Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

OUCH - REVERSIBLE PADDLE

Kaksipuoleinen Ouch-tuotesarjan lätkä herätti testaajissa monenlaisia tunteita. YONA koki kumppaninsa kanssa lähinnä huvittavia hetkiä tuotetta testatessaan. n00bs paneutui lätkän arviointiin huolella ja totesi muun muassa, että lätkän kahdella erilaisella materiaalilla on suuri vaikutus tuntumaan. Hänen mielestään lätkä soveltuu hyvin satunnaisille käyttäjille, mutta jatkuvaan ja kovaan käyttöön kannattaa valita hinnakkaampi tuote.

YonaNainen, 40v

Vähän ihmettelin noutaessani uutta lähetystä Kaalimadolta. Paketti oli niin kevyt. Mietin mikä voi olla niin kevyt.. onko laatikko unohdettu täyttää. Lähetyksen purettuani ihmettelin vielä enemmän. Reversible Paddle ei sanonut mulle yhtään mitään, enkä tajunnut vaikka pakkauksessa oli tuotteesta valokuva.

Mietin mahtaako se liittyä jotenkin sitomiseen; joku ranteeseen solmittava juttu. Kun sain tämän kummallisen systeemin käsiini tajusin, että se ei taivu riittävästi sitomista ajatellen. Oli pakko näpytellä nimi googleen ja sieltä klikkasinkin Kaalimadon sivut auki.

Voi luoja... Sain testattavakseni lätkän. Tämä oli ehkä tähän mennessä haastavin arvioitava, sillä seksin yhteydessä läiskiminen pakaralle kämmenelläkin lähinnä saa mut tirskumaan; mitään kiksejä se ei tuo vaan lähinnä on huvittavaa.

Taputtelin lätkällä itseäni käsivarteen saadakseni vähän tuntumaa miltä tuntuu. Lätkän toinen puoli on vähän pehmeämpää materiaalia ja toinen puoli tekonahkaa. Huokoisen puolen lätkäisy oli vähän lempeämpi. Tosin kaikki lätkäisyt puolista riippumatta olivat suhteellisen kesyjä. Voisin siis suositella tätä aloittelijalle ja sellaiselle jolle ääni on tärkeämpi kuin tuntuma.

Kumppanini ei ole hänkään oikein innostunut läiskimisestä seksissä. Testaushetki oli siis viihdyttävä kun pokassa oli molemmilla pitelemistä. Tämän lelun testaus oli näin ollen viihdyttävää kun testailimme lätkimisvoimakkuuksia toistemme pakaroille. Sen jälkeen jätimme lätkän sivuun ja jatkoimme muissa mukavissa puuhissa..

Jos olisin innostunut piiskaamisesta, valitsisin varmasti mieluummin raipan tai jonkun ruoskan tapaisen. Parasta lätkässä mulle/meille oli viihdyttävyysaspekti. Lätkä on myös mustana ihan tyylikkään näköinen mutta en millään keksi sille muuta käyttöä. Tai en ole vielä keksinyt.

n00bsM22,N20,

Ouch! On kaksipuolinen, erityisesti vasta rajumman seksin puoleen tutustuville suunnattu piiska. Se koostuu kahdesta puolesta; neopreenista valmistetusta .pehmeästä. puolesta sekä tekonahalla päällystetystä .kovasta. puolesta. Tämä mahdollistaa vaikeustason noston lennosta kesken hommien hyvinkin nopeasti.

Paketti on melkein kokonaan musta, tyylikäs ja kevyt. Kaikki ohjeistus löytyy laatikon takapuolelta, eikä hukkaan mennyttä tilaa juuri ole. Sopii hyvin lelun myöhempäänkin säilytykseen.

Piiska on hyvin yksinkertaisesti rakennettu, mutta se hoitaa tarvittavan. Se koostuu kahdesta yhteen neulotusta palasta, joiden sisälle on laitettu tukirangaksi muovinen laatta. Rakenne on hyvin yksinkertainen, jonka perusteella se onkin yllättävän toimiva. Hintakin piiskalla on todella huokea, mutta piiskan laatukin tahtoo kuvastaa tätä. Ensialkuun se tuntuu hyvin tukevalta ja laadukkaalta, mutta tarkemmin katsottuna siitä huomaa seikkoja, joiden takia piiska luultavasti tulee kovemmassa käsittelyssä tai pidemmällä ajalla hajoamaan. Ensimmäinen pointti on se, että piiskan tukirankaa ei ole mitenkään kiinnitetty sen sisälle, eikä sitä itseään ole tuettu mitenkään tukevaan nahkapuoleen. Tämän takia tukiranka tahtoo painaa neopreenipuoleen sen päistä, joista se luultavasti tulee vielä ulos. Piiskassa olevan narun reikää ei ole myöskään ole mitenkään suojattu, vaan piiskan kaikki palat ovat siitä selkeästi näkyvillä ja luultavasti siitä alkaa piiska rispaantua. Kovemmalla käsittelyllä myös piiska taittuu ohuen runkonsa ympärille, joka luultavasti saa tekonahan halkeilemaan.

Piiska on helppo käyttää, mutta ei kaikkein ergonomisin käteen. Ajaa asiansa, mutta käyttömukavuutta voitaisiin parantaa pienilläkin asioilla, kuten kahva alueen paksuntaminen. Piiska on oikein hyvä satunnaiselle käyttäjälle, mutta vakituinen käyttäjä luultavasti haluaa panostaa hieman kalliimpaan piiskaan.

Saatavissa kaksivärisenä, jolloin tekonahkainen puoli on aina musta, ja toinen värikäs tai musta. Musta tyylikkäämpi vaihtoehto loppuun asti ajateltuihin piiskaleikkeihin, mutta värillisessä versiossa seksin tiimellyksessä ei vahingossakaan käytä väärää puolta, jos kovempaan menoon ei vielä ole valmis.

Tuntemuksien puolesta ero kahden puolen välillä on valtava. Neopreenipuolella pitää aika kovaa lyödä, jotta kirpaisee. Silloinkin suurimman kirpaisun aiheuttaa kuminen reunus läpyskän ympärillä, joka on kestävyyttä takaamassa. Tekonahkapuoli taas tuntuu jo pienemmästäkin läpsäisystä.

Kädensijassa on kätevä, juuri sopivasti mitoitettu naru, jonka saa ranteenympärille, eikä tarvitse pelätä heittävänsä piiskaa lähimpään tietokoneen näyttöön tms yhtä elämää murskaavaa tapahtuvan.Edellinen arvio: DONA - Hierontaöljy-lahjapakkaus, 3 x 30 ml Seuraava arvio: One Touch - Hot, 75 ml


Ouch - Reversible Paddle
2090 990
 

Ouch - Reversible Paddle

Tukeva, käännettävä lätkä on monipuolinen makuuhuoneleikkien perusvaruste! Sillä voit läpsytellä kevyesti tai antaa paukkua oikein kunnolla!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv