Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

CLANDESTINE DEVICES - MIMIC PLUS

Ergonomisesti muotoiltu kiihotin on testaajan mielestä hyvä peruslelu erityisesti mukaan matkalle ja "hiirikädestä" kärsiville.

n00bsM22,N20,

Mimic plus on käteen sopiva klitoriskiihotin, joka mahtuu sopivasti matkalle mukaan. Se muistuttaa hieman pientä lintua, jonka nokasta löytyy värinät niin klitoriksen, nännien kuin muidenkin erogeenisten pienien alueiden kutitteluun. Siivet varmistavat hyväilyn osuvan häpyhuulienkin alueelle. Muotoilu on tehty ehkä enemmän pariskunnat edellä, sillä yksinään sitä pitäisi pitää väärinpäin kädessä, mikäli parhaat nokkavärinät haluaa klitorikselle. Mutta pariseksissä se onkin oikein loistava lisä käsillä pelailuun. Parhaat värinät saa, kun seksikumppani pitää lelua kädessään muotoilun edustamalla tavalla (etu- ja keskisormen välissä kämmenellä leväten) ja ohjaa käsivartensa kiihotettavan jalkojen välistä klitorikselle. Näin voimakkaimmat värinät osuvat juuri oikeaan osoitteeseen ja samalla häpyhuuletkin saavat osansa.

Lelu on silkkistä silikonia kauttaaltaan, lukuun ottamatta sen kannassa sijaitsevaa valoa, mikä on pimeällä leikkiessä kätevä, jos lelu sattuu lipsahtamaan peiton sekaan. Silikoni tuntuu ihanalta iholla ja on erittäin kätevä pestä. Sen laturi toimii magneeteilla USB-johdon kautta, millä saavutetaan täysi vesitiiveys, eli kylpykamunakin tämä lelu toimii.

Kiihottimesta löytyy kolme nappulaa, joiden avulla voi selailla eri voimakkuuksien ja värinätoimintojen välillä. Mielestäni valinnat värinätoiminnoiksi ovat oikein toimivia, oma suosikkini on aaltoileva voimakkuus, joka on ohjekirjassa nimetty cariciaksi.

Lelu on kokoisekseen todella voimakas. Ei vedä vertoja langalliselle leluille, mutta hyvin pärjää kookkaampien sisaruksiensa kanssa. Ja orgasmit ovat sen mukaisia! Tämä lelu tulee kyllä ehdottomasti matkustuskäyttöön pienen kokonsa, monikäyttöisyytensä ja matkustuslukkonsa ansiosta. Mikäli tavoitteenasi on saada pieni, sievä ja huomaamaton lelu, joka kuitenkin hoitaa homman kotiin, olet löytänyt etsimäsi.

Lelusta on vaikea löytää sanottavaa enempää, niin negatiivista kuin positiivistakaan. Se on hyvä peruslelu erityisesti siihen matkustuskäyttöön, kun käsimatkatavaroihin ei viitsi ottaa puolta arsenaalia lelulaatikosta mukaan. Muotoilu antaa ja ottaa, mutta ergonomia on tässä lelussa loppuun asti mietitty, ainakin niihin tiettyihin asentoihin. Eli jos jännetuppitulehdus liiasta runkkaamisesta (tai miksei siitä tietokonehiiren käytöstä) vaivaa, tässäpä oiva lelu sinulle.Edellinen arvio: Rocks-Off - Cocktail Seuraava arvio: Lovense - Hush Butt Plug, Small


Clandestine Devices - Mimic Plus
17990 14390
 

Clandestine Devices - Mimic Plus

Voimakkaasti värisevä ja ergonomisesti muotoiltu kiihotin jäljittelee kämmenen muotoja ja asettuu etu- ja keskisormen väliin tehden kädestäsi kiihottavasti värisevän tyydyttäjän.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv