Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

SLT - DILDO 7"

Itseliukastuvan SLT-tuotesarjan dildo todettiin oikein passeliksi sooloiluun vaikka sauvan koko onkin melko suuri. Itseliukastuva ominaisuus toimi hyvin, eikä tämä sauva ole ainakaan liian jäykkä.

365 päivää seksiäPari 30 v,

Kesäloman rientoihin saapui juuri sopivasti Kaalimadon paketti, joka sisälsi tällä kertaa SLT tuotesarjaan kuuluvan tekopeniksen. Tämän tuoteperheen tuotteista meillä ei ollut aikaisemmin kokemusta, joten odotimme mielenkiinnolla testaamista. Tällä kertaa testattavaksemme saapunut tekopenis on kooltaan iso ja on todella aidon näköinen ja tuntuinen. Itse tuotteen pakkaus on varsin siisti, mutta kookas. Käyttöohjetta tekopenis ei sinällään tarvitse, mutta pakkauksen kyljessä olevat . useammalla kielellä kirjoitetut . tuoteselosteet ovat aika pienellä präntillä kirjoitettu. Tästä huolimatta tekopeniksen . ja samalla SLT tuotesarjan . idea tulee esille: tekopenis on varustettu 30 kertaa kestävällä liukuvoiteella eli tuote on itseliukastuva. Ideana on lisätä vain tippa vettä tai sylkeä, ja homman pitäisi luistaa kuin rasvattu.

Ja ei muuta kuin testituloksia: itseliukastuva tuote tuntuu käsissä hieman tahmealta. Tosin eipä sitä ole käsissä tarkoitettu käytettävänkään :) Liukaste toimi kuitenkin kuten luvattu. Tippa sylkeä ja liukaste toimi loistavasti! Tuoteselosteessa luvataan 30 käyttökerran kesto ja hyvin se kestikin. Tekopeniksen peseminen hieman arvelutti juurikin liukasteominaisuuden vuoksi, mutta peseminen ei haitannut lainkaan, vaan liukaste kesti pesemistä hyvin. Tässä tuotesarjassa liukaste on tervetullut lisä helpottamaan touhuja.

Entäs sitten se muu puoli? Tekopenis on iso ja se todellakin tuntuu isolta. Vaati hieman totuttelua kokoon, mutta imukupin avulla tuli keksittyä kaikenlaisia tapoja etenkin sooloseksiin naiselliselle osapuolelle. Klitoriksen kiihotukseen kävivät niin omat kuin kumppanin kädet sekä kaapista löytyvät vibraattorit. Hieman vain silloin oli sooloilessa kädet niin sanotusti täynnä, mutta maaliin asti päästiin sopivan sähläämisen jälkeen. Toki tekopenis sopii silloin, jos välillä haluaa vähän isompaa tai pareille, jotka haluavat kumppanin kanssa tyydyttää vain toisen osapuolen.

Itse koin huonona puolena tekopeniksen joustavuuden, koska tuntui että se oli haasteellista laittaa sisään vaginaan. Ehkä hieman jäykempänä se olisi ollut helpompaa, mutta penetraation jälkeen laite toimi vallan hyvin. Tottumiskysymys myös.

Loppujen lopuksi vallan mainio tekopenis etenkin sooloiluun.Edellinen arvio: ElectroShock - Cock Ring with Ballstrap Seuraava arvio: Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl


SLT - Dildo 7
4990

SLT - Dildo 7"

Tämän ainutlaatuisen tekopeniksen kanssa pelehtiessä et tarvitse erillistä liukuvoidetta, pelkkä vesi riittää ja olette valmiina menoon ja meininkiin! Voiko helpommaksi enää mennä!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv