Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MIDNIGHT BLUE SEKSIVÄLINESETTI

Seksivälinesettien suosio jatkuu ja tällä kerralla testattavana oli Midnight Blue setti. ArcticLove pariskunnalla tuli kiire testata kaikkia yhdeksää välinettä koska, .toisinaan piti syödä ja nukkuakin.. Parasta setissä oli lelujen monikäyttöisyys ja hyvä hinta-laatusuhde. Ja jos iänikuiset sukat ja kalsarit kyllästyttävät, on tämä seksivälinesetti oivallinen joululahja kumppanille.

ArcticLovePari, M60, N36

Tällä kertaa meille tuli testattavaksi Midnight Blue Seksivälinesetti. Hyvin harvoin olemme settejä enää ostaneet, koska seksilelujen suurkuluttajina meillä on jo aika selkeä näkemys siitä, mitä ja millaisin lisäherkuin tahdomme hankkia. Seteissä on kuitenkin se loistava puoli, että varsinkin ensihankinnoiksi ne sopivat oikein hyvin. Hinta ja laatu yleensä kohtaavat niissä kivasti eli kohtuuhinnalla saa paljon kokeiltavaa, leikittävää ja testattavaa. Näin itsekin aikoinaan aloitimme testaamaan erilaisia leluja.

Ensivaikutelma setistä oli ilahtunut, värimaailma oli mukavan pirtsakka. Mustia ja ihonvärisiä tuotteita on jo laatikot pullollaan, mutta sähkönsinisiä vähemmän. Heti tuli herkullisen iloinen olo. Materiaaliltaan tuotteet eivät ehkä ole ihan sellaisia, joita itse enää tässä vaiheessa hankkisimme, mutta edelleenkin hinta-laatusuhde on hyvä. Edullisesti pääsee kokeilemaan monenlaista hauskaa.

Yhdeksässä osassa oli tarjolla monenlaista lelua, joista otimme ensiksi testiin anustapit. Setissä oli niitä kaksi, pitkä korkkiruuvimainen sekä lyhyempi pehmeä. Näillä kelpaa kokeilla ensimmäistä kertaa anaaliseksiä, varsinkin lyhyempi anustappi on hyvin helppo ja mukava käyttää. Pidemmän kanssa pääsee sitten kokeilemaan vähän erilaista tuntumaa sen ruuvimaisen rakenteen ja pituuden ansiosta. Helppoja aloittelijan leluja kuitenkin molemmat, näiden kanssa ei jää puolisollekaan niin helposti ikävä maku suuhun jännittävästä uudesta kokeilusta. Eikä näistä kokeneemmatkaan käyttäjät löytäneet moitittavaa . ainakaan meidän testiryhmämme mielestä perushauskoja leluja.

Seuraavana otimme erilaiset dildot ja kiihottimet testiin. Kaksipäinen dildo, jossa ei ole pattereita sopi meidän mielestämme oikein hyvin klitoriksen kiihottamiseen ja peppupuuhiin. Monikäyttöisyyden ansiosta sille on helppo löytää paljon muitakin käyttötarkoituksia esimerkiksi naispareille ja sooloseksiinkin. Vibraattorikin livahti meillä peppupuuhiin ensisijaisesti käyttöön, pidämme ykköseen mentäessä itse hiukan monipuolisemmista vibraattoreista, joissa on enemmän toimintoja. Mutta kyllä tämä edelleen ensikertalaiselle sopii hyvin muuhunkin käyttöön. Parasta tässä paketissa onkin lelujen monikäyttöisyys. Jos anaalitapit olivatkin liian kesyjä, löytyy setistä hurjasti vaihtelumahdollisuuksia kakkosrappuunkin. Vaan vähän vaniljamaisempaankin seksiin tämä on monipuolinen maustepaketti.

Kiihotinkuula ja geishapallot puolestaan kuuluisivat kaikkien naisten kaappiin. Tosin antaa kiihotinkuula miehillekin paljon mahdollisuuksia vaikkapa välilihan hierontaan. Mutta paikkojen treenaamisen kannalta geishapallot ovat tosi hyödylliset ja nämä ovat oikein sopivat ensimmäisiksi kuuliksi. Lisäksi setistä löytyi penisjatko, joka ei meitä ole sytyttänyt koskaan, mutta tämän saa kivasti kovamuovisen sauvan päälle tai omaan käyttöön, jos tuntuu että pituutta ja paksuutta pitäisi saada lisää. Lisäksi settiin kuuluu masturbaattori hiukan yksinäisempään puuhaan miehille . tosin meistä on erityisen kiihottavaa toteuttaa myös tätä seksin osa-aluetta kaksin. Lisäksi aina kiva kiihotustunneli löytyy viimeisenä paketista, joka koventaa ja suurentaa erektiota ja hieroo kivasti naisenkin paikkoja.

Leluja siis löytyy niin, että edes me emme kaikkea ihan perin juurin ehtineet kahden viikon aikana testaamaan. Toisinaan piti syödä ja nukkuakin. Hinnaltaan paketti on oikein kohtuullinen materiaalin runsautta ajatellen. Kivaa oli sekin, että tarvittavat patterit löytyvät myös paketista. Tosin liukuvoidetta kannattaa ostaa reilusti kaveriksi. Mutta esimerkiksi joululahjapakettiin tämä voisi olla puolisolle oikein kiva yllätys. Kuka jaksaa innostua sukista tai kalsareista, jos näin näppärästi pääsee vähän kokeilemaan uusia erotiikan tuulia. Itse emme tätä hankkisi, tosiaan siksi, että kaikesta, josta tässä setissä itse pidämme, olemme hankkineet arvokkaampia ja laadukkaampia versioita kaappiimme. Vaan turhan kova investointi, jos vielä itsekään ei tiedä, mistä pitää. Puolisosta puhumattakaan. Tällainen onkin varma ja turvallinen hankinta. Paljon vaan mukaan reipasta kokeilumieltä ja huumoria. Hauska paketti . ei jätä kylmäksi.Edellinen arvio: Diogol - Anni Heart Gold - anustappi, 2,5 cm Seuraava arvio: Mystim - O(h!)-thello Dildo


Midnight Blue Seksivälinesetti
5190

Midnight Blue Seksivälinesetti

Tästä upeasta yönsinisestä seksivälinesetistä löydät kaikkea kivaa teille molemmille, yksin ja yhdessä käytettäväksi! Monipuolinen setti sisältää yhdeksän erilaista ja erilailla nautintoa tuovaa tuotetta.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv