisen miehen kokoelmaan. "Tämä masturbaattori pitää huolen siitä, että tulet kokemaan toinen toistaan mahtavampia orgasmeja yhä uudelleen ja uudelleen."

KeltainenpaloautoPari 23 v.,

"Ai että! Ai että! Ei tässä voi muuta sanoa kuin, että nyt ollaan hyvän äärellä. Zennin PowerMate 2 päätyi kyllä samantien paras seksilelu-listani kärkeen. Vaikka moni muu omistamani seksilelu onkin hoitanut hommansa hyvin, on niissä kuitenkin ollut aina jotain, mikä on laskenut vähän niiden hohtoa: on se sitten ollut liian suuri koko, liian tehoton moottori tai epämiellyttävä materiaali.

PowerMate 2 on pienikokoinen tehopakkaus, jonka tehoa ei todellakaan voi korostaa liikaa. Zenn on pakannut masturbaattorin siistiin helposti avattavaan pakkaukseen, joka sisältää kaiken tarvittavan. Masturbaattorin ja latauskaapelin lisäksi pakkauksesta ei löydy mitään muuta sen kummempaa .eikä tarvitsekaan. PowerMate 2 on äärimmäisen yksinkertainen masturbaattori, mikä on mielestäni mahtava asia. Siinä on vain kaksi painiketta, joiden avulla tuotteen hallinta on yksinkertaista ja saumatonta. Siinä ei ole myös mitään ylimääräisiä ominaisuuksia tai irroitettavia osia. Niin pakkauksesta kuin itse tuotteestakin on jätetty kaikki turha pois ja homma on pidetty simppelinä.

PowerMate 2 on kokonsa puolesta erinomaisesti suunniteltu. Se on vain hieman suurempi kuin Rexonan roll-on deodorantti ja painoltaan aikalailla tasan 100 grammaa. Se on siis todella helppo ottaa mukaan matkalle esimerkiksi samassa laukussa hygieniatuotteiden kanssa.

Muutamana ekana testikertana ongelmaksi muodostui liian nopea tuleminen. Luit aivan oikein. PowerMate 2:ssa on niin paljon tehoa, että saa olla kyllä tosissaan tarkkana, ettei tule liian nopeasti. Oli todella hämmentävää, kuinka nopeasti kestävyyden raja tuli vastaan ja oli pakko nöyrtyä masturbaattorin tehon edessä. Tuntui, ettei ekoista kerroista ehtinyt nauttia edes kunnolla. Sessiot päättyivät siihen, että ihmettelin vain, miten sitä nyt jo laukesi.

Pienen harjoittelun ja masturbaattoriin tutustumisen jälkeen kestävyys on kuitenkin parantunut huomattavasti ja sessioista voi nauttia nyt paljon pidempään. Vaikka yhä edelleen kolmannen värinäohjelman kanssa saa olla varovainen, se kun saa laukeamaan alta aikayksikön. PowerMate 2 käyttöönoton jälkeen täytyy sanoa, että vanha Fleshlight ei tunnu enää miltään tähän verrattuna. PowerMate 2 on ehdottomasti paras masturbaattori, mitä ole kokeillut. Siitä on tullut ehdoton suosikkini.

Tehokkaan värinän lisäksi PowerMate 2 muodostaa niin kovan alipaineen, ettei sitä tunnu saavan peniksen päästä millään irti - enkä yhtään liioittele. Jos pidät alipaineen tuottamasta imusta, PowerMate 2 pitää kyllä huolen siitä ettei imu lopu. Kova imu varmistaakin, ettei masturbaattori pääse putoamaan peniksen päästä pois. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että sinun ei tarvitse huolehtia masturbaattorin paikalla pysymisestä vaan voit keksiä käsillesi muuta tekemistä. Imu mahdollistaa esimerkiksi nautinnolliset leikit kumppanin kanssa. Voit huoletta tyydyttää kumppaniasi samalla kun PowerMate 2 tyydyttää sinua ja olla varma, ettei masturbaattori ole karkaamassa minnekään kesken kaiken.

Suuren tehon mukana tulee väistämättä myös ääntä. PowerMate 2 ei ole kaikista äänekkäin masturbaattori, mutta ei sitä silti onnistu salassa käyttämään. Suosittelenkin sen käyttöä ainoastaan tilanteissa, joissa värinän ääni ei haittaa. Masturbaattori tarraa kyllä niin tiukkaan penikseen kiinni, että sitä voisi muuten huoletta käyttää housujen sisällä vaikkapa julkisesti, mutta moottorin ääni paljastaisi kyllä muille ympärillä oleville homman nimen. Kiinnostavaa oli huomata, että masturbaattorin värinä resonoin välillä penikseen vahvistaen jopa hieman moottorin ääntä.

Akun kesto saa minulta myös paljon kehuja. Masturbaattori on ollut minulla nyt kuukauden käytössä, eikä sitä ole tarvinnut ladata ensimmäisen latauksen jälkeen vielä kertaakaan. Akku tuntuu kestävän loputtomiin, vaikka masturbaattoriin ei isoa akkua mahdukaan ja sen tehokkaan moottorin kuvittelisi vaativan runsaasti virtaa. Toiminta-ajaksi luvataan noin tunti, mutta kuten päätellä saattaa, niin pitkään en ole tämän masturbaattorin kanssa kestänyt, että akku olisi ehtinyt loppua kesken kaiken.

Masturbaattorin pesun kanssa saa olla huolellinen, sillä PowerMate 2 ei ole vedenkestävä. Vaikka tuotteessa onkin käytetty vedenkestävää silikonia, voi kosteus päästä sisään latauskaapelille tarkoitetusta reiästä. Masturbaattoria ei siis kannata upottaa vesihanan alle, vaan se kannattaa pyyhkiä huolellisesti vaikka kostealla liinalla tai paperilla. Toivon mukaan Zenn kehittäisi tuotetta vielä latausportin osalta ja toisi siihen monista muista masturbaattoreista löytyvän, magneetti en kautta tapahtuvan, lataustekniikan. Tällä tavoin tuotteesta saataisiin täysin vedenkestävä.

On kai sanomattakin selvää, että PowerMate 2 tulisi mielestäni kuulua ehdottomasti jokaisen miehen kokoelmaan. Tämä masturbaattori pitää huolen siitä, että tulet kokemaan toinen toistaan mahtavampia orgasmeja yhä uudelleen ja uudelleen."Edellinen arvio: Colours - Pride Dildo Wave 6" Seuraava arvio: ZENN - 10-piece complete beginners set


ZENN - PowerMate 2 masturbator
6990

ZENN - PowerMate 2 masturbator

ZENN - PowerMate 2 Masturbator sopii vaikka taskuun! Käsissäsi, tai vehkeessäsi, on taatusti markkinoiden kompaktikokoisin ladattava värinöillä varustettu miesten vibraattori! Suoranainen teknologian ihmenäytös!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv