Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

AVANT - PRIDE P8 LOVE DILDO

Tämän dildon parhaat puolet olivat testaajan mielestä värit, materiaali ja imukuppi. Parhaiten tämä dildo sopii käyttöön strap on -valjaiden kanssa.

n00bsM22,N20,

Täytyy alkuun sanoa, että minulla ei ole hirveästi kokemusta puhtaasti penetraatioon pohjaavista dildoista, etenkään silikonisista sellaisista. Mutta jotenkin Kaalimato osasi lähettää juuri minulle sopivan, Bi pride dildon! Se on upea, ja pidin siitä heti ensinäkemältä avatessani pakkauksen. Ja vakituiseen käyttöön ehdottomasti jää!

Dildo on valmistettu pehmeästä, silkkisen tuntuisesta silikonista, joka on muotoiltu aidon peniksen näköiseksi juonteineen ja suonineen. Käytössä se tuntuu ihan aidolta, varsinkin kun ei itse tarvitse käyttää käsivoimia. Ainut mikä jäi harmittamaan, oli etten päässyt testaamaan sitä strap on harnessin kanssa, sillä en sellaista omista. Meni kyllä ostoslistalle tämän aarteen saamisen jälkeen. Varren toisesta päästä löytyy vahva imukuppi, jonka sain pysymään myös tapettiseinässä, joskaan sitä käyttöä en suosittele mikäli tapetti on hieno.

Parasta dildossa on tietenkin sen värit! Olen vierastanut hirveästi dildoja niiden värimaailman takia, mutta ilolla omistan omaa seksuaalisuuttani juhlivaa väriloistoa. Värit ovat vahvat ja kirkkaat, mikä tekee lelusta laadukkaan oloisen.

Ensimmäisenä testasin dildon imukuppiominaisuutta, lähinnä läiskimällä sitä erilaisille pinnoille. Parhaan vastuksen saa tietenkin kylppärin laatoista, mikä johtaa tietenkin ihanaan suihkusessioon. Valitettavasti tämä minulle jäi haaveeksi, sillä kylppärini laatat ovat pinnoitettu ruutukuviolla, mikä esti imukupin tarttumisen.

Tapettiin sen kuitenkin sain makuuhuoneessani kiinni. Dildo tuntuu ihanan aidolta, ja oli juuri sopivan paksu ja pitkä osuakseen juuri haluamiini paikkoihin. Parhaimmillaan se tuntuu, kun aidosti joku ottaisi takaapäin. Silikonissa on tarpeeksi vastusta, eikä ole liian lörpsä.

Oman käden käytössä päästään enemmän vauhtiin, vaikkakin dildon ulkoinen olemus ei olekaan tähän parhaimmillaan suunniteltu. Imukuppikärjestä on hieman hankala pitää kiinni, varsinkin juuri ennen parasta osiota. Masturbaation jälkimainingit, eli lelun putsaus on helppoa juoksevan veden alla.Edellinen arvio: Sex & Massage Gun


Avant - Pride P8 Love Dildo
5490

Avant - Pride P8 Love Dildo

Huippu-upea Avant - Pride P8 -dildon pinta on käsin viimeistelty ja se on valmistettu paltinakovetetusta silikonista. Silkkisen sileä ja pehmeä pinta tuntuu käytössä erittäin miellyttävältä ja lisäluistoa saat kun lisäät vesipohjaista liukuvoidetta sen pintaan.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv