Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - PRO + G-SPOT

Satisfyer-tuotesarjan Rabbit vibraattori sai hurjasti kehuja molemmilta naistestaajilta. Värisevä vibraattori yhdistettynä imevään klitoriskiihottimeen saivat toisen testaajan löytämään soolosekstailun ilot taas uudestaan. ArcticLove puolestaan toteaa: "Tätä voi aivan vilpittömästi suositella, harvemmin testattavaksi on tullut lelua, jossa ei olisi yhtään mitään parannettavaa".

ArcticLovePari, M60, N36

Tällä kertaa testituote oli lähes samanlainen, kuin edellisessä testissä ja silti toimintaperiaatteeltaan ihan erilainen. Edellisellä kerralla testissä oli hyväksi havaittu Hiky Rabbit ja tällä kertaa lähes saman oloinen Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Ja täytyy myöntää, että koko ajan paranee. Omalla kohdallani tämä vibraattori toimii kaikista koskaan omistamistani parhaiten. Ja se on todellakin paljon sanottu! Tämä on aivan takuuvarma orgasmien tuottaja, käyttöaste on ollut testikerran jälkeen kova.

Ihan ensimmäisenä tuli loistofiilis tuotteen ulkonäöstä ja tuntumasta. Valkoinen väri toi jotenkin luksusta, meillä lelulaatikon sisältö kun on jostain syystä hyvin mustavoittoista. Materiaali on aivan ihanaa, pelkästään dildo-osa saa minut laukeamaan ilman värinää ensimmäisillä sisään työnnöillä. Parasta tässä lelussa on kuitenkin se, miten se kiihottaa g-pistettä ja klitorista yhtä aikaa. Imu on juuri sopivan raju (mutta kuitenkin tarpeeksi hellävarainen, ettei paikat mene hetkessä liian herkiksi) klitorikselle ja samalla dildo ulottuu juuri ihanasti g-pistettä hieromaan värinällään.

Tässä lelussa ei ole mitään moitittavaa. Se toimii suihkussa, latautuu helposti, on hiljainen ja tarpeeksi tyylikäs vaikka käsilaukkuun. Itse kiihotun siitä takuuvarmasti ja parhaimmillaan olen saanut kaksi erilaista orgasmia yhtä aikaa. Tätä voi aivan vilpittömästi suositella, harvemmin testattavaksi on tullut lelua, jossa ei olisi yhtään mitään parannettavaa.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Hurjasti ylistystä saaneen Satisfyer-sarjan tuote tupsahti tällä kertaa testattavaksi. Koska kyseessä oli sauva, joista olen yleisestikin varuillani, alkuperäiset odotukseni olivat hieman varautuneet.

Innostuneen, varautuneen ensireaktioni sekaan tuli heti ensimmäisenä mieleen, että paketti on erittäin tyylikäs: valkoinen ulkopuoli hempeän vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla, sekä kursiivilla kirjoitettu tuotteen nimi antaa laadukkaan kuvan. Itse vibraattori jatkaa samaa rataa ruusukultaisine yksityiskohtineen. Sauvan varteen on kirjoitettu samaisella kauniilla kursiivilla .Satisfyer.. Huomio siis kaikille, jotka etsivät hyvää lahjaideaa tyttöystävälle. Valkoisesta väristä myös mainittakoon, että jokainen tahra näkyy selvästi valkoista silikonia vasten. Tämä ei itseäni haitannut ollenkaan, mutta saattaa säpsähdyttää ujoimpia käyttäjiä.

Lähes mikroskoopin kanssa tätä sauvaa tutkaillessa, kuuluu poikaystävän huulien välistä mutinaa: .taitaa jäädä kokeilut taas sinulle.. Sauvakriittisyyteni vuoksi halusin kuitenkin koittaa lelua ensimmäistä kertaa sidottuna, jotten pystyisi itse vaikuttamaan ensireaktiooni negatiivisesti. Lieneekö se pitkästä kiusaamisesta vai sauvan mahdista, mutta kauaa en ehtinyt Satisfyerin tehosta nauttia ennen kuin paikat olivat niin hellänä, etten enempää enää pystynyt ottamaan.

Tunne on todellakin erilainen normaaliin vibraattoriin verrattuna, ja ainakin henkilökohtaisesti jokainen suuttimella saatu orgasmi oli tavallista intensiivisempi. Vaikka sauvan vibraattori tuntui yksinään lähes epämiellyttävältä, käyttäessä suutinta värinä oli enemmän kuin suotuisa lisä. Harmillisesti en tuotetta pystynyt ammeessa koittamaan, mutta suihkussa en huomannut suurta eroa normaaliin. Imemiseen kesti hetken tottua, ja ainakin itse vierastin parilla ensimmäisellä kerralla tunnetta. Yksin käyttäessä huomasin muutenkin intoni latistuvan, sillä suutinta ei voi käyttää ilman, että sauvaosa olisi sisällä, mikä itsestä tuntuu epämielyttävältä, ellen ole lämmitellyt hartaasti.

Tulin hetken mietiskelyn jälkeen lopputulokseen, että todellinen ongelma olikin korvien välissä: jostain syystä masturboinnista on tullut itselle lähinnä mekaaninen, .poisalta.-tyylinen askare. Tiedostettuani oman ongelmani, otin antaumuksella itselleni aikaa, suhtautuen masturbointiin samalla tavalla kuin kumppanin kanssakin seksiin. Tässä vaiheessa lelu pääsi todellisiin oikeuksiinsa: G-pistettä hierovan sauvan värinä yhdistettynä suuttimeen tuo silmiäsumentavat, sänkyäjärisyttävät orgasmit. Kyseisen .kanin. kanssa tulikin vietettyä seuraavat pari yötä, ja vihdoin ymmärsin mistä kaikki ylistys oli kotoisin. Sauva sai minut löytämään masturboinnin ilot taas pitkästä aikaa, ja siksi onkin mielestäni todellakin investointinsa arvoinen.

  • +intensiiviset orgasmit
  • +monipuoliset värinäohjelmat
  • +uniikki ilmapainetekniikka
  • +laadukas, kallisarvoinen tunnelma
  • -valkoisesta näkyy helposti tahrat
  • -suutinta ei voi käyttää yksinään, ilman sauvaosaaEdellinen arvio: Satisfyer - Pro 4 Couples, pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Fun Factory - Volta vibraattori


Satisfyer - Pro + G-Spot
5990

Satisfyer - Pro + G-Spot

Suositun Satisfyer-sarjan Pro + G-Spot -vibraattori johdattaa Sinut nautintojen pariin! Se stimuloi klitoristasi kiihottavalla, onnenhymyn huulille nostattavalla imulla. Kirsikkana kakun päällä tämä vibraattori tarjoaa samanaikaisesti myös G-pistehierontaa!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv