Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - GENTLE LIUKUVOIDE, 150 ML

Testaajan mielestä tässä liukkarissa on kaikki mitä siinä luvataankin. Riittoisa ja pitkään liukuva liukkari ei tahmaa. "Hinta-laatusuhde on mielestämme hyvä ja sopii joka taloon vähän laadukkaammaksi perusliukkariksi."

CarissaNainen 24v,

Oh, lisää kivaa kaverin kanssa! Tällä kertaa testissä Satisfyerin Gentle Classic liukkari. Liukkari lupaa kyljessään olevan .suositeltu käyttäjille, jotka mieluummin eivät käyttäisi liukkaria.. Luonnollisesta nautinnosta tinkimättä tuote lupaa lisää pehmeyttä ja liukua. Challenge accepted.

Puteli itsessään on hillitty ja mainostaa heti olevansa vesipohjainen ja pehmoinen. Liukkari on myös hajuton, mauton, öljytön, rasvaton, tahraamaton, kaikin puolin neutraali. Sopii myös kaikkien lelujen kanssa, mikä on aina plussaa. Itse vetelen mieluusti ilman liukkaria, mutta lelujen kanssa ja peppujutuissa liukkarit on aina mukana. Lisäliukkaus on tuo myös mukavaa vaihteloa.

Käytössä liukuvoide oli tosiaan kaikkea mitä se lupasi: pehmoista liukua ja nautinnollinen. Vesipohjaiset liukkarit ovat yleensä vähemmän riittoisia, mutta tätä tavaraa ei tarvinnut kertaakaan lisätä ja liukua riitti. Vartin sekstailun jälkeen liukkari oli edelleen pehmoista ja juoksevaa, eikä millään tavalla tahraavaa. Liukua riitti erinomaisesti koko aktin ajan ja voide oli riittoisaa. Peppuseksissä sopi hyvin anaalitapin liukasteeksi ja seksissä pillunjatkeeksi. Liukkari peseytyi huomaamattomasti pois ja oli kaikin puolin miellyttävä kokemus. Tulee käyttöön jatkossakin.

Miesystävällä ei ollut tuotteen käytettävyydestä mitään pahaa sanottavaa, vaikka yritin jotain negatiivista kommenttia kaivella. Kuulemma kaikkien liukkaripurkkien ei tarvitsisi näyttää käsidesiltä. Itse pidän kätevistä flip-korkeista ja pakkauskoko on sopiva tuotteen säilyessä avattuna 3 kk. Pisteytin tuotteen täydet 5/5, mutta miekkoselta 3/5, joten keskiarvona 4/5. Perusteluna tuotteessa oli kaikkea mitä se lupasi: kaikin puolin neutraalia, huomaamatonta, liukasta ja miellyttävää. Hinta-laatusuhde mielestämme hyvä ja sopii joka taloon vähän laadukkaammaksi perusliukkariksi.Edellinen arvio: Pumped - Smart Cyber Pump, penispumppu Seuraava arvio: Kip Klitoriskiihotin


Satisfyer - Gentle Liukuvoide, 150 ml
1490

Satisfyer - Gentle Liukuvoide, 150 ml

Kun haluat enemmän nautintoa, valitse Satisfyer Gentle -liukuvoide! Vesipohjaiset Gentle -liukuvoiteet sopivat täydellisesti käytettäväksi kaikkien Satisfyer-tuotteiden kanssa ja tietenkin myös muiden lelujen seuraksi sekä yhdyntään.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv