Tilaa uutiskirje
Kaalimato Joulukalenteri hinta vain 159 euroa.
TESTIRAPORTTI

WILD BUTTERFLY - VIBRAATTORI

Kaunis perhosen muotoisella klitoriskiihottimella varustettu hieromasauva sai kehuja helposti lähestyttävästä ulkonäöstään, onnistuneesta muotoilustaan, materiaalistaan ja tehoistaan. Melko suurikokoinen vibraattori vaatii kaverikseen liukuvoidetta ja riittävän kiihottuneisuuden. Lue n00bsin kaiken kattava arvio niin tiedät tästä tuotteesta kaiken.

n00bsM22,N20,

Wild Butterfly tulee kauniissa valkomustassa ja loppuun asti suunnitellussa paketissa. Se koostuu kahdesta sisäkkäin menevästä laatikosta, joiden avulla vielä muoveissa oleva perhosvibraattori nousee tarkasteltavaksi jo ennen avaamista. Laatikko on kova ja kompakti, ja sopii oikein oivallisesti lelun myöhempäänkin säilömiseen.

Nimensä mukaisesti Wild Butterfly koostuu perhosen mallisesta klitoriskiihottimesta ja g-pistevibraattorista, joka muotoilunsa puolesta tuo mieleen perhosen kotelon. Erittäin nätin näköinen ja ei tuo mieleen seksilelua, mikä tekee vibraattorista todella helposti lähestyttävän. Kädensijan kohdalla on kaksi metallirenkaan sisällä olevaa nappia, joista vibraattorin toimintoja ohjaillaan. Designin symmetrisyys aiheuttaa käyttäessä hieman hämmennystä, kun ei muista, miten päin napit menivät ja merkinnät ovat pienet, värittömät kohokuvioinnit, joista on funktion tarkistaminen käyttötilanteessa mahdotonta. Vaikka toki, senkin oppii melko nopeasti. Vibraattorin sisään tarkoitettu puoli on melko lailla paksu, ja minulle tuotti paljon vaikeuksia saada sitä sisälleni. Se vaati hyvän esilämmittelyn (pidemmän osan muotoilu sopii myös oivallisesti klitoriksen kiihottamiseen!) ja ison määrän vesipohjaista liukastetta. Se on kuitenkin sen vaivan arvoista, sillä muodot osuvat juuri oikeisiin osoitteisiin niin rajussa kuin hellemmässäkin käytössä. Perhonen on hyvin köyhästi kiinni ja liikkuu melko vapaasti. Tämä aiheuttaa siipien kanssa sen, että käyttäessä joko häpyhuulet tulevat siipien tielle (vaikka omani ovat melko pienet) mikä vaikeuttaa käyttöä tai sitten perhonen heiluu voimakkaasti liikkeessä ja .hakkaa. klitoriksen aluetta, ellei siitä pidä kiinni. Reidet tulee myös pitää melko leveällä, koska muuten perhosen siivet hierovat sisäreisiin mikä tuntuu ainakin minusta hieman epämiellyttävältä.

Perhosessa ja "kotelossa" on kummassakin omat moottorinsa, joista kotelossa sijaitseva on suurempi ja voimakkaampi. Ja voimaa kyllä löytyy! Tietenkään voimakkaan moottorin kanssa täysiä operoidessa ei äänikään voi olla mitään kuiskauksen tasoa, mutta eipä tuo minua ainakaan haittaa. Se ei kuitenkaan esimerkiksi epilaattorin ääntä voita, eli naapurin salakuunteluista on turha huolehtia. Perhosen moottori tuntuu hieman turhalta sen ollessa pienempi ja vaikeammin käytettävissä siipien takia.

Materiaalina on perinteinen silkkinen silikoni kiiltävällä viimeistelyllä. Se tuntuu mukavalta ja pehmeältä iholla ja toimii liukasteen kanssa hyvin. Kiiltävä viimeistely tosin aiheuttaa sen, että vibraattori jää hieman likaisen näköiseksi pesun jälkeen, kun vesipisarat kuivuvat ja jättävät jäljet.

Mukana tulee myös pieni ja kompakti ohjelappunen, jossa teksti on pientä ja englanninkielistä. Kuvia on muutama, mutta ne ovat hyvin selkeitä. Tosin ainakin minulla oli hieman ongelmia löytää laturipiuhan paikkaa, mutta sekin lopulta onnistui. Ohjeista löytyy moottorien sijainnit, napit ja niiden toiminnot ja lyhyt kuvaus vibraattorin käytöstä, sekä materiaalitiedot. Eri moodit pitää kuitenkin testata itse, sillä ne ovat ohjeisiin merkitty vain numeroin.

Vibraattori on tosiaan ladattava (plussia monta tästä) ja se toimii noin tunnin verran yhdellä latauksella. Mukana tulee USB johto, jonka toinen pää muistuttaa hieman vanhan nokialaisen pientä pyöreää latauspäätä. Sen paikka oli aluksi hieman hukassa, mutta se löytyy vibraattorin alaosasta ja laturin pää pitää työntää silikonin .läpi.. Tämän ansiosta vibraattori on roiskeenkestävä ja suihkuystävällinen. Vibraattorista löytyvä valo kertoo latauksen vaiheen.

Vibraattorissa on kaksi nappia, joista toisesta se menee päälle/pois 3sekunnin painalluksella ja lyhyellä painaluksella se vaihtaa käytössä olevaa moottoria. Toisesta napista säädetään sitten taas värinän nopeutta tai moodia. Nappien sijainti on vähän hankala, sillä käytössä voi vahingossa pistää vibran pois päältä, sillä napeissa ei ole mitään huomattavaa palautetta sitä painaessa.

Omasta mielestäni Vibraattorin kotelo-osa on ihan mahtava, moottori on voimakas ja monipuolinen ja muotoilu on todella onnistunut. Pieni perhososa tekee vibrasta toki nätin, mutta en näe kovin paljon käyttöä sille, se on enemmänkin vain tiellä. kokonaisuudessaan Wild Butterfly on hyvä satsaus sellaiselle, joka hakee yhdestä paketista niin g-pistevibraattori kuin klitoriskiihotintakin ja myös samaan aikaan käytettäväksi.Edellinen arvio: Lingox - TRIPLE Masturbator, Black Edition Seuraava arvio: The Thruster


Wild Butterfly - vibraattori
11500 9190
 

Wild Butterfly - vibraattori

Kaunis, tyylikäs ja sulavalinjainen Wild Butterfly-vibraattori kiusoittelee sinut hekuman huipulle.

Tässä ihanassa perhos-vibraattorissa on kaksi tehokasta mutta hiljaista moottoria, toinen sauvan yläosassa ja toinen klitoriskiihottimessa.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv