Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LOVENSE - HUSH BUTT PLUG, SMALL

"Juuri monipuolisuutensa ja myös muotoilunsa ansioista tämä tappi nousee kyllä omistamiemme tappien kärkiluokkaan. Monia tappeja testanneena emme pelkää sanoa, että tämän tapin hankkimalla vain taivas on sinulle rajana!"

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Postipaketti toi meille tällä kerralla testattavaksi Lovense-tuoteperheen S-kokoisen Hush anustapin. Lovensen tuotteet ovatkin meille jo osittain tuttuja, sillä olemme tutustuneet aiemminkin tämän valmistajan seksileluihin. Paketin avatessa käteensä saa kopeloitavaksi varsin hyvän kokoisen tapin. Muotoilultaan tappi on soikion muotoinen ja "häntäosa" on kapea. Tapilla on pituutta noin 12 cm, ja halkaisija on hieman alle 4 cm, joten tämä tappi sopinee hyvin myös aloittelijoille. Sanottakoon, että saimme ensiksi testattavaksi saman tapin M-kokoisena, mikä osoittautui tällaiselle kokeneellekin tapin käyttäjälle liian isoksi. Itse arvostamme anaalitapissa sitä, että sen saa sisään suhteellisen vaivattomasti ja sitä voi käyttää tarvittaessa pitempäänkin sisässä. Tämä S-kokoinen tappi vaikuttaa juuri tältä.

Sitten vaan paljon liukkaria, hiukan pepun lämmittelyä ja tappi sisään. Tapin saa sisään aika helposti. Se tuntuu sisässä mukavalta ja ihanan täyttävältä. Muotoilun ansioista tappi ei luiskahda pois edes kävellessä tai kyykätessä, vaan pysyy hyvin paikoillaan. Tapin kannassa olevasta virtapainikkeesta saa säädettyä eritehoisia ja -tuntuisia värinäohjelmia mielensä mukaan. Itse pidimme kaikista matalimmalla teholla olleesta värinästä, joka kiusaa hitaasti mutta varmasti ja kerryttää kunnon kiiman käyttäjälle. Erityishuomio myös värinän hiljaiselle äänestä. Ääntä tuskin kuulee, joten tätä tappia voisi siis huoletta käyttää, vaikka shoppailureissulla kaupungilla tai vaikkapa tylsää junamatkaa piristämään.

Parasta tässä tapissa on kuitenkin sen Bluetooth-ominaisuus. Lataamalla Lovense Remote -appin puhelimeen, voi puhelimella ohjailla värinöitä. Sovelluksen avulla voi tapin laittaa värisemään musiikin, puheen ja ympäristön äänien tai valmiiden ohjelmien mukaan. Sovelluksen kautta voi myös antaa kontrollin jollekin toiselle henkilölle, joka voi säädellä värinöitä mielensä mukaisesti. Tämä siis sopii myös hyvin etäsuhteessa oleville pariskunnille. Sovelluksen kautta voi keskustella, soittaa videopuheluita ja lähettää kuvia. Siis kaiken puolin monipuolinen tappi!

Juuri monipuolisuutensa ja myös muotoilunsa ansioista tämä tappi nousee kyllä omistamiemme tappien kärkiluokkaan. Monia tappeja testanneena emme kyllä pelkää sanoa, että tämän tapin hankkimalla vain taivas on sinulle rajana!Edellinen arvio: Clandestine Devices - Mimic Plus Seuraava arvio: Lovense - Hush Butt Plug, Medium


Lovense - Hush Butt Plug, Small
12900

Lovense - Hush Butt Plug, Small

Mikäli etsit parasta, langattomasti säädettävää ja rajattomasti värinäohjelmia omaavaa anustappia, voit lopettaa etsimisen! Nykyaikainen, "etäseksinkin" mahdollistava Lovense Hush Butt Plug on värisevien pepputappien aatelia, sillä voit säätää sitä älylaitteesi sovelluksella!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv