Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DUREX - INTENSE ORGASMIC GEL, 10 ML

Durexin Intense Orgasmic uutuusgeeli testattiin huolella usean testiryhmäläisen toimesta. Testin tulos oli suurelta osin positiivinen ja voimmekin suositella sitä lämpimästi orgasmivaikeuksista kärsiville naisille tai ainakin jännittäväksi lisäksi seksiin.

YonaNainen, 40v

Lähtiessäni muualle viettämään joulua sain juuri ennen lähtöä tekstarin saapuneesta paketista ja hihkuin uteliaisuudesta saadessani vielä yhden joululahjan. Paketti oli höyhenenkevyt. Sieltä paljastui pieni purnukka Durexin Intense Orgasmic Geliä.

Pelkäsin alusta saakka, että tästä Kaalimato ei mitään myyntimainosta saa. Olin nimittäin joskus ikuisuus (15v?!) sitten tilannut jotain kihelmöintigeeliä jostain kutsuilta ja se osoittautui varsin turhaksi aineeksi. Mulla oli siis asennevamma olemassa ennen tämän uuden geelin testausta. Oli nollattava pää ja säätää tilalle neutraali uteliaisuusvaihde.

Paketti oli niin kuin mikä tahansa markettipakkaus. Voisin helposti nähdä sen myynnissä sujuvasti kortsuhyllyllä. En usko, että ujollakaan olisi tällaista ongelmaa siirtää ostoskärryyn. Helposti lähestyttävä tuote siis.

Geeliä on pumppupullossa 10 ml. Arvioidaan että sitä riittäisi n. 20 käyttökerralle. Varmasti paljon vaikuttaa, käytetäänkö sitä pelkästään klitoriksen alueelle vai laajemmin.

Levitin tuotetta klitoriksen alueelle ja sitten uteliaana vain odottelin miltä iholla tuntuu. Vähän ajan päästä iholle tuli viileän tuntuinen tuulahdus. Olin yksin ja hieroin hellästi klitoriksen aluetta. En tiedä vaikuttiko aika vai kiihotus, mutta homman edetessä viileys vahvistui. Ja muuttui. Siitä tuli veikeä ja aika voimakas kylmän ja kuuman kihelmöinti. Lisäsin geeliä vielä ja levitin sitä myös häppäreille. Samanlainen viileä tunne ja kihelmöinti. Kuin alakerta olisi ollut tulessa mutta viileällä tavalla. Tunnetta on vähän hankala kuvailla. En ollut erityisen levottomalla fiiliksellä testauksen alussa mutta lopussa kävin kyllä kuumana ja halusin jopa vähän pidätellä orkkua ja pitkittää merkillistä tuntemusta iholla.

Alakerran pesun jälkeen viileä tunne kesti vielä yllättävän kauan.

Testasin tätä tuotetta toisella kerralla myös miehelleni ja hän tunsi kalussaan vain vaimeaa lämpöä jota ei enää erottanut siinä vaiheessa kun hyppäsin, ratsaille. Itsekään en silloin tuntenut geelin vaikutusta silloin, tosin siihen saattaa liittyä mun oman liukkarini tehokas tuotanto joka syrjäytti muut nesteet..

Tuotteen yhteydessä on liuta varoituksia: ei silmiin, ei suuhun... Näistä saattaa tulla vähän ylitietoiseksi ja jarruttaa vähän omaa heittäytymistäni seksissä johon usein kuuluu suuseksi, ja geeliä voi helposti ajautua myös silmiin mikäli unohtaa että sitä on sormissa.

Asennevammaiselle tämä oli kyllä positiivinen yllätys, ja vaikutuksen voima yllätti. Tämä saattaisi sopia hyvin sellaiselle naiselle jolla on tuntoaistin kanssa haasteita. Ja kenelle tahansa seksielämää virkistämään.

MurutoosaNaispari 32/28v,

Liukuvoiteisiin ja muihin ylimääräisiin linimentteihin tottumattoman Murutoosan yllätys oli melkoinen, kun Testiryhmän paketista kuoriutui .maata järisyttävien orgasmien takaajaksi. itseään tituleeraava Durexin Intense-orgasmigeeli. Vesipohjainen geeli on pakattu siroon ripsivärisettiä muistuttavaan pumppupulloon, josta annostelu on helppoa. Pakkauksen mukaan 10millilitra pullo sisältää 20 annosta, joskin epäselväksi ohjetta tavatessa jäi, mikä on sitten se suositeltu oikea .annos.. Farmakologisesti valveutuneena Murutoosa jäi heti kättelyssä ihmettelemään tuotteen .Durexin-kiihotusstimulantin. vaikuttavaa ainesosaa. Muinoin lukiossa kiitettävästi suoritetusta latinankurssistakaan ei ollut apua tuoteselosteen kanssa tätä maagista ihmeainetta selvitellessä. Joka tapauksessa geeli on selosteen mukaan .turvallinen, muttei ruoka-aine.. Jonkin verran mitä eriskummallisemmista sairaalapäivystystarinoista oppineena päätettiin yhteistuumin, ettei tätä .lämmön, viileän tai kihelmöinnin. tunteen lupaajaa viedä lähellekään oraalialuetta.

Aika ajoin jo muutenkin Ganges-joen kevättulvinnan täyttämiin tasankoihin itseään vertaavalle Murutoosalle ajatus viimeistenkin kitkojen pois kuluttamisesta tuntui jokseenkin epäilyttävältä. Testi päätettiinkin suorittaa laboratoriomaisia olosuhteita noudattaen, ja geelin sively suoritettiin kompromissina molemmille samanaikaisesti, huolellisesti puhdistetulle ja kuivatulle klitoriksen ja ympäröivän alueen iholle. Läpinäkyvän geelin levittäminen itsessään oli miellyttävää. Geelissä oli mieto aavistuksen teollinen tuoksu, joka kuitenkin haihtui pian. Makuuhuoneen testilaboratoriossa vallitsi parin minuutin ajan syvä, rikkomaton hiljaisuus, ennen kuin Murutoosa alkoi keskustella tuntemuksistaan. Toinen puolisko vaati jo nopeasti imeytyneen/haihtuneen geelin jatkoksi koemielessä uutta, reilumpaa satsia. Toinen koki aavistuksen kihelmöivää, kylmää tunnetta, mutta ei kokenut sitä erityisen mielekkääksi. Kun santsisettikin oli annosteltu, aloitettiin itse vaikutuksen testaaminen, ja laboratorio-olosuhteista luonnollisesti luovuttiin.

Koska geeli ei siis ole liukuvoide, ei se aiheuttanut Murutoosaa huolettanutta liiallista liukkautta. Valmistajan mukaan sen kanssa voidaan myös samanaikaisesti käyttää erillistä liukuvoidetta, joten kuivempien arojen kulkijat lisätköön huoletta haluamiaan geelejä tämän version päälle. Yksityiskohtiin menemättä Murutoosa nautti yhteisestä testihetkestä kuten aina, ja lopputulema oli tuttuun tapaan juhlava.

Valitettavasti kumpikaan ei kokenut Durexin taikapölyn tehneen muutoksia suuntaan eikä toiseen lopputuleman suhteen, mutta jollain tapaa erilainen, kylmän kihelmöivä tunne alakerran limakalvoilla oli tunnettavissa. Tunne ei ollut missään nimessä kummankaan mielestä epämiellyttävä, muttei sitä koettu myöskään erityisen ihmeelliseksi tai suurempaan nautintoon johtavaksi. Se, miten kukakin tunteen mieltää tai se klitoriksen intensiteettiä lisää, lienee jälleen yksi niistä henkilökohtaisista seikoista, jotka selviävät vain kokeilemalla. Näin ollen Murutoosan jättää kokonaisarvionsa tuotteesta hyvinkin neutraaliksi, ja suosittaa jokaista kokeilemaan itse mimmoisia taikoja Durex omalle keholle loihtii!

SexcouplePari 40+, M 29

Tuorein testituotteemme jatkoi edellisen tuotteen (One Touch Hot-intiimigeeli) perintöä. Tutustuminen geelien mielenkiintoiseen ja meille ennalta suurin osin tuntemattomaan maaperään sai mielenkiintoisen jatkumon.

Durex Intense Orgasmic Gel lupasi etukäteismateriaalinsa perusteella lisätä naisen nautintoa ja parantaa orgasmin saavutettavuutta. Kuten tiedämme, miehille orgasmin saavuttaminen on usein naisia helpompaa. Kun mies laukeaa ja menettää innokkaimman latauksensa, nainen jää liian usein orgasmimatkan kalkkiviivoille ilman nautinnon jumalaista huippua. Se on tietysti suuri vääryys, joka vaatii kovia vastavoimia.

Intense Orgasmic Gel on keino taistella tuulimyllyjä vastaan. Se on naisten vasta-ase miehisyyden dominoimalla maaperällä. Jos tutkimuksen mukaan vain 1/3 naisista saa normaalin seksin ja yhdynnän aikana orgasmin, on tilanteessa selkeä epäsuhta. Ei ihme, että suomalaisten pariskuntien seksielämä herättää erilaisilla sivustoilla parranpärinää ja hiusten putoilua. Nautinto kuuluu jaettavaksi.

Meille pariskuntana naisen laukeaminen ei ole kasvanut tabun mittoihin. Huolellinen esileikki ja vahva molemminpuolinen kiihottuminen on taannut sen, että vaimoni on saanut kokea säännöllisen orgasmin. Eikä hänen ole tarvinnut edes teeskennellä. Tunnen hänet sen verran hyvin, että tiedostan, koska hän oikeasti tulee.

Tästä tosiseikasta huolimatta oli kiva päästä testaamaan geelin vaikutusta. Eihän siitä mitään haittaakaan voisi olla. Samalla tiedostimme sen, että kokemuksemme valossa moni oikeasti asiasta kärsivä pariskunta saisi kokemuksemme valossa uutta toivoa ongelmaansa.

Sanoista tekoihin. Kokeilimme uutuusgeeliä osana normaalia seksiämme. Hieroin sitä vaimoni klitorikselle sekä suoraan intiimialueelle. Sormeiltuani hetken klitorista vaimoni jatkoi prosessia omakätisesti lempisauva apunaan.

Keskitin oman huomioni vaimoni pilluun, jota sormeilin geelin avulla. Vaimoni jo aneltua minua tulemaan sisäänsä, työnnyin päättäväisesti hänen kosteaan pilluunsa. Jo muutaman työnnön jälkeen vaimoni laukesi äänekkäästi. Jatkoimme matkaa sinnikkäästi kohti uutta nirvanaa. Sain vaimoni laukeamaan vielä uudelleen oman purkautumiseni oheistuotteena.

Pidimme molemmat tuotteesta. Vaimoni kertoi sen vaikuttaneen hänen kiihottumiseensa erittäin positiivisella tavalla. Samat fiilikset ovat myös minulla. Vaikka geeliä käytettiinkin "vain" vaimoni intiimialueille, tiedostin sen vaikutuksen.

Vesipohjainen geeli on helppo pestä pois. Se ei myöskään tahraa. Geeliä voidaan käyttää kondomien ja erotiikkavälineiden kanssa, mikä on tietysti iso plussa. Käyttö onnistuu myös vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Tämäkin menee positiivisten pointtien mappiin.

Geelin on pienessä pullossa (10ml). Se on helppo ottaa huomaamattomasti mukaan vaikkapa käsilaukkuun tai jopa taskuun. Kun h-hetki tulee, sen esille kaivaminen on vaivatonta ja nopeaa. Näin kiihotuksen polkuun ei tule turhia mutkia.

Hyvä tuote ja helppo käytettävyys. Siinä geelin anatomia pähkinänkuoressa. Suosittelemme sitä kaikille. Seksi ansaitsee kahleettomuuden. Jos kärsitte orgasmivaikeuksista, kokeilkaa tätä tuotetta.Edellinen arvio: Fleshlight Girls - Nicole Aniston, Fit Seuraava arvio: Skittle Butt Plug, M


Durex - Intense Orgasmic Gel, 10 ml
1990

Durex - Intense Orgasmic Gel, 10 ml

Durex Intense ORGASMINEN GEELI, jotta kaikki naiset voisivat kokea maatajärisyttäviä orgasmeja! Durex haluaa tasoittaa naisten ja miesten välistä "orgasmiepätasa-arvoa" Intense Orgasmic -geelin avulla.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv