Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - MEN ONE

Tämä kevätkiiman tyydyttäjä vei testaajiltamme jalat alta! Tässä masturbaattorissa tuntui olevan lähes kaikki kohdallaan. Toinen testaajistamme tuli siihen tulokseen, että Satisfyer Men on paras masturbaattori, jota hän on koskaan kokeillut. Vahvat suositukset siis ja sopii kaikille peniksen omaaville ihmisille.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Ensivaikutelma

Kaalimato tarjoaa taas kerrassaan aimon annoksen nautintoa masturbaattorin muodossa. Kyseessä on Satisfyer Men. Pakkaus on musta ja asiallinen oloinen. Kannessa komeilee musta masturbaattori, jossa on sininen kuviointi. Pakkauksen takaosassa on, ilmeisesti kokenut pornotähti, Rocco Siffredi, joka väittää saaneensa parhaan orgasmin tällä tuotteella. Nyt on kovat odotukset. Avaan pakkauksen. Musta kotelo tuntuu hyvältä kädessä. Sopivan kokoinen ainakin meikäläisen kädelle. Avaan isomman korkin, jonka alta paljastuu valkoinen insertti. En täysin hahmota mitä insertinsuu oikein muistuttaa, jonkin verran se näyttää ihmisen suulta. Eikai sillä merkitystä? Insertti on pehmeän ja yllättävän miellyttävän tuntuinen. Työnnän sormen sisään. Reikä tuntuu suhteellisen tiukalta ja matkan varrella tuntuu erilaisia säännöllisiä poimuja. Tuotteen sivuissa on kaksi napinoloista kohtaa, joita painalla saa lisättyä painetta. Painetta pystyy päästämään pihalle avaamalla toista päätä. Tuotteen mukana tulee ohjeet, hyvin selkeät sellaiset. Irrotan ohjeiden mukaisesti insertin ja pesen sen. Insertti asettuu hyvin takaisin kotelon sisään. Tuote vaikuttaa teknisesti hyvin suunnittelulta, kestävältä ja toimivalta.

Ensituntuma

Täytyy sanoa, että aina kun testaan masturbaattoreita, alavatsassa ja peniksessä on se sama kutkuttava fiilis mikä on juuri ennen seksiaktia. Paljon ei tarvitse tehdä, että saa peniksen kovaksi. Laitan mukavan määrän vesiliukoista liukuvoidetta tuotteen reiän suulle. Penis työntää melko sutjakkaasti sisään. Tuntuma on erittäin hyvä! Jokainen liike tuntuu hyvältä ja kokonaisvaltaiselta. Vaikka poimut tuntuisi olevan tasaisen välein, ne toimivat ja hierovat peniksen jokaista osaa kärjestä lähtien. Jonkin verran tulee lisää painetta kuin tuotteen sivuilta pumppaa, mikä on tosi hyvä juttu. Hämmentävää, mutta penis näyttää isommalta ja paksummalta kuin koskaan ikinä. Ehkä se johtuu tästä tuotteesta? Täytyy sanoa, että tuntuma on aikalailla samanlainen oikeassa yhdynnässä, mutta ääneltään hieman muistuttaa suihinottoa. Kaikki on plussaa. Jonkin verran härnään itseäni pitämällä taukoja ja hidastamalla tahtia. Nautin suuresti tästä tuotteesta. Lopulta annan itseni laueta masturbaattorin sisälle äänekkäästi. Erittäin hyvä tuote!

Aktin jälkeen irrotan insertin ohjeiden mukaisesti. Pesu onnistuu vaivattomasti hanan alla. Laitan tuotteen roikkumaan ylösalaisin, jotta saan kaiken veden sisältä pois.

Yhteenveto

Jonkin verran elämäni aikana masturbaattoreita kokeilleena uskallan väittää, että Satisfyer Men on selkeästi ykkönen. Tuotetta olen testannut useamman kerran, joskus jopa kahdesti päivässä. Orgasmiin pääsee tarvittaessa nopeasti, mutta jos aikaa löytyy, sen parissa voi viihtyä pidempäänkin treenaamalla kestävyyttä. Pidemmissä sessioissa olen huomannut, että liukuvoidetta tulee lisätä aika ajoin, sillä se katoaa johonkin.

Paljon lisäpisteitä Satisfyer Men saa tuntumasta ja äänestä, mikä lähtee kun tuotetta liikuttaa edestakaisin, se muistuttaa paljon suihinottoa. Insertin poimut on hyvin suunniteltu, sillä reikä ei ole liian tiukka, mutta silti se stimuloi penistä laaja-alaisesti ja tehokkaasti. Penis on näyttänyt mahtavan paksulta aina kun tuotetta olen käyttänyt, uskomatonta. Tuotteesta saa hyvän otteen ja painetta saa lisättyä tarvittaessa, mikä on erittäin hyvä. Pienen miinuksen tuote saa kuitenkin insertin ulkonäöstä. Olisin itse kaivannut selkeämmän näköistä suuta, vaginaa tai anaalia. Tuote vaikuttaa kaiken kaikkiaan kestävältä ja laadukkaalta. Uskallan suositella tätä kaikille peniksen omaaville ihmisille. Taattua nautintoa! En usko, että tähän voi pettyä.

CupidoMies, 24v.,

Kevätkiiman taltuttamiseksi Kaalimadolta testiin saapui Satisfyer Men masturbaattori. Omaan makuuni sopien tässä masturbaattorissa on kaikki mitä keinovaginalta vaaditaan - eikä mitään ylimääräistä. Tyylikkään minimalistisesta pakkauksesta löytyy itse masturbaattorin lisäksi vain käyttöohjeet, mutta mitäpä sitä muuta tarvitsisikaan. Itse lelu on hyvin elegantti ja miellyttää allekirjoittaneen silmää yksinkertaisella verhoilullaan eikä se ole turhan raskas kannatella, vaikka se suht painava ja kookas onkin. Masturbaattoriin kuuluu insertin lisäksi neljä kotelon osaa: korkki, ulko- ja sisärunko sekä paineensäätöruuvi.

Satisfyer Men poikkeaa tavallisesta keinovaginasta säätöominaisuuksillaan. Lelun sisällä olevaa painetta voidaan säätää paineensäätöruuvia kiertämällä. Sitä voi joko pitää raollaan, jolloin ilmaa kulkee vähän sisään/ulos, kiinni tai auki. Paineensäätöruuvin ollessa auki ei lelun sisälle synny suurta painetta ja tuntuma vastaa pitkälti normaalia .vapaasti virtaavaa. keinovaginaa. Jos korkin sulkee tai sitä pitää raollaan, syntyy leluun joko ali- tai ylipaine, riippuen siitä onko penis sisällä vai ulkona kun korkin sulkee. Jos laitat peniksen sisään vasta korkin suljettua, syntyy sisälle ylipaine ja jos taas suljet korkin vasta peniksen ollessa sisällä, syntyy sisälle alipaine. Tuntuma vaihtelee hieman riippuen paineen määrästä. Paineen lisäksi myös tunnelin tiukkuutta voidaan säätää pumppaamalla sisärungon sisällä oleviin ilmatyynyihin ilmaa lelun sivuilla olevista tyynyistä painamalla. Itse onnistuin puhkaisemaan ilmatyynyn omissa leikeissäni, mutta siitä lisää myöhempänä. Ilmatyynyt voidaan tyhjentää painamalla kahta lelun sivuilla olevaa venttiiliä alas.

Ja sitten itse asiaan eli kevätkiiman tyydyttämiseen. Satisfyer Men pääsi ammattimaiseen stressitestiin saman tien, sillä tyydytin tarpeeni tällä nautinnontuojalla useana päivänä peräkkäin monta kertaa päivässä. Kuten yleensäkin tämäntyyppisten masturbaattorien kanssa leikkiessä on liukuvoide välttämättömyys, eli kyrpä uimaan liukkarissa ennen penetraatiota. Ja muistakaahan ottaa insertin sisällä oleva sisäputki pois, jonka tarkoituksena on estää insertin vaurioituminen varastoinnin aikana. Lelun insertti on erittäin tyydyttävän tuntuinen koko matkalta ja sen materiaali on todella miellyttävän ja laadukkaan tuntuista. Mainittakoon, että Satisfyer Men läpäisi stressitestini insertin osalta erittäin hyvin ja materiaali pysyi kaikkien leikkien ajan uudenveroisena ja pehmeänä. Lelun keskivaiheilla olevan sisärungon (jossa ilmatyynyt sijaitsevat) tiukkuus oli välillä jopa liian tiukka allekirjoittaneen keskivertoa paksummalle penikselle, mutta oikeat säädöt löydettyäni tuntuma alkoi muistuttaa pitkälti hyvää suihinottoa kevyellä imulla, käsiavustuksella ja terskan hyväilyllä.

Kokeilunhaluisena itsetyydyttäjänä päätin kokeilla lelua usealla eri tavalla ja valitettavasti onnistuin tässä yhteydessä tekemään vähän tuhoa sen pumpattaviin ilmatyynyihin. Pumppasin tyynyihin hieman liikaa ilmaa ja työnnyin voimalla sisään, jonka seurauksena tyynyyn tuli pieni reikä ja se ei enää pitänyt ilmaa yhtä hyvin sisällä, vaikkakin tyynyt kyllä edelleen täyttyvät pumppaamalla. Onnekseni menetys ei ollut suuri, sillä omaan makuuni pelkkä sisärungon tuoma tiukkuus on jo täysin riittävä luomaan riittävän tiukkuuden penikseni ympärille. Opetuksena tästä olkoon se, että jos tuntuu ettei kyrpä uppoa sisälle ei välttämättä kannata runnoa sitä voimalla sisään . neuvo pätee masturbaattorien lisäksi myös oikeisiin naisiin. Onneksi tämä lelu ei sentään lyö turpaan, toisin kuin nainen saattaisi lyödä moisen kohtelun jälkeen. Omaan makuuni ilmatyynyt saavat siis luvan pysyä yhtä tyhjinä kuin kassinikin, mutta rakkauteni tähän leluun löytyi säädettävän paineen kautta. Runkkausmestarin vinkki suihinottomaisen ja taivaallisen tuntuman löytämiseksi: avaa paineensäätöruuvi kokonaan, työnny niin syvälle, kun vain ikinä kykenet ja sulje ruuvi ollessasi pohjassa asti. Näin saat lelun sisälle aikaiseksi alipaineen, joka tuntuu peniksessä imuna aina kun vedät lelua ylöspäin. Ja sepäs tuntuukin luvattoman hyvälle! Nämä säädöt löydettyäni en muita säätöjä paljoa enää käyttänytkään, sillä kevätkiimassani en montaa työntöä näillä huippusäädöillä kestänyt - alipaine lypsi penikseni ja kassini tyhjiksi viimeistäkin tippaa myöten, kun laukesin kahdeksan ydinohjuksen voimalla. Luulin lelun yhteydessä mainostettavaa Rocco Siffredin .paras orgasmi ikinä. lainausta lähinnä mainospuheeksi, mutta kauas ei siitä jäädä oikeilla säädöillä. Alipaineen lisäksi on toki myös muitakin säätömahdollisuuksia: mikäli suljet paineensäätöruuvin ennen penetraatiota, syntyy lelun sisälle ylipaine työnnyttäessä sisään, joka vastustaa työntymistä sisälle ja se tuntuu huomattavasti erilaiselle alipaineeseen verrattuna. Myös paineensäätöruuvin pitäminen raollaan tuntuu hieman erilaiselle, joten lelulla leikittäessä on suotavaa kokeilla kaikkia mahdollisia säätöjä omien suosikkien löytämiseksi. Huom! Parhaan nautinnon saamiseksi kannattaa asetukset säätää uusiksi muutamaan otteeseen kesken leikkien, sillä paine tasaantuu hiljakseen jokaisella työnnöllä kohti normaalitilannetta.

Kuten yleensäkin kotelollisissa keinovaginoissa on tapana, tapahtuu lelun peseminen irrottamalla insertti kotelostaan ja pesemällä se vedellä ja saippualla tai seksilelujen desinfiointiaineella. Insertin materiaalin pitämiseksi uudenveroisena suositellaan sen käsittelyä hoitotalkilla aina pesun ja kuivauksen jälkeen, mutta testaamani kappale pysyi hyväkuntoisena myös ilman talkkia. Insertti kannattaa kuivattaa huolella myös sisältä pesun jälkeen joko kääntämällä se nurinpäin tai antamalla sisälle jääneen veden valua yön yli pois pitämällä se pystyasennossa. Plussaa Satisfyer Men saa säätöominaisuuksista, alipaineen ansiosta syntyvästä mahtavasta tuntumasta ja elegantista ulkomuodosta. Miinusta taasen sataa ilmatyynyjen heikkoudesta ja niiden hankalahkosta käytöstä. Itse en kokenut ilmatyynyjä ollenkaan tarpeellisiksi, mutta veikkaan niiden olevan hyvä lisä hieman pienemmän miehisen mitan omaaville henkilöille. Kokonaisuutena lelu saa kiitettävän arvosanan sekä aktiivipaikan allekirjoittaneen lelukokoelmasta. Ja mikä parasta, tämä leluhan on aivan naurettavan halpa verrattuna sen laadukkuuteen. Suosittelen tätä masturbaattoria kaikkien miesten lelulaatikoiden täytteeksi: Satisfyer Men on erittäin hyvä valinta esimerkiksi ensimmäiseksi keinovaginaksi.Edellinen arvio: SLT - Easy Grip Masturbator XL, vaginal Seuraava arvio: Kaalimato - Anustappi


Satisfyer - Men One
3990

Satisfyer - Men One

Pornotähti Rocco Siffredin kanssa kehitetty, supersuosion saanut Satisfyer Men One -masturbaattori lähes hotkaisee peniksesi ja stimuloi sitä nautinnollisesti.

"Best orgasm ever" - Rocco Siffredi

Rocco jos joku tietää miltä täydellinen orgasmi tuntuu!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv