Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FUN FACTORY - VOLITA VIBRAATTORI

Testiryhmän uusi jäsen "Niki" sai testattavakseen Fun Factoryn hieman erikoisen muotoisen vibraattorin. Volita vibraattori osoittautui monipuoliseksi ja hoiti tehtävänsä mallikkaasti. "Tuote on hintansa väärti, eikä ainakaan minulla tämä jää vain laatikon pohjalle pyörimään".

NikiNainen n. 20 v.,

Noutaessani pakettia jouduinkin käymään vielä yllättävillä asioilla, jolloin monet kysyivät mitä olin tilannut. Pokerinaamaa pidellessäni vastasin tilanneeni vain uusia kieliä kitaraani, täydestä taisi kuitenkin vastaus muille mennä.

Kotona pakettia avatessani yllätyin hieman sisällöstä, en osannut odotaakaan näin erikoisen näköistä vibraattoria! Paketti oli itsessään simppeli sekä helposti avattavissa, käyttöohjevihko oli hieman sekava mutta ymmärrettävissä, ja kukapa nyt ei tietäisi mitä vibraattorilla tehdään.

Itse laitteeseen menee yksi AA paristo, ja paristokotelo oli helppo kääntää auki päässä olevasta valkoisesta säätövivusta. Paristot eivät sisälly pakettiin, joten kannattaa käydä ne valmiiksi kaupasta ostamassa, jotta tuotteen tipahdettua postilokeroon ei tarvitse odotella käyttöönottoa. Säätöinä tästä löytyy vain on/off, mutta tehoa löytyi silti ainakin omiin tarpeisiini aivan riittävästi. Hiljaiseksi tuotetta en menisi sanomaan, mutta ääni ei kuitenkaan ole häiritsevän kova. Silikoninen materiaali on mukavan tuntuinen niin kädessä kuin intiimialueellakin. Mihinkään pöydille en jättäisi pyöriskelemään, pinta tarraa itseensä kaikki vähäisetkin nukat ja roskat. Väri on simppeli violetti, ja ulkonäkö on muutenkin alkujärkytyksen jälkeen miellyttävä. Suhteellisen pienen kokonsa vuoksi tämän voi ottaa vaikka reissuun mukaan, ei paljoa tilaa laukussa vie. Vesitiiviydestä myös plussaa, helppo pestä käytön jälkeen odottamaan taas seuraavaa kertaa. Aivan upoksiin en laitetta laittaisi, mutta tästä saisi varmasti myös kivan lisän suihkuhetkiin.

Aivan ensin epäilykseni tässä vibraattorissa herätti haarautuva pää. En tiennyt nauraako sille vai ei, en edes aluksi tiennyt mitä sillä tekisin, mutta loppupeleissä se osoittautuikin tämän laitteen parhaimmaksi ominaisuudeksi. Värisevät päät stimuloivat niin klitorista kuin nännejäkin, mutta vähänkään lujempaa ihoa vasten painamalla heiluminen loppuu. Päät saisivat mielestäni väristä jopa voimakkaammin, nyt kokonaisuudesta jäi aavistuksen verran vaisu. Laite toimii kuitenkin mainiosti myös normaalina vibraattorina, päät painautuvat vastakkain sisään työntäessä, eikä haarautumista enää edes huomaa. Värisevillä päillä saa stimuloitua myös muita kehon osia, tästä laitteesta riittäisi kyllä seuraa pidemmäksikin aikaa.

Kokonsa puolesta laite sopii niin aloittelijalle kuin hieman kokeneemmallekin henkilölle. Jos pitää normaaleista vibraattoreista, on tämä oiva lisä kokoelmaan hieman erilaista tuntumaa tuomaan. Itselleni on usein vaikea saada täyttä orgasmia välineiden kanssa, mutta tämän kanssa laukeamisessa ei ollut ongelmaa. Sanoisin että tuote on hintansa väärti, eikä ainakaan minulla tämä jää vain laatikon pohjalle pyörimään. Soveltuu varmasti myös pariskunnille piristämään seksikokemuksia.Edellinen arvio: Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl Seuraava arvio: ARIA - Vitality Bullet Kit


Fun Factory - Volita vibraattori
3490

Fun Factory - Volita vibraattori

Fun Factoryn Volita on helppokäyttöinen ja sirokokoinen vibraattori, jolla on suuret voimat! Sen kärkien lepatus, taputus ja värinä tuntuvat uskomattoman nautinnollisilta klitoriksellasi ja muuallakin kehosi herkissä paikoissa!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv