Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LOVENSE - HUSH BUTT PLUG, MEDIUM

Lovense-sarjan anustappi sai testaajalta kehuja materiaalistaan, hiljaisesta moottorin äänestä sekä sovelluksen tuomista, monipuolisista ominaisuuksistaan. "Mainio anustappi miehille, naisille, sooloseksiin, esileikkiin, etäseksiin, "pariseksiin", you name it."

PeppufantasiaaN30v,

Lovense Hush Butt Plug on anustappi, josta on moneksi. Tässä monipuolisessa, moottoroidussa anustapissa on käytössä ilmainen sovellus älylaitteelle, Lovense Remote. Se tekee tästä tapista nykyaikaisen ja monipuolisen.

Lovense Hush anustappi on valmistettu joustavasta, hygieenisestä, allergisoimattomasta silikonista ja se on vedenkestävä. Sen pinta on ihanan sileä ja se on hyvin muotoiltu. Hush on sopivan kokoinen. Sen pehmeä kanta asettuu mukavasti pakaroiden väliin. Tapin kaulaosassa olevat spiraalit pitävät liukuvoiteen paikoillaan. (Muista käyttää vesiliukoista liukkaria!) Varren kapea osa on joustava ja se myötäilee kehon liikkeitä.

Hush on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Mukana paketissa tulee myös käyttöohjeet. Käynnistä laite painamalla laitteen kannassa olevaa painiketta noin 3 sekunnin ajan. Kun painat painiketta lyhyesti uudelleen, vaihdat värinäohjelmaa. Värinäohjelmia selataan eteenpäin painamalla virtapainiketta lyhyesti. Laite sammuu painamalla virtapainiketta pitkään. Moottori ei ole erityisen äänekäs, joten anustapin voi huoletta sujauttaa pyllyyn ja viettää esimerkiksi paljon mielenkiintoisamman kauppareissun.

Hush tapin omasta moottorista löytyy 7 värinäohjelmaa, mutta Lovense Remote sovellus antaa lähes loputtomat mahdollisuudet. Yhdistäminen tapahtuu helposti Bluetoothin avulla. Sovellus on selkeä ja sitä on helppoa käyttää. Valikosta löytyy esimerkiksi omien värinäohjelmien luominen ja jakaminen tai omien rytmien luominen. Värinän voi liittää myös musiikin tai ympäristön äänien mukaan. Tämä tappi on myös mainio etäseksiin, jolloin kumppani voi ohjata tappia, vaikka olisi toisessa maassa. Sovelluksessa on myös chattitoiminto sekä sen välityksellä voi olla yhteydessä muihin käyttäjiin. (Hush etäorgiat pystyyn!)

Mainio anustappi miehille, naisille, sooloseksiin, esileikkiin, etäseksiin, "pariseksiin", you name it.Edellinen arvio: Lovense - Hush Butt Plug, Small Seuraava arvio: Satisfyer - Curvy Trinity 3


Lovense - Hush Butt Plug, Medium
12900

Lovense - Hush Butt Plug, Medium

Lovense Hush -anustappi on moottoroitu, erittäin monipuolinen ja todellinen monitaituri! Sen uskomattoman nautinnollisia värinöitä voidaan säädellä myös älylaitteen sovelluksella.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv